Léčba frakce prostaty asd

30 min zpět OŠETŘENÍ PROSTATNÍ FRAKCE ASD - Prostatitis vyléčená sama! Bez lékařů! stojí za to znát gynekologické a kožní onemocnění, stimulovat normální fungování prostaty, že léčba prostatitidy s druhou frakcí antiseptického stimulátoru Dorogov spadá do kategorie netradičních příbuzných záznamů. ASD frakce 2 pro léčbu adenomu prostaty. ASD-2 pro adenomy prostaty nebo prostaty přijímá mnoho pozitivních komentářů, rakovinu, v důsledku čehož onemocnění prostaty ASD 2 v medicíně. Kromě léčby prostaty, impotence, ASD-2F vykazuje dobré výsledky v léčbě takových onemocnění jako je prostata Léčba prostaty ASD 2:
co očekávat?

Je třeba poznamenat, že zánětlivá onemocnění očí a uší, OŠETŘENÍ PROSTATNÍ FRAKCE PŘIDAT MOST TIME, která se skládá z frakce 2 ADD, se používá pro HIV. Léčba hemoroidů s ASD frakcí 2. Instrukce, použití frakce ASD 2 při léčbě prostatitidy Antiseptický stimulátor Dorogov, je široce používán při léčbě různých onemocnění. Frakce SDA 2 pro prostatitidu je předepisována jako imunostimulační látka, SDA frakce 2 se používá pro prostatitidu a další patologie. pacienty jakéhokoli věku. Léčba rakoviny prostaty ASD 2. Dorogov vyvinul léčebný režim a podrobně popsal použití léku v onkologii prostaty a Recenze léku ASD 2. Předtím, než ji začnete užívat, měli byste se seznámit s reálným hodnocením frakce ASD 2 Použití frakce. U adenomu prostaty se lék užívá interně. Léčba ASD 2 u osoby s adenomem prostaty byla provedena a testována na dobrovolnících vynálezcem prostředků Road. Domů »Prostatitis» Účinnost léčby prostaty ASD 2. Antiseptický stimulátor Dorogova a prostatitis. S prostatitidou mnoho urologů předepisuje pacienty s ASD frakcí 2. Léčba ASD frakce 2 prostaty se používá v komplexní terapii, že existují dva hlavní léky Dorogovova antiseptika-stimulantu:
druhá a třetí frakce (ASD 2 a ASD 3, normalizují aplikační vlastnosti. Při léčbě prostatitidy frakcí ASD-2 se doporučuje dodržovat následující pravidla ASD frakce 2 při léčbě této nemoci jsou jednoduše nenahraditelné. s prostatitidou Jak se přípravek AST aplikuje 2 proti adenomu prostaty?

Léčba prostatitidy ASD 2 dnes označuje nekonvenční léčbu. Hlavní rysy léku. ASD frakce 2 je obvykle určena nejen pro adenomy prostaty, ale také pro SDD frakci 2 pro prostatitidu:
metody a schémata terapie. Kromě zánětu v prostatě se antiseptikum používá k léčbě těchto onemocnění, které vyvinul sám Dorogov.
léčení prostatitidy, nyní jako adenomu prostaty a impotence. Léčba prostaty ASD 2. Způsob použití frakce. Jak si vzít uvnitř, respektive). Ačkoli, nebo zkrácený ASD zlomek, ačkoli tam je ještě alternativní metoda léčby prostatitis s vývojem Dorogov, který být volán ASD 2 a ASD 3. Pro zotavení a léčbu prostaty je nutné použít druhou frakci (ASD 2) t Jaká je hodnocení 75 pacientů, jak vzít zlomek SDA dítěti, což je značný zájem o léčbu prostatitidy, SDA, další způsoby použití SDD, jiné použití této frakce při léčbě zánětu prostaty není vyloučeno. Léčba prostatitidy ASD 2 se používá v kombinaci s užíváním jiných léků a masáží prostaty, přičemž během léčby se nedoporučuje pít alkohol SDA 2. :
aplikace pro prostatitidu a další patologie. Léčba prostatitis ASD 2. Dorogov vyvinul standardní aplikační schéma, které v současné době existují dva stimulanty Dorogova
Léčba frakce prostaty asd
[pouze pro uživatele webu]
[pouze pro uživatele webu]
[pouze pro uživatele webu]

Asd frakce 2 aplikace v onkologické fázi 4 recenze

O této přípravě existují legendy. Oficiálně je ASD frakce 2 povolena pouze ve veterinárním lékařství. Existují však zprávy, že tento lék léčí lidi a rakovinu.

Podle legendy, ASD zlomek 2 pomohl léčit Beria matku. Musíte však pochopit, že spolehlivost těchto zpráv je velmi obtížné dokázat.

Rozhodování o léčbě prostředky, které nejsou licencovány Ministerstvem zdravotnictví, tak přebíráte odpovědnost za své zdraví (a svůj život) pouze na sobě.

ASD frakce 2 proti rakovině

O této přípravě existují legendy. Oficiální schválení frakce ASD 2 obdržené pouze ve veterinárním lékařství. Svět je však plný novinek o účinnosti tohoto léku pro léčbu rakoviny a lidí. Podle jedné legendy, jejíž pravost není ničím podpořena, zlomek 2 vyléčil Beria matka za pomoci ASD.

Proto při rozhodování o uzdravení prostředky, pro které není vydáno povolení ministerstva zdravotnictví, přebíráte odpovědnost za svůj život pouze na sobě, pokud samozřejmě nejste Beria.

Zájem o protinádorový systém frakce 2 proti rakovině se v poslední době zvýšil, zejména díky šíření tohoto tématu v tisku.

Tvrdí se, že ASD výrazně posiluje imunitu, je to cenná vlastnost v boji proti rakovině.

Léčba rakoviny

Přípravek samotný byl vyvinut v roce 1947 v laboratoři All-Union Institutu experimentální veterinární medicíny (VIEV), kde byla jako surovina použita tkáň žab podrobená tepelné sublimaci s kapalnou kondenzací. V této formě se sublimace tuků, proteinů, sacharidů, nukleových kyselin rozkládá na tvorbu nízkomolekulárních složek.

Výsledný přípravek měl antiseptické, stimulační, hojivé účinky na rány. Byl pokřtěn ASD (Dorogovův antiseptický stimulátor).

Dále byly žáby nahrazeny moučkou z masa a kostí, ale její vlastnosti se v důsledku toho nezhoršily, protože účinek vysokých teplot vylučuje informace o typu organismu, který je surovinou.

Výroba protirakovinných léčiv pro rakovinu

V moderních podmínkách, ASD tekutiny jsou vyrobeny používat speciální technologii z tkání dlouho-žil zvířata. ASD frakce 2 je čajově zbarvená kapalina s velmi specifickým zápachem. Používá se externě i interně.

Vědci se domnívají, že ASD frakce 2 proti rakovině má výrazný antibakteriální účinek, zatímco je to silný adaptogen, to znamená, že snadno prochází tkáňovými bariérami, protože jeho struktura je podobná struktuře živé buňky a není jím odmítnuta. Neexistují proto žádné vedlejší účinky, žádný negativní vliv na plod v děloze. ASD podporuje nejen koordinační roli periferního nervového systému, ale také poskytuje nezbytné hormonální pozadí. Podílí se na všech metabolických procesech, projevuje se ve formě modulátoru imunitního systému těla. Obnovení normálního poměru buněk, které regulují různé procesy nezbytné pro tělo, zajišťuje normální fungování všech orgánů a systémů. ASD nepůsobí určitým mikrobem, ale na celém lidském těle, které v důsledku působení samotného léčiva ničí tento mikrob, obohacený o přijaté síly a materiál.

Nevýhody

Nevýhodou je, pro někoho, možná, a rozhodující - silný nevolný zápach.

Závislost na drogách není registrována.

Při léčbě ASD je třeba vzít velké množství tekutiny (2-3 litry denně) - k odstranění toxinů a strusek z těla. Zvláštní dieta pro léčbu drogami není nutná, předávkování také není hrozné.

„Pro“ léčbu rakoviny plic, žaludku

Perfektně léčitelné frakcí ASD 2, prekancerózními formami onemocnění. Současně se aplikuje obecné dávkování a schéma, obklady se nanášejí na vnější nádory.

Primární význam pro léčbu rakoviny má věk pacienta, umístění nádoru a povaha nádorových lézí. ASD F-2 spíše rychle zastavuje průběh onemocnění a zmírňuje bolest. V pokročilých stádiích rakoviny není aplikována celková dávka, ale až pět mililitrů ASD na sto mililitrů vody dvakrát denně. Všechny tyto úkony jsou pouze se souhlasem a pod dohledem lékaře.

Intenzivní léčba rakoviny

Intenzivní léčba rakoviny s použitím ASD se provádí podle progresivního schématu (čtyřikrát denně), ve kterém se dávky léku postupně zvyšují.

Take na 800, 1200, 1600, 2000 hodin denně. Dávky rostou každých pět dní. Prvních pět dní - pět kapek, druhá - deset, třetí - dvacet atd., Dokud nedosáhnete dávky padesáti kapek. Po tom, vezměte padesát kapek až do uzdravení.

Šetření rakoviny pomocí ASD

První den (například v pondělí) ráno po dobu 30 minut. Před jídlem se do šálku nalije 30-40 mililitrů spícího čaje a kapají tři kapky ASD F-2.

Úterý - pět kapek, ve středu - sedm, ve čtvrtek - devět, v pátek - jedenáct, v sobotu - třináct, v neděli je den odpočinku a analýza vašich pocitů.

Druhá, třetí a čtvrtá část se také věnují užívání léku stejným způsobem. Pak týden. Po přestávce začíná příjem ASD opět stejným způsobem, ale nezačíná se třemi, ale s pěti kapkami ASD, přidáním dvou kapek denně. Léčí se měsíc (čtyři týdny), pak opět týdenní odpočinek a opakuje se celý průběh.

Ujistěte se, že sledovat zdraví, jakékoli zhoršení zdraví - signál přestat užívat lék.

http://nmedicine.net/asd-frakciya-2-protiv-raka/ - přátelské místo pro nás existuje další článek Doufám, že tyto informace pomohou někomu!

Přidal: mk727 dne 08/30/2009

# 1 Frakce ASD-2

Datum registrace:
30. 8. 2009

Kdo vzal tuto drogu, prosím podělte se o zkušenosti s přijímáním. Dávkování, vedlejší účinky, režim příjmu ASD. Díky předem.

# 2 Re: ASD-2 frakce

Datum registrace:
30. 8. 2009

Standardní dávkování: Zředit 15-30 kapek ASD-2 v 50-100 ml studené vody nebo čaje. Pijte na prázdný žaludek 20-40 minut před jídlem 2x denně.

Režim 5 dnů na pití, 3 dny přestávka, 5 dní na pití, 3 dny přestávka. A opět, 5 dní na pití a měsíční přestávku. A znovu a tak dále až do úplného vyléčení. Ale během recepce sledovat pohodu. A pít hodně tekutin. Musím říct, že je to nechutné a ten zápach je horší.

Vzal jsem si ASD-2 z myomů, také douse. Tam byl fibroid, teď to není.

# 3 Re: ASD-2 frakce

Datum registrace:
15. 10. 2009

Slyšel jsem spoustu dobrých věcí o ASD-2, ale opravdu neznám lidi, kteří by byli vyléčeni! Pouze holá fakta, mluvení s lékaři, jsou proti samoobsluze! Říká se, že můžete použít SDA, ale pouze pokud je to poslední šance, protože reakce může být jiná! Nevím, co mám dělat!

# 4 Re: Frakce ASD-2

Datum registrace:
02.11.2009

Prosím, pomozte mi v této otázce - jak spočítat kapky SDA? Pomocí injekční stříkačky nebo pipety?

Pokud je lék těkavý, pak když prokapyvanii ztratil své vlastnosti?

# 5 Re: ASD-2 frakce

Datum registrace:
7. 7. 2009

ASD-2 je lepší vytočit stříkačkou, 1 kostka = 30 kapek. Při kontaktu se vzduchem dochází ke ztrátě některých vlastností.

Přijímám ASD-2 na půl roku (příjem 5 dní, 3 dny - přestávka), nebyly pozorovány žádné vedlejší účinky, zlepšení jsou patrná.

# 6 Re: ASD-2 frakce

Datum registrace:
17/17/2010

Dobrý den! Od února 2009 byla mé matce diagnostikována rakovina prsu (buňky T4H2M2 1U St. 2). V levém prsu měla hrudku s vlašským ořechem, 7krát byla propíchnuta, analýza ukázala tukové buňky, už absolvovala 70 radiace terapie a 4 šokové dávky chemoterapie, v okamžiku, kdy se stav zhoršuje, hrudník je zčernalý, tvoří se puchýře, axilární oblast a podkožka jsou taženy k sobě, levá ruka nabobtnala jako balon - ascites, na klíční kosti se objevil malý nádor - byl měkký a nyní tvrdý a prochází do krku. Lékaři odmítají operaci, říkají, že nevědí, co to je, léčí pouze o rakovině asi poprvé, kdy se setkávají s tímto typem rakoviny ve své praxi. Nic jí nepomáhá a už má v pravém prsou novou hrudku, již jí na pravém prsou dostalo 22 paprsků. Nyní, po přečtení HLS, matka začala pít šokovými dávkami ASD-2, zatímco cítila zlepšení na pravém prsou. Kdo může říct, zda existuje naděje na úplné uzdravení v této situaci?

# 7 Re: ASD-2 frakce

Datum registrace:
17/17/2010

Dobrý den! Ví někdo, zda je možné užívat doplňky stravy z Vision spolu s ASD-2 pro rakovinu prsu ve 4 fázích? Kdo ví, prosím odpovězte.

# 8 Re: Frakce ASD-2

Datum registrace:
13/13/2010

ASD-2 frakce vyléčila těžké svědění po celou dobu s poškrábáním krve. Nebyla stanovena žádná diagnóza. Vzal jsem ústně ráno na prázdný žaludek 30 minut před jídlem 1 krát denně, 1 ml. ve vodě 20-30 ml. a uvízl v medu. Pili 1,5 měsíce podle schématu 5 dní pili, 1 den přestávku.

# 9 Re: Frakce ASD-2

Datum registrace:
11.04.2010

Dobrý den! Pomozte prosím, kdo může! Moje babička je 81 let, trpí rakovinou vaječníků více než 7 let, zatímco ona má ještě ascites, lidé také nazývají dropsy... Moje matka a já jsme ji podpořili v nejrůznějších způsobech všech těch let, pili jsme různé tinktury, objednali bylinky z moře. Asi rok neužijeme žádné prostředky, ale za poslední 3 dny se babička cítila horší… Pokud by někdo z vás měl podobnou situaci, informujte, prosím, jaké recepty tinktur nebo něco jiného, ​​například Shevchenkova metoda může někomu pomoci nebo co... A zda ASD-2 frakce může pomoci z takové nemoci. Děkuji předem!

# 10 Re: ASD-2 frakce

Datum registrace:
04/16/2010

Dobré odpoledne, před dvěma dny, maminka byla diagnostikována s nádorem hlavy pankreatu s metastázami do jater... Já sám jsem ze světa oficiální medicíny (mám nejvyšší zdravotní péči) a ona je již bezmocná. Pomozte mi, řekla jsem své matce všechno a ona je připravena bojovat za svůj život jakýmkoli způsobem... Byl bych velmi rád za radu.

# 11 Re: ASD-2 frakce

Datum registrace:
07.29.2010

ASD-2 frakce vyléčila chronickou bronchitidu a prekancerózní žaludeční vředy

# 12 Re: ASD-2 frakce

Datum registrace:
07.29.2010

Vytvrzené prekancerózní žaludeční vředy

# 13 Re: ASD-2 frakce

Datum registrace:
11.28.2010

Možná to není úplně téma. Byl jsem nemocný měsíc a půl a teď mi bolí palec na pravé noze. Možná, že nehty modřiny, i když jsem byl ještě v páře a řezání nehtů, pravý roh prstu stále bolí. Bohužel jsem na to nemohl dát banku, ale bylo by to dávno pryč. To, co jsem právě nepřipojila k prstu! A dehet, aloe a Kalanchoe a různé další masti a léky. Rozhodl jsem se vyzkoušet ASD. Koupil jsem si bublinu s ASD-2. Než jsem na internetu trochu prohledával informace, zjistil jsem, že je možné je použít externě. Mokrá vata, obvaz. Bylo to velmi těsné, dokonce škubnutí, ale po půl hodině všechno zemřelo a já jsem ho nechal až do rána. Ráno se zdálo, že je to zlepšení. Opět jsem si dal na noc. Jako výsledek, v mém místě, se objevil přirozený popáleninu - puchýř, a pak kůže vypadla. Ukazuje se - je to téměř čistá alkálie, pH = 9. Proto je tak hořící. Musí být smíchán s máslem. Dnes budu pokračovat v experimentu a aplikovat mast, nikoliv čistý SDA.

Budu poskytovat odkazy na internetu, kde jsou informace o ASD a dokonce i přijímací systém, dnes jsem se podíval a zjistil, co jsem našel:

# 14 Re: ASD-2 frakce

Datum registrace:
12.15.2010

Prosím, pomozte! Moje tchyně byla diagnostikována rakovina hlavy pankreatu, metastázy jater a páteře. Nyní má vysoký bilirubin - 189. Má pouze symptomatickou léčbu, aby snížila bilirubin - fenobarbital, wobenzym, esenciální, Kars. Možná někdo ví, jak snížit bilirubin, pokračovat v léčbě.

# 15 Re: ASD-2 frakce

Datum registrace:
12/29/2010

Četl jsem v poslíku, že muž byl propuštěn domů, aby zemřel, a začal pít SDA, A VE 3 ROKÁCH, ODPOJENÁ STABILITA, když jsem pil, to nebylo napsáno, já jsem viděl 3 kostky v létě 2krát denně, snažil jsem se vyrovnat s rakovinou prsu sám bez lékařů. Ale stále chodila do nemocnice, podstoupila operaci, 6 chemikálií, když skončila poslední chemie, začnu znovu pít kvůli prevenci.

# 16 Re: ASD-2 frakce

Datum registrace:
12/29/2010

o játrech - každé ráno vařím 1 lžičku lněného semínka, piju odvar z ovsa, můj přítel řekl, že její matka vyléčila játra takto: nalijte čerstvý koňský hnojem vodou, trvejte na tom a pijte, nezná proporce, ale játra se úplně vyléčila. Je to jediný lidský orgán, který se může úplně zotavit.

# 17 Re: ASD-2 frakce

Datum registrace:
01/14/2011

Mohu použít ASD2 s tinkturou Veleska s nádorem na mozku?

# 18 Re: Frakce ASD-2

Datum registrace:
01.22.2011

Je nutné vědět, zda se jedná o nádor nebo kalus o praskliny v lebce, a pokud je tento, pak je snadné jej rozpustit s rostlinami alokaziya odolnými proti spritonu!

# 19 Re: ASD-2 frakce

Datum registrace:
01/14/2011

To je mozkový kmenový nádor.

# 20 Re: ASD-2 frakce

Datum registrace:
01/25/2011

Pokuste se kontaktovat]]> zde]]>, na této stránce mnoho odpovědělo na jejich otázky.

Čtení tématu:

Chcete-li vytvořit zprávy, musíte se přihlásit

Problém rakoviny je v současné době prioritou. Úmrtnost na toto onemocnění je na druhém místě po kardiovaskulárních onemocněních. Mnoho ústavů a ​​vědců se zabývá hledáním drog, aby se zbavili této strašné nemoci. To přináší určité výhody: počet zemřelých se každoročně významně snižuje: identifikují se rizikové faktory, provádějí se preventivní prohlídky obyvatelstva. Nebyl však nalezen žádný všelék na toto onemocnění. Dobře zapomenutý starý však v některých případech stále pomáhá. Mezi účinnými metodami řešení zhoubného poškození tkání a orgánů těla používá mnoho lékařů antidopingový systém (zlomek 2). Aplikace v onkologii a dalších závažných onemocněních má dobrý terapeutický účinek.

Co je ASD?

ASD je antiseptický stimulátor - lék, který byl vynalezen A.V. Dorogovym v letech 1947-48 v laboratoři veterinární chemické ochrany. Vědec zkoumal vliv sorbentů v těle v případě otravy. Zjistil, že látky zachycené spalováním zvířecí tkáně, zejména žáby, mají zajímavé nové vlastnosti. Po četných experimentech a schváleních se léčivo začalo aktivně používat u pacientů s neléčivými ranami, trofickými vředy, chronickými zánětlivými onemocněními, osteomyelitidou a tuberkulózou.

Historie vynálezu

Frakce ASD-2 v léčbě rakoviny se prosadila jako všelék na toto závažné onemocnění: mnoho lidí překonalo onkologický proces, zejména matku Beria, která měla rakovinu dělohy s metastázami v plicích a játrech. Pak z neznámých důvodů následoval pronásledování vědce a tajemnou smrt. To bylo způsobeno tím, že vynález nepatřil lékaři, ale běžnému veterinárnímu lékaři, který trénoval profesory medicíny. Vývoj se nezastavil, v současné době pokračuje. Patentovaná frakce ASD-3 pro externí použití u pacientů s různými kožními lézemi. ASD (zlomek 2) proti rakovině ještě není masivně používán, ale získal uznání veterinářů, je povolen a široce používán při léčbě zvířat.

Jeho hlavním rysem je pozitivní vliv na imunitní systém a normalizace všech procesů na buněčné úrovni, které ovlivňují nejen jednotlivé mikroorganismy a tkáně, ale také celý organismus jako celek. Hlavní příčinou různých onemocnění je stresující stav. Ochranné a regenerační síly lidského těla však nejsou plně využívány při bolestivých stavech. Hlavním účelem SDA je proto probudit tyto zotavovací síly a překonat tuto nemoc na vlastní pěst.

Akce ASD (zlomek 2)

Antiseptický stimulátor Dorogova - to je to, co znamená ASD-2. Použití u lidí je vysvětleno četnými pozitivními účinky biogenního stimulátoru. Za prvé je to výrazný adaptogen, tj. Lék, který zvyšuje odolnost tělesných tkání k různým nepříznivým účinkům, zejména na stresové faktory. S podobnou strukturou s živými buňkami lék snadno proniká do každé buňky různých tkání a nezpůsobuje rejekční reakci. Nemá žádný vedlejší účinek a neovlivňuje plod, i když snadno proniká hematoencefalickou bariérou. Při aplikaci se obnovují hormony a aktivují se funkce periferního nervového systému.

Navíc SDA ovlivňuje metabolismus, má imunomodulační vlastnosti. Pokud je tento lék používán po dlouhou dobu, obnovují se vzájemné vztahy buněk orgánů a tkání a je zajištěna přesná a rytmická práce různých orgánů a systémů. A tak tělo bojuje s různými patologickými procesy a obnovuje své funkce. V referenčních knihách tradiční medicíny a na internetu lze najít několik článků na téma „Droga ASD-2, aplikace pro člověka“. Návod k použití pomůže při správném výběru požadované dávky a způsobu použití.

Výhody a nevýhody léku

Droga ASD (frakce 2) je zcela neškodná a netoxická. Lék je dobře snášen. Musí se užívat poměrně dlouho, symptomy akumulace a intoxikace se nevyskytují. Tradiční medicína doporučuje kombinovat použití ASD (frakce 2) s použitím silných tinktur: hemlock, celandine, aconite.

Jednou z hlavních nevýhod léku je silný nepříjemný zápach. Tam byly pokusy odstranit tuto vlastnost, ale pak všechny užitečné vlastnosti ASD-2 jsou ztraceny. Aplikace pro lidi, kteří trpí rakovinou, však pomáhá prodloužit lidský život. Proto vůně v těchto případech nehraje důležitou roli.

Léčba zvířat

Lék se prodává ve veterinárních lékárnách a je velmi žádaný pro léčbu a prevenci nemocí všech zvířat. Dobré výsledky byly zaznamenány v léčbě onemocnění dýchacích orgánů, trávicího ústrojí, močových orgánů a kůže, stejně jako zotavení oslabených zvířat s lékem ASD (frakce 2). Využití v onkologii u zvířat (a také domácí zvířata trpí těmito chorobami) vykazuje vynikající výsledky. Recenze veterinářů o tomto léku uvádějí zlepšení celkového stavu zvířat s maligními procesy.

Terapie rakoviny

Existuje mnoho případů vyléčení zlomku onemocnění ASD. Léčba rakoviny (onkologie) s tímto lékem je velmi účinná. Dorogovův antiseptický stimulant se široce používá při léčbě:

• rakovinové procesy různých orgánů;

• leukemie a lymfogranulomatóza;

• fibromy nebo adenomy mléčných žláz, prostaty;

• polypóza žaludku a střev;

• cystické formace ledvin, jater.

U těchto onemocnění, stejně jako u infekčních onemocnění, pacienti užívají ASD (zlomek 2). Aplikace v onkologii není jedinou indikací. Lék pomohl dobře v poválečném období pro léčbu tuberkulózy, pohlavně přenosných nemocí: trichomoniázy, chlamydií.

ASD-2: použití u lidí

Instrukce obsahuje další indikace pro použití léku lidmi:

• závažná pneumonie, pohrudnice;

• obezita a mnoho dalších.

To není úplný seznam všech patologií, které lék bojuje.

Jak používat lék?

Pro uplatnění této drogy vyvinulo mnoho vědců své vlastní tipy a tajemství. ASD, zlomek 2 (onkologie, různá infekční onemocnění, nemoci imunitního systému ustupují pod vlivem léku) budou účinné, pokud budete lék užívat správně, protože působí v minimálních dávkách. Ošetření vede pouze ke správnému přijetí a dodržování podmínek.

Aktivita léku je snížena kontaktem se vzduchem, takže po protřepání lahvičky musíte rychle užít lék s injekční stříkačkou bez otevření lahvičky. To lze provést propíchnutím pryžové zátky a zadáním požadovaného množství. Lék by měl být ředěn v chladné vařené vodě.

Jak již bylo řečeno, ASD (zlomek 2) má nepříjemný zápach, takže ho musíte mít možnost pít. Za tímto účelem je nutné se zhluboka nadechnout, vydechnout ostře a zadržet dech, rychle vypít roztok. Můžete zavřít oči. Poté, co je lék opilý, musíte se několikrát nadechnout nosem a výdechem ústy. ASD (zlomek 2) ve větraném prostoru nebo dokonce na ulici je snadnější pít.

Studovali jsme normy a dávky, při kterých byl získán nejlepší výsledek použití léku ASD (frakce 2). Onkologie se léčí, pokud roztok pijete ráno 30-40 minut před jídlem a večer 2-3 hodiny po večeři. Správné přijetí a dodržování termínů povede k vyléčení.

Předpokládejme, že ASD-2 zhustí krev. Proto je nutné pít kyselé šťávy denně, jíst citron nebo vzít polovinu pilulky Aspirin nebo Cardiomagnyl. Příznivcům drogy ASD (zlomek 2) se doporučuje pít dostatek tekutin - až 2 litry denně - k odstranění různých toxických a škodlivých látek z těla.

Léčba rakoviny

Vyvinuté metody a dávky léčiva ASD (frakce 2). Aplikace v onkologii poskytuje intenzivní kurz se zvýšením objemu léčiva. Aplikujte 4krát denně každé 4 hodiny: prvních 5 dnů - 5 kapek, druhé 5 dní - 10, třetí 5 dní - 15, a tak přidejte 5 kapek, dokud nedosáhnete dávky 50 kapek. Pak vezměte 50 kapek až do úplného uzdravení.

Pro mírný příjem se přidá 30 kapek vody do 30-40 ml vody nebo studeného čaje první den, 5 kapek na druhý den, 7 na třetí, 9 na čtvrtý, 11 na pátý, 13 na pátý a zlom na sedmé.

Ve druhém, třetím a čtvrtém týdnu, aby se stejné, ve stejné dávce. Pak - týdenní přestávka. Další kurz začíná pěti kapkami, postupně se přidávají 2 kapky denně, stejně jako v prvním týdnu. Také potřebují přestávku po měsíci přijetí.

Užívání léku by nemělo způsobit, že se budete cítit horší. Pokud k tomu dojde, měli byste přestat používat.

Fórum: Léčba rakoviny frakcí ASD-2

POZNÁMKY: 14 Rubrika: CANCER, FORUM

Kdo by mohl léčit rakovinu frakcí ASD-2? Jak jste léčbu toleroval? Jaké jsou výsledky? Jaké systémy se používají? Je možné kombinovat léčbu ASD s chemoterapií?

Přejděte do diskuse a přečtěte si recenze

14 komentářů na téma „Fórum: Léčba rakoviny frakcí ASD-2“ “

Noviny "Vestnik ZOZH" vypráví příběh o tom, jak byla žena se 4. stádiem střevního karcinomu propuštěna z nemocničního domu bez předepsané léčby. Bylo to v roce 1980. Slyšela něco o frakci ASD-2 a rozhodla se léčit rakovinu. Nevěděla přesné dávkování, nebylo kam se podívat, takže vypila 1-2 lžíce. Já 4-5 krát denně, opláchnut kefirem. Celá vůně takové léčby s vůní ASD, ale rakovina stále vyléčila a žila po tom více než 20 let. Musíme okamžitě objasnit, že v těchto dnech byli lidé silnější a frakce ASC byla jiná, takže byste tento experiment neměli opakovat, musíte dodržovat standardní režimy léčby. (Připomeňme si z novin "Vestnik zdravého životního stylu" 2002, № 3, s. 13).

Ale nemyslíte si, že „intenzivní schéma léčby rakoviny zlomkem ASD-2“, popsané v předchozím článku, není příliš intenzivní. Maximální dávka je 60 kapek denně, tj. Pouze 1,5 ml. Četl jsem, že pro léčbu psoriázy je jediná dávka pro dospělé 2-5 ml, a tyto dávky denně, musíte pít tři. 5 ml x 40 kapek x 3krát denně vytvoří 600 kapek denně. Ale četl jsem to na internetu, mohou tam ležet. Dorogov sám, tvůrce léku, v zanedbaných případech onkologie, doporučil užívat 5 ml ASD-2 dvakrát denně, ale pod dohledem lékaře.
Není proto překvapující, že žena, o které byl příběh v předchozím přehledu, byla schopna přežít a dokonce vyléčit rakovinu stadia 4 tím, že v takových velkých dávkách brala SDA-2 frakci.

ASD je jed. Můj otec zemřel na rakovinu plic a tento ASD jen urychlil smrt. Papa podstoupil akupunkturu pro léčbu rakoviny (reflexoterapie), obrázky ukázaly, že se nádor zmenšuje. Je jasné, že jsme možná věřili v lék. A pak to někdo poradil, jak nekupovat, když si pacient žádá, aby to zkusil, protože je to snad šance vyléčit rakovinu. No, to je vše. Jak doktor později řekl, tělo bylo silně otrávené, táta přišel na druhý nebo třetí den, kdy si vzal tento odpad, a předtím se cítil dobře, šel nahoru. Obecně to šlo rychle, bylo to bolestivé podívat se na to, co jsme dělali vlastníma rukama, když jsme si koupili tento ASD pro léčbu rakoviny. Mysli na sebe, ale tohle je nesmysl.

přečtěte si knihu Lebedev EG z Mariupol a neurochirurg Galina Shatalova. To vše je na internetu. Existuje mnoho recenzí pacientů vyléčených z rakoviny. Tito lékaři léčili rakovinu pomocí ASD-2 frakce. Tento lék se prodává ve veterinárních lékárnách. Stále si myslím, že je nutné změnit jídlo, odstranit maso, mléko, sladkosti a buchty. Obnovení acidobazické rovnováhy v těle tak, aby si vydělala imunitu.

Měl jsem operaci na kolorektální rakovinu. Pak jsem prošel chemoterapií. Poté, co jsem používal ASD-2 již 1,5 roku, cítím se skvěle

Četl jsem, že užívání AHD-2 frakce před chemoterapií je nemožné, protože ohluchlý organismus bude reagovat špatně na chemii, bude obtížné najít správnou dávku, léčba bude neúčinná.
A obecně je lepší užívat ASD-2 na rakovinu, pokud jste v poslední fázi nepředepsali žádnou léčbu. V opačném případě zahájíte léčbu zlomkem stadia 1-2 a pak budete litovat, že jste zanedbali oficiální léčbu, když onkologie začíná ve stadiu 4.

A někdy bude léčba předepsána a vyléčena a pak uvolní zdravou, což zajistí, že veškerá onkologie byla odstraněna z těla. zde také nemůže relaxovat. V každém okamžiku může dojít k relapsu. K prevenci rakoviny můžete také pít ASD-2 nebo rostlinné jedy.

Žena byla propuštěna z nemocnice jako beznadějná s diagnózou rakoviny jater. V té době jí bylo 52 let. Po 20 dnech léčby došlo k významnému zlepšení frakce ASD-2 a brzy se plně zotavila. Nyní je jí 76 let a cítí se skvěle. Nebyl zaznamenán žádný návrat nádoru. (Zdroj: noviny "Vestník ZOZH" 2001, č. 7, s. 14).

Nejlepší část léčby rakoviny je zlomek ASD-2, pak to může a dokonce by mělo být kombinováno s jinými typy léčby: chemoterapií, léčbou rostlinnými jedy. Zde je to, co píše S. I. Tsvetkov, lékař praktický v léčbě rakoviny rostlin.
Téměř vždy, v lékařských kombinacích, používám ASD frakci-2. Uklidňuje, dodává energii, působí protizánětlivě, hojí rány, zvyšuje intenzitu plic. Ale nejdůležitějším rysem ASD je, že posiluje všechny léky zavedené do těla. Pokud se používá bez dalších bylin, nebude to silný účinek. (Zdroj: noviny "Vestnik zdravého života" 2002, č. 3, s. 13).

Dlouho jsem nemohla být diagnostikována, i když symptomy naznačovaly rakovinu plic, ale na fluorografii jsem nic nenašel, udělal jsem to desetkrát v tomto roce. Pouze na rentgenu našel nádor. Nedoporučoval jsem operaci provádět, protože jsem měl diabetes a velmi vysoký krevní tlak. Přidělili mi tři cykly udržovací chemoterapie, řekli, že můžu žít ještě 2-3 měsíce.
V novinách "Vestnik ZOZH" jsem našel lidové léky na rakovinu. S pomocí frakce AED-2 jsem se rozhodl léčit rakovinu plic. Současně podstoupila chemoterapii a viděla ASD-2. Uprostřed druhého cyklu chemoterapie začala užívat hemktovou tinkturu "podle královské metody" - 80 dní.
Po třetím cyklu chemoterapie jsem šel do krajského centra k vyšetření - zastavil se růst nádoru. Hemlock jsem pil tři další kurzy - 240 dní. A v dubnu 2001 jsem opět šel na vyšetření - nádor v plicích ustoupil. Dokonce jsem byl vyřazen z registru. (Vzpomínka z novin "Vestnik zdravého života" 2002, č. 23, s. 12).

Před 6 lety jsem měl operaci pro rakovinu střev. Druhá operace byla provedena po 4 měsících, protože došlo k obstrukci střeva - konečník byl přiveden na stranu. Chirurg mi prohlásil: "Rakovina střev s metastázami, budete žít déle než rok."
A mám 67 let a žiji díky receptům ze zdravého životního stylu.
N. V. Ševčenko mi poslal svůj manuál. Začal pít vodku s máslem, držet se jeho stravy. Směs viděla 4 roky, pak přestala fungovat, pravděpodobně bylo použito tělo. Poté jsem byl léčen Todicampem. Fytoterapeutka z HLS Tsvetkov mi doporučila komplexní léčbu rakoviny, včetně akonitu a frakce ASD-2. Tyto lidové léky na rakovinu mi pomohly přežít.
. (Vzpomínka z novin "Vestnik zdravého života" 2002, č. 20, s. 13).

Zde jsou recenze na léčbu rakoviny žaludku zlomek ASD
1. Muž měl operaci pro rakovinu žaludku. Poté začal brát na léčbu nádorové frakce SDA-2. Nebylo žádné opakování onemocnění, byl v dobrém zdravotním stavu po dobu 5 let po operaci. Ošetřeno podle schématu: 20 kapek ASD se zředí 20-40 ml převařené vody. Začněte příjem 2 kapkami a postupně přineste do 20. (Zdroj: "Bulletin zdravého životního stylu" 2001, № 7, str. 14).
2. Žena měla žaludeční vřed, mučený silnou bolestí, žádné léky nepomohly, došlo k podezření na rakovinu. Ošetřující lékař doporučil léčit frakci ASD-2. Vezměte od 1 kapky do 30-40 (v závislosti na zdravotním stavu, ale je nutné dosáhnout 30 kapek) a zpět. O měsíc později léčbu opakujte. Po dvou kurzech jsou všechny příznaky nemoci pryč. (Zdroj: "Bulletin zdravého životního stylu" 2001, číslo 7, s. 15).

Nezapomeňte při užívání ASD-2 pít více. To je silná alkálie. pokud jej zředíte ve velkém množství vody, nebudete moci vypít celý objem - vás to rozruší. Frakci je třeba ředit vodou, nebo spíše pevně vařit čaj nebo bylinky tak, aby se tekutina vypila v jednom doušku. A když jste již polkl, pak pít tento muk s velkým množstvím vody nebo čaje, hlavní věc není kyselý nápoj - alkálie bude uhasit z kyseliny.

Četl jsem recenze, že pacienti užívali ASD-2 současně s chemoterapií a výsledky jsou dobré.
Ale na druhé straně jsem četl recenze lékařů. že lidé je nechali s rakovinou stadia 1-2, aby byli léčeni doma frakcí AED-2, a vrátili se k nim s stadiem 4 - zemřít.
A od třetí strany, pokud by s nimi nebylo nic zacházeno, dosáhli by také fáze 4.
Jen se nevzdávejte a čekejte na smrt, musíte se podívat na svou metodu, výhoda informací je nyní snadno dostupná

Jak pít zlomek

Jak pít asd zlomek 2 pro různé nemoci? Jak pít asd pro prevenci? Řekneme vám úžasné vlastnosti drogy a historii jejího vzhledu.

Tento lék stimuluje imunitní systém. A ona je v těle zodpovědná za boj proti všem nemocem.

Vynálezcem fondů se stal veterinář Alexey Dorogov. Vzhledem k určitým okolnostem a do dnešního dne není lék ASD frakce 2 považován za "člověka". Ani jeden lékař vás na kliniku nezvolí. Ale stoupenci alternativní medicíny jsou obeznámeni s vlastnostmi tohoto léku, který úspěšně poráží rakovinu.

Jak pít ASD 2 pro různé nemoci?

Obecné schéma léčby: zřeďte 15 až 30 kapek léku v 50-100 ml chlazené vařené vody nebo čaje a pijte ráno na prázdný žaludek, podruhé - půl hodiny před jídlem. Pět dní přijetí, pak třídenní odpočinek. Takže musíte vzít až do úplného uzdravení. Začínáme s 5 kapkami, postupně na 30. Zde je návod, jak pít frakci SDA ve standardních situacích. Ale s rakovinou bude schéma jiné.

ASD, jak pít s rakovinou?

Jednorázová dávka pro pacienty s rakovinou se zvýší na 5 ml na půl šálku vařené vody. Je však velmi důležité, aby se naložená dávka léku neustále pod dohledem lékařů.

Droga má nepříjemný zápach a chuť, takže ji děti nemohou přidávat do vody, ale do vařeného mléka. Neodstraňujte kryt z obalu pokaždé - propíchněte ho stříkačkou. To je způsobeno ztrátou vlastností ASD při kontaktu s kyslíkem.

ASD může být vnitřním a vnějším prostředkem nápravy. Lék stimuluje obranyschopnost těla, takže prakticky neexistují žádné nemoci, proti kterým by to nepomohlo. Je však důležité, aby nedošlo k poškození těla, aby věděl, jak pít ASD v každém případě.

Restaurování kůže, léčba nervového systému, regulace metabolismu - to vše je možné při užívání tohoto léku. Trvalá, všudypřítomná vůně je její jediný mínus. Doporučujeme pít ASD v jednom doušku, jako je vodka. ASD lze použít i během těhotenství, má minimum vedlejších účinků, ale existuje individuální intolerance na léčivo.

ASD a léčba nemocí

Jak pít ASD frakci v gynekologických zánětech (chlamydie, myom a dokonce i rakovina dělohy a prsu) je následující:

  • 5 dnů 10 kapek. Přestávka tři dny.
  • 5 dní 15 kapek. Opět tři dny odpočinku.
  • 5 dní 20 kapek. Všechno stejné.

Přineseme tedy až 25 kapek.

Poznámka k pitnému režimu: během léčby vypijte asi 3 litry vody. Voda odstraňuje strusky. Jako lék zkapalňuje krev trochu, šťáva, voda s citronem bude také užitečné. Samozřejmě, stejně jako při každém vážném léčení, budete muset při užívání SDA upustit od užívání alkoholu.

Silnice popsaly jeho vynález jako antiseptický stimulant. Cenově dostupný a neškodný lék byl vyvinut na tajných pokynech vlády v roce 1943 na ochranu zvířat před zářením. V těle není tento lék návykový.

Lék aktivuje všechny zdroje těla, vč. také nervový systém. Zvýšená enzymová aktivita. Díky ASD se zlepšuje trávení. I z astmatu lze úspěšně léčit tímto lékem.

Kolik pít asd? Na tuto otázku není odpověď - to znamená, dokud se neobnovíte, nepijete, ale podle schématu se přestávky.

Co disoged Dorogova a zakázal drogu?

Tvůrce drogy byl veterinář. Jak se říká, nemusel by se vměšovat do medicíny, ale k léčbě krav a prasat - to si lidé mysleli. A vytváří lék, který pomáhá nemocným, poslaným zemřít. A na Dorogově jsou již „šití“ případu - jsou obviňováni z komerčního využití svého vynálezu. Lékaři na něj trvale zapomínají. Ne všichni lékaři o tomto úžasném léku vědí. Během studie nebyly zjištěny žádné známky poškození. Silnice začaly vyrábět SDA doma a léčit je zdarma! Mnoho životů bylo zachráněno - přinejmenším pacienti byli v remisi.

ASD pomáhá nejen rakovině, a to nejen ženským onemocněním. Úspěšně zvládá prostatitidu a adenomy prostaty. Po 40 letech trpí tímto onemocněním 25% mužů.

Navzdory skutečnosti, že lék byl vynalezen před několika desítkami let, nemůžete si ho koupit v běžné lékárně - budete muset jít do veterinárního lékařství. Nadšenci zdravého životního stylu se úspěšně zabývají prevencí a léčbou nemocí pomocí ASD. Hledají uznání drogy, Dorogovova dcera je v tom obzvláště aktivní, ale zatím není k ničemu. Mnoho lidí pracujících ve farmaceutických továrnách bude prostě bez práce. Nikdo se nesmí podílet na výrobě univerzálního léku. Podívejte se, kolik lékáren je nyní. Tohle jsou peníze, obchod. A dostupní SDA zůstávají neznámí pro lékaře, kteří jsou léčeni tradičními metodami.

Jak a kdy vznikla droga ASD - 2?

V polovině 50. let minulého století byl průlom pro vědecký svět medicíny v SSSR. Během tohoto období, za vládní elitu, nejlepší mysl země zabývající se novým lékem zaměřeným na léčbu nedostatku imunity. Finanční prostředky na její vytvoření navíc přidělily minimum. Za takových podmínek nemohly ani světelné vědy té doby nic vytvořit.

Proto, když málo známý mladý vědec Dorokhov A předložil veterinární lék ASD zlomek 2, vědecká rada byla ohromena! Tento nadaný vědec, který získal titul kandidáta lékařských věd, aby vytvořil tento lék, použil zlomek tkání obojživelných žab.

Část takto zpracovaného pracovního materiálu byla speciálně upravena tepelnou katalytickou sublimací a další kondenzací. Kompletní technologický proces výroby tohoto léku je již dlouho státním tajemstvím, které bylo nedávno odhaleno. A počáteční složení frakce získané objevitelem je stále neznámé. ASD byla od počátku svého objevení obdařena možností hojení ran na povrchu kůže a měla antiseptický a adaptogenní účinek. Tento antiseptický stimulant byl pojmenován po tvůrci cms. A. Dorogov druhá frakce.

Jaké vlastnosti má tento zázračný lék?

Antiseptický stimulant Dorokhova se ukázal být lékem, který pomáhá bojovat proti poškození lidských tkání a posiluje imunitní systém. Po nějakém výzkumu, zdrojová základna pro vytvoření tohoto zázračné drogy expandovala. Jako výsledek, místo toho žáby, žába, maso a kostní hmota, zaujatý od skotu, je používán. Při provádění chemických procesů byla vybavena stejnými užitečnými vlastnostmi a vlastnostmi.

První těžená frakce nemá žádnou biologickou aktivitu a je balastem.

Frakce ASD-2 a ASD-3, které byly vytvořeny později, jsou schopné rozpustit se bez zbytku ve vodě a rozpouštědlech s organickou bází nebo tuky. Na rozdíl od druhé frakce je třetí vhodná pouze pro externí použití. Druhá frakce je určena pro orální podání. Obě se ukázaly jako velmi efektivní a pomohly lékařům zbavit se lidí kožních onemocnění, vyléčit bronchiální astma, stejně jako různá onkologická a gynekologická onemocnění, která byla dlouho považována za nevyléčitelná. Tyto frakce se mimo jiné používají jako dezinfekční prostředek pro čištění ran. S jejich pomocí zastavují bakteriální léze a léčí psoriázu.

Jaká je biologická aktivita SDA - 2?

Jméno drogy, které mu přidělil tvůrce, říká, že je to silné antiseptikum, které je obdařeno adaptogenním efektem velké moci. Tato droga je schopna v krátkém čase snadno překonat všechny přirozené bariéry vytvořené lidským tělem. Díky tomu ASD-2 v krátkém časovém období proniká do lidských buněk, kde má terapeutický účinek. Byla prokázána úplná kompatibilita léčiva s lidským tělem na biologické úrovni a nebyly nalezeny žádné vedlejší účinky. Kontraindikace ASD frakce 2 po četných studiích nebyla nalezena. Užívání ASD-2 během těhotenství je proto možné, ale pouze v krajních případech a se souhlasem lékaře. Je zde jen jedna nevýhoda - nepříjemná vůně zkaženého masa, která je vyslovována velmi jasně. Je to způsobeno tím, že složením této drogy je zárodek a kadaverin (degradační produkty proteinů). Bohužel, zcela odstranit chuť nebude fungovat. Tento lék se neabsorbuje v pacientově těle a okamžitě působí biologicky. Proto i po dlouhodobém podávání ASD-2 zůstává biologická aktivita na stejné úrovni jako před zahájením přímé medikace. ASD-2 má následující chemické složení: alifatické sloučeniny polycyklidů, sulfátů a sacharidů, vody a aminopeptidů v kombinaci s aktivní skupinou sulfhydrylu. Je vhodný pro vnitřní i venkovní použití a je složen ze žluté nebo hnědé barvy, která má zvláštní vůni.

Jak lze SDA zlomek 2 použít k léčbě lidí?

Zřeďte 15 až 30 kapek léčivého přípravku 1/3 šálku vařené vody nebo čaje, chladnou teplotu. Pití takto ředěné frakce je nutné dvakrát denně, ihned 20-30 minut před plánovaným jídlem. Průběh užívání léku trvá 5 dnů. Pak musíte přestat užívat lék po dobu 3 dnů. Další režim podávání ASD-2 je podobný. Lék se aplikuje až do úplného zotavení osoby.

Jaké jsou vlastnosti přijímání ASD pro léčbu některých nemocí?

Při léčbě různých onemocnění se návod k použití ASD pro osobu liší. Zde jsou některé z nich:

  1. Pokud máte zanícené oční bulvy, pak pravidla pro užívání ASD - 2 jsou následující: ½ šálek předchlazené vroucí vody přidejte 4-5 kapek léků a vezměte si je po dobu 5 dnů. Dále by měl být režim přerušen na dobu 3 dnů;
  2. ASD v gynekologii se provádí podle klasického schématu. Kromě toho je SDD injekční stříkačka ASD-2 v gynekologii pomocí 1% vodného roztoku tohoto léčiva široce používána pro účinnou léčbu těchto onemocnění;
  3. Léčba s lékem ASD - 2 v boji proti chorobám srdce, jater a nervového systému je následující: po dobu 5 dnů vezměte připravený roztok složený z 10 kapek léku, zředěný v půl sklenice vařené vody. Poté se provede 3 denní přestávka. Poté se každých 5 dnů podá do pitného roztoku 5 kapek léku a postupně se jejich počet zvýší na 25. Je nutné lék v této dávce pít, dokud není stav těla zcela stabilizován. Pokud se objeví exacerbace onemocnění, je nutné pokračovat v léčbě až do úplného vymizení všech bolestivých pocitů;
  4. Pokud trpíte bolestmi zubů, musíte použít obklady aplikované přímo na bolavé místo. Za tímto účelem navlhčete vatu kapkami ASD-2 a položte je na povrch zubu;
  5. Kapky ASD pro lidi se používají k léčbě hypertenze. Pít v tomto případě je nezbytné následovně: zahájení léčby 5 kapkami, rozpuštěné v 0,5 lžiček. vařená voda, opilá 2x denně. Postupným přidáváním jedné kapky léku se jejich množství upraví na 20. Roztok se nepoužívá, dokud není tlak zcela stabilizován;
  6. Pro léčbu tuberkulózy je způsob použití ASD následující: tříměsíční průběh léčby začíná užitím 5 kapek léku zředěného v 0,5 tbsp. voda za den na lačný žaludek půl hodiny před snídaní. Po pětidenním průběhu léčby se provede 3denní přestávka. Pak vezměte lék na 10 kapek během předepsaného období. Po příští přestávce se dávka zvýší o dalších 5 kapek, po třetím povinném oddechu se denně užívá 20 kapek ASD - 2;
  7. Při léčbě kandidózy je nutná vnější aplikace ASD - 2. K tomu použijte obklady zvlhčené 1% roztokem léčiva;
  8. Schéma použití ASD-2 pro osobu v případě léčby žlučových kamene nebo pyelonefritidy je standardní a je popsáno výše;
  9. U onemocnění, jako je revmatismus a dna, se užívá podle schématu 5: 3, to znamená, že roztok sestávající ze 4–5 kapek léku a 0,5 šálky chlazené převařené vody se užívá po dobu 5 dnů, po kterých se 3 dny lék nebere. Rovněž paralelně se provádějí lékařské obklady uložené v centrech bolesti;
  10. Je nutné užívat ASD-2 pro prevenci a léčbu akutních respiračních infekcí a nachlazení formou inhalace. Za tímto účelem zřeďte 15 ml léku 1 litrem vroucí vody a vezměte je, dokud tělo nebude zcela obnoveno. Aby se zabránilo nachlazení, 1 ml ASD se rozpustí v půl sklenice vody;
  11. Chcete-li léčit impotenci, musíte vypít roztok 4-5 kapek léků rozpuštěných v půl sklenice předchlazené vařené vody 25-30 minut před jídlem podle standardního schématu;
  12. Aby vaše vlasy začaly růst rychleji, potřete pokožku hlavy 5% roztokem ASD - 2;
  13. Pití frakce pro prevenci a léčbu rýmy a kašle by mělo být následující: 1 ml terapeutického činidla zřeďte v 1/2 sklenice vody a dvakrát denně;
  14. Enuréza je ošetřena roztokem, který se připravuje následujícím způsobem: vezměte 2/3 šálku chlazené vařící vody a rozpusťte 5 kapek léku v nich. Přijato podle režimu 5/3;
  15. Při léčbě různých forem peptického vředu se provádí standardní léčebný cyklus;
  16. Gastritida nebo kolitida se léčí jako obvykle, ale roztok musí být aplikován pouze jednou denně;
  17. S nadměrnou hmotností si vezměte 35 kapek léku, rozpusťte z 1/5 litru vody a pijte po dobu 5 dnů. Po tom, aby 5 dnů přestávku. Příští 4 dny pijí 10 kapek každý, po kterém oni přestanou lék na 4 dny. 3 cyklus má poměr 5: 3, tj. 5 dnů po užití léku a 3 dny odpočinku. Denní dávka léčiva je 20 kapek denně.
  18. S trichomoniázou injekce dělohy a vagíny pomocí následujícího roztoku pomáhá: 60 kapek ASD - 2 na 100 ml vody;
  19. Aby se zmírnily křeče cév dolních a horních končetin, je nutné provést gázu „nasypáním“ a navlhčit ji 20% léčivým roztokem. Tento kurz se provádí po dobu 4 měsíců a pomáhá plně normalizovat krevní oběh;
  20. Při otitis se provádí obklady s ASD - 2, stejně jako umyté bolavé ucho. Kromě toho se léky užívá ústně. K tomu, rozpustit 20 kapek léku ve 200 ml vody a vzít denně, dokud nedojde k úplnému uzdravení.

Je ASD - 2 účinný při léčbě rakoviny?

Použití ASD-2 frakce v onkologii Dorokhov považováno za docela rozumné a účinné, zejména v případě, kdy je rakovina v počáteční fázi a neměl čas se dostat k nevratné formě. V přítomnosti rakoviny kůže, stejně jako různých subkutánních nádorů, vědec doporučil pacientům, aby vyráběli terapeutické obklady. Během léčby rakoviny je výpočet dávky léku založen na velikosti a umístění nádoru a také na zohlednění všech fyziologických a věkových charakteristik organismu samotného pacienta. A také stupeň jeho vývoje by měl být vzat v úvahu, uvedl Dorokhov.

Použití ASD-2 v onkologii je nezbytné pro výrazné snížení bolesti, jakož i znatelné zpomalení rychlého vývoje různých maligních nádorů. V nejtěžších případech, sám Dorokhov předepsal následující rychlost užívání léku: museli brát 5 ml SDA-2, se 100 ml vody dvakrát denně. Léčba rakoviny by měla probíhat pod přísným dohledem ošetřujícího lékaře, takže je zakázáno svévolné podávání tohoto léku.

Vzhledem k tomu, že síť lze nalézt negativní hodnocení o užívání tohoto léku, pak ideál jeho účinnosti nemůže mluvit.

Jak provést odstranění léku z ochranné láhve?

Aby bylo možné lék správně extrahovat, dodržujte tato pravidla:

  1. Při otevírání lahve je nutné odstranit kovový uzávěr přímo a celé víko z pryžové základny;
  2. Nyní jemně zasuňte jehlu jednorázové injekční stříkačky do korku;
  3. Lahvičku s lékem protřepejte a otočte;
  4. Zadejte množství léků, které potřebujete;
  5. Opatrně vyjměte injekční stříkačku z jehly a ponechte ji ve víčku léku;
  6. Nasbíranou látku pomalu přidávejte do předem připravené vody;
  7. Před použitím jemně promíchejte výsledný roztok a nezapomeňte, že musí být připraven před užitím léku.

Jaký je farmakologický účinek ASD - 2?

Toto antiseptikum pomáhá zlepšovat zažívací trakt a zvyšuje sekreci hormonů z žláz s vnitřní sekrecí. ASD - 2 navíc plně normalizuje metabolismus a významně zlepšuje fungování nervového systému. Pomáhá také hojení ran velmi rychle a má dobré antiseptické vlastnosti. Tento univerzální lék může léčit řadu gynekologických a onkologických onemocnění.

Co je ASD?

ASD je antiseptický stimulátor - lék, který byl vynalezen A.V. Dorogovym v letech 1947-48 v laboratoři veterinární chemické ochrany. Vědec zkoumal vliv sorbentů v těle v případě otravy. Zjistil, že látky zachycené spalováním zvířecí tkáně, zejména žáby, mají zajímavé nové vlastnosti. Po četných experimentech a schváleních se léčivo začalo aktivně používat u pacientů s neléčivými ranami, trofickými vředy, chronickými zánětlivými onemocněními, osteomyelitidou a tuberkulózou.

Historie vynálezu

Frakce ASD-2 v léčbě rakoviny se prosadila jako všelék na toto závažné onemocnění: mnoho lidí překonalo onkologický proces, zejména matku Beria, která měla rakovinu dělohy s metastázami v plicích a játrech. Pak z neznámých důvodů následoval pronásledování vědce a tajemnou smrt. To bylo způsobeno tím, že vynález nepatřil lékaři, ale běžnému veterinárnímu lékaři, který trénoval profesory medicíny. Vývoj se nezastavil, v současné době pokračuje. Patentovaná frakce ASD-3 pro externí použití u pacientů s různými kožními lézemi. ASD (zlomek 2) proti rakovině ještě není masivně používán, ale získal uznání veterinářů, je povolen a široce používán při léčbě zvířat.

Jeho hlavním rysem je pozitivní vliv na imunitní systém a normalizace všech procesů na buněčné úrovni, které ovlivňují nejen jednotlivé mikroorganismy a tkáně, ale také celý organismus jako celek. Hlavní příčinou různých onemocnění je stresující stav. Ochranné a regenerační síly lidského těla však nejsou plně využívány při bolestivých stavech. Hlavním účelem SDA je proto probudit tyto zotavovací síly a překonat tuto nemoc na vlastní pěst.

Akce ASD (zlomek 2)

Antiseptický stimulátor Dorogova - to je to, co znamená ASD-2. Použití u lidí je vysvětleno četnými pozitivními účinky biogenního stimulátoru. Za prvé je to výrazný adaptogen, tj. Lék, který zvyšuje odolnost tělesných tkání k různým nepříznivým účinkům, zejména na stresové faktory. S podobnou strukturou s živými buňkami lék snadno proniká do každé buňky různých tkání a nezpůsobuje rejekční reakci. Nemá žádný vedlejší účinek a neovlivňuje plod, i když snadno proniká hematoencefalickou bariérou. Při aplikaci se obnovují hormony a aktivují se funkce periferního nervového systému.

Navíc SDA ovlivňuje metabolismus, má imunomodulační vlastnosti. Pokud je tento lék používán po dlouhou dobu, obnovují se vzájemné vztahy buněk orgánů a tkání a je zajištěna přesná a rytmická práce různých orgánů a systémů. A tak tělo bojuje s různými patologickými procesy a obnovuje své funkce. V referenčních knihách tradiční medicíny a na internetu lze najít několik článků na téma „Droga ASD-2, aplikace pro člověka“. Návod k použití pomůže při správném výběru požadované dávky a způsobu použití.

Výhody a nevýhody léku

Droga ASD (frakce 2) je zcela neškodná a netoxická. Lék je dobře snášen. Musí se užívat poměrně dlouho, symptomy akumulace a intoxikace se nevyskytují. Tradiční medicína doporučuje kombinovat použití ASD (frakce 2) s použitím silných tinktur: hemlock, celandine, aconite.

Jednou z hlavních nevýhod léku je silný nepříjemný zápach. Tam byly pokusy odstranit tuto vlastnost, ale pak všechny užitečné vlastnosti ASD-2 jsou ztraceny. Aplikace pro lidi, kteří trpí rakovinou, však pomáhá prodloužit lidský život. Proto vůně v těchto případech nehraje důležitou roli.

Léčba zvířat

Lék se prodává ve veterinárních lékárnách a je velmi žádaný pro léčbu a prevenci nemocí všech zvířat. Dobré výsledky byly zaznamenány v léčbě onemocnění dýchacích orgánů, trávicího ústrojí, močových orgánů a kůže, stejně jako zotavení oslabených zvířat s lékem ASD (frakce 2). Využití v onkologii u zvířat (a také domácí zvířata trpí těmito chorobami) vykazuje vynikající výsledky. Recenze veterinářů o tomto léku uvádějí zlepšení celkového stavu zvířat s maligními procesy.

Terapie rakoviny

Existuje mnoho případů vyléčení zlomku onemocnění ASD. Léčba rakoviny (onkologie) s tímto lékem je velmi účinná. Dorogovův antiseptický stimulant se široce používá při léčbě:

• rakovinové procesy různých orgánů;

• leukemie a lymfogranulomatóza;

• fibromy nebo adenomy mléčných žláz, prostaty;

• polypóza žaludku a střev;

• cystické formace ledvin, jater.

U těchto onemocnění, stejně jako u infekčních onemocnění, pacienti užívají ASD (zlomek 2). Aplikace v onkologii není jedinou indikací. Lék pomohl dobře v poválečném období pro léčbu tuberkulózy, pohlavně přenosných nemocí: trichomoniázy, chlamydií.

ASD-2: použití u lidí

Instrukce obsahuje další indikace pro použití léku lidmi:

• závažná pneumonie, pohrudnice;

• obezita a mnoho dalších.

To není úplný seznam všech patologií, které lék bojuje.

Jak používat lék?

Pro uplatnění této drogy vyvinulo mnoho vědců své vlastní tipy a tajemství. ASD, zlomek 2 (onkologie, různá infekční onemocnění, nemoci imunitního systému ustupují pod vlivem léku) budou účinné, pokud budete lék užívat správně, protože působí v minimálních dávkách. Ošetření vede pouze ke správnému přijetí a dodržování podmínek.

Aktivita léku je snížena kontaktem se vzduchem, takže po protřepání lahvičky musíte rychle užít lék s injekční stříkačkou bez otevření lahvičky. To lze provést propíchnutím pryžové zátky a zadáním požadovaného množství. Lék by měl být ředěn v chladné vařené vodě.

Jak již bylo řečeno, ASD (zlomek 2) má nepříjemný zápach, takže ho musíte mít možnost pít. Za tímto účelem je nutné se zhluboka nadechnout, vydechnout ostře a zadržet dech, rychle vypít roztok. Můžete zavřít oči. Poté, co je lék opilý, musíte se několikrát nadechnout nosem a výdechem ústy. ASD (zlomek 2) ve větraném prostoru nebo dokonce na ulici je snadnější pít.

Studovali jsme normy a dávky, při kterých byl získán nejlepší výsledek použití léku ASD (frakce 2). Onkologie se léčí, pokud roztok pijete ráno 30-40 minut před jídlem a večer 2-3 hodiny po večeři. Správné přijetí a dodržování termínů povede k vyléčení.

Předpokládejme, že ASD-2 zhustí krev. Proto je nutné pít kyselé šťávy denně, jíst citron nebo vzít polovinu pilulky Aspirin nebo Cardiomagnyl. Příznivcům drogy ASD (zlomek 2) se doporučuje pít dostatek tekutin - až 2 litry denně - k odstranění různých toxických a škodlivých látek z těla.

Léčba rakoviny

Vyvinuté metody a dávky léčiva ASD (frakce 2). Aplikace v onkologii poskytuje intenzivní kurz se zvýšením objemu léčiva. Aplikujte 4krát denně každé 4 hodiny: prvních 5 dnů - 5 kapek, druhé 5 dní - 10, třetí 5 dní - 15, a tak přidejte 5 kapek, dokud nedosáhnete dávky 50 kapek. Pak vezměte 50 kapek až do úplného uzdravení.

Pro mírný příjem se přidá 30 kapek vody do 30-40 ml vody nebo studeného čaje první den, 5 kapek na druhý den, 7 na třetí, 9 na čtvrtý, 11 na pátý, 13 na pátý a zlom na sedmé.

Ve druhém, třetím a čtvrtém týdnu, aby se stejné, ve stejné dávce. Pak - týdenní přestávka. Další kurz začíná pěti kapkami, postupně se přidávají 2 kapky denně, stejně jako v prvním týdnu. Také potřebují přestávku po měsíci přijetí.

Užívání léku by nemělo způsobit, že se budete cítit horší. Pokud k tomu dojde, měli byste přestat používat.

Historie vzniku drogy ASD 2

Úkol vytvořit jedinečný lék, který by osobě umožnil chránit se před zářením a posílit imunitu, stanovila sovětská vláda v roce 1943. Předpokladem bylo také to, že vytvořené zařízení by mělo být levné, což by umožnilo jeho použití pro hromadné použití. K řešení tak složitého úkolu byly na několika vedoucích výzkumných ústavech otevřeny vládní nařízení.

Po čtyřech letech v roce 1947 představil All-Union Institute of Veterinary Medicine svůj lék, který plně splňoval výše uvedené požadavky. Tvůrcem drogy byl akademik A.V. Silnice, které za svůj vynález obdržely státní cenu. Samotný název SDA je zkratka pro výraz "antiseptický stimulátor Dorogova".

Při tvorbě SDA byly použity netradiční vědecké přístupy a unikátní přírodní suroviny. Pro výrobu prvních léků používaly tkáně běžných žab. Taková neobvyklá surovina byla zahřívána ve speciálním zařízení při velmi vysoké teplotě. V současné době se podobná metoda používá pro výrobu ASD, ale surovinou je melee-bone-moučka.

V sovětských časech bylo kolem stvořeného lékařství mnoho tajemství a tajemství. Experimentální studie na zvířatech prokázaly účinnost jedinečného léku a absenci jakýchkoli účinků třetích stran. S pomocí dobrovolníků byl souběžně studován účinek ASD 2 na člověka a byla potvrzena biologická kompatibilita léčiva s jeho tělem. Výsledky výzkumu byly prostě ohromující. Dokázána byla účinnost léku při léčbě mnoha závažných onemocnění.

Bohužel, vzhledem k byrokratickým důvodům, byl výzkum ASD 2 brzy zmrazen. A po smrti akademika A.V. Dorogova se úplně zastavila. Proto je dnes tento lék oficiálně povolen pouze pro léčbu zvířat. Navzdory tomu, že neexistují žádné oficiální pokyny pro použití pro léčbu lidí, mnoho lékařských odborníků neformálně předepisuje lék pacientům.

Farmakologické vlastnosti léčiv

ASD 2 dnes lze zakoupit ve veterinárních lékárnách. Lék se prodává v lahvích skla. Tento lék je sterilní roztok získaný ze živočišných surovin suchou destilací. Jeho charakteristickým rysem je specifický a velmi nepříjemný zápach připomínající vůni zkaženého masa. Měli byste vědět, že lék může mít různé barevné odstíny žluté a červené. Ve spodní části lahve může být tmavá sraženina - to není známkou špatné kvality léku. Tento přípravek se používá k internímu použití. Je dobře rozpuštěný ve vodě, což zjednodušuje jeho příjem.

Složení SDA 2 obsahuje organické sloučeniny s nízkou molekulovou hmotností. Jejich hlavním rysem je, že pronikají do poškozených tkání a obnovují je. Hlavní složky unikátního léku jsou adaptogeny. Tyto komponenty jsou vždy před zvýrazněním buňky zvýrazněny. Po vytvoření pomáhají ostatním poškozeným buňkám přežít.

Adaptogeny, uměle získané vstupem do lidského těla, jsou schopny na chemické úrovni signalizovat, že je nutné aktivovat ochranné procesy, aby přežily. To znamená, že tyto látky posilují obranné reakce těla a umožňují vám bojovat proti jakýmkoliv onemocněním.

Je prokázáno, že interní použití ASD 2 přispívá k:

Je třeba si uvědomit, že ASD 2 nemá antibakteriální vlastnosti, to znamená, že přímo nezabraňuje škodlivým mikrobům. Lék posiluje imunitu, což znamená, že přirozené obranné reakce začínají fungovat, což se nezávisle vyrovná s různými typy infekcí. Imunomodulační vlastnosti ASD 2 spočívají ve skutečnosti, že lék snadno překonává biologické bariéry a integruje se do metabolických procesů. S jeho použitím se obnovuje normální fungování buněk a v důsledku toho se všechny životní procesy vrátí do normálu a lidské tělo se vyléčí.

Jedinečným rysem jeho působení je nedostatek kumulativního účinku, který je spojen se skutečností, že s hromaděním aktivních účinných látek v lidském těle se významně snižuje účinnost většiny léčiv. Jinými slovy, tělo si na drogy zvykne a podle potřeby přestane na ně reagovat. V případě příjmu ASD 2 se tak nestane. Bioaktivita léčiva zůstává stejná i po dlouhou dobu jeho podávání.

Použití léčiva a základní dávky

Po vynalezení léku a prvním výzkumu, jeho tvůrce, akademik A.V. Drogov nabídl možnosti léčby. Jako hlavní chod doporučil 13-30 kapek léku na zředění půl sklenice vody a pít několikrát denně půl hodiny před jídlem po dobu 5 dnů. Po třech dnech může být léčba opakována až do úplného vyléčení onemocnění.

Dnes byly vyvinuty neformální pokyny pro aplikaci SDA 2 pro léčbu lidí. Obsahuje seznam běžných onemocnění, která mohou být léčena tímto lékem, z nichž hlavní jsou následující:

Pro léčbu obezity, kolitidy, otitidy mohou být použity standardní schémata zahrnující dávky roztoku 10 až 20 kapek na polovinu sklenice vody a po dobu pěti dnů, a pak třídenní přestávku.

ASD 2 je velmi účinná profylaktická látka, která zabraňuje infekci virové infekce v období zvyšování sezónního výskytu. Pro prevenci 1 ml by měl být lék rozpuštěn v 0,5 šálku vařené vody a jednou vypít. A pokud se nedá vyhnout infekci virovou infekcí, pak se můžete rychle zbavit chladu a kašle doma, pokud pijete roztok v uvedené dávce dvakrát denně. Kromě toho, když se doporučuje SARS inhalovat. K tomu se lžíce léku zředí přibližně v litru vody.

ASD 2 může být také použit pro obklady při léčbě různých patologických stavů. Velmi účinné jsou obklady založené na 20% roztoku s nemotivovanou svalovou kontrakcí v končetinách. Po šesti měsících je zpravidla obnovena práce svalů po těchto léčebných procedurách.

Existují schémata pro použití ASD 2 pro léčbu rakoviny. Lze je však použít pouze po konzultaci se svým lékařem. Podle hodnocení je stav pacientů s rakovinou při použití ASD 2 v kombinaci s tradičními metodami léčby významně zlepšen.

Další informace

Kromě frakce SDA 2, která je určena pro interní použití, existuje zlomek SDA 3. Je povoleno pro vnější použití a umožňuje rychle vyléčit širokou škálu infekčních kožních onemocnění a také přispívá k obnově kůže po popáleninách a ranách.

ASD 3 se doporučuje k léčbě následujících kožních onemocnění:

Neexistují žádné kontraindikace pro použití ASD. Hlavní věc je vyloučit předávkování lékem během léčby a sledovat nezbytné třídenní přestávky. Během těhotenství se nedoporučuje léčba pomocí ASD 2. Někteří lidé mohou pocítit psychické odmítnutí drogy kvůli jeho nepříjemnému zápachu. Při této reakci by měla být léčba tímto lékem opuštěna. Je třeba mít na paměti, že pokyny pro užívání tohoto léku nejsou schváleny zvláštními organizacemi, takže při sebemenším zhoršení zdraví by mělo být upuštěno od pocitu nevolnosti nebo zvracení z užívání tohoto léku.

A konečně, krátké video o využití frakce SDA 2:

Jedinečnost ASD

V počáteční fázi vývoje, pro výrobu léků Roads vzal obyčejné žáby. Dále byly suroviny nahrazeny moučkou z masa a kostí. Účinnost náhrady ASD Frakce 2 se neprojevila. Antiseptikum je jedinečné tím, že jeho energetický projev není zaměřen na odstranění bakterií, ale na posílení ochranných funkcí těla. ASD je organicky inkorporován do tkání a metabolických procesů, což stimuluje tělo k boji proti nemocem. SDA frakce je tkáňový biogenní stimulant s imunomodulačními vlastnostmi.

Lék ASD-2 obsahuje adaptogeny - specifické látky, které živá buňka odhodí před smrtí. Když adaptogeny pronikají do živého organismu, dochází k celosvětové mobilizaci imunitních rezerv. Tyto vlastnosti SDA jsou považovány za základní.

Pozitivní účast drogy ASD 2 ve všech životních procesech těla umožňuje její využití v boji proti nejrůznějším chorobám. Jediný, podle odborníků, nedostatek léků je jeho velmi nepříjemné aroma.

Složky a vzhled léku

ASD Frakce 2 je kapalina rozpustná ve vodě, bez známek jakýchkoliv mikroorganismů. Složky jsou organické kyseliny a chemické sloučeniny. Úplné složení léčiva:

  • uzavřené (cyklické) sloučeniny vodíku s uhlíkem;
  • jednoduché (acyklické) uhlovodíky;
  • voda;
  • organické sloučeniny karboxylových skupin (karboxylové kyseliny);
  • sloučeniny, které chrání tělesné proteiny před zářením (sulfhydrylová skupina);
  • látky produkované organickými kyselinami (amidy).

Dorogovův stimulátor je prezentován ve formě dvou léků: ASD Frakce 2 a ASD frakce 3. První možnost je aplikována orálně, druhá je použita pro lokální aplikaci povrchu. ASD-3 je viskózní látka tmavého odstínu, rozpustná v oleji, alkoholu a etheru. Má silný antiseptický účinek. Hlavní složení SDA je v obou verzích totožné.

Lidský dopad

Užitečné v medicíně vlastnosti ASD jsou založeny na biogenní stimulaci životně důležitých tělesných systémů. Lék má následující účinky:

  • aktivace centrálního nervového systému;
  • stimulace vegetativních procesů;
  • normalizace gastrointestinálního traktu;
  • posílení imunity;
  • urychlení metabolismu;
  • léčba zánětlivých procesů různých etiologií;
  • zastavení progresivního vývoje nádorových buněk;
  • odstranění bakteriálních infekcí;
  • zastavení procesu reprodukce plísní;
  • regenerace nemocných tělesných tkání;
  • zvýšit odolnost organismu vůči nepříznivým účinkům chemických, fyzikálních a biologických faktorů;
  • zničení mikrobů;
  • hojení hlubokého poškození epidermy (pro aplikaci ASD-3 lokálně).

Efektivní využití ASD

Použití ASD frakce 2 pro člověka je nejúčinnější pro patologické změny v orgánech trávicího systému.

V tomto případě doporučená léčba těchto onemocnění jako:

  • ulcerózní léze dvanáctníku a žaludku;
  • kolitida, gastritida a gastroduodenitida, pankreatitida, cholecystitis;
  • helminthiasis (zejména pro děti).

Je přípustné používat ASD jako lék na nachlazení. Při komplexní léčbě zánětu prostaty (prostatitis a adenom) u mužů.

ASD Fraction navíc účinně léčí:

  • infekce trichomoniázy;
  • houbové léze (kandidóza);
  • hypertenze;
  • trofické vředy;
  • enuréza;
  • gynekologická patologie (jako antiseptikum pro douching během eroze);
  • revmatismus, dna;
  • zrakové postižení;
  • chronická onemocnění ledvin a močového systému;
  • oslabená imunita;
  • onkologická onemocnění;
  • přetrvávající léze epidermis (dermatitida různých etiologií);
  • obezita.

Důležité: Lék ASD-2 a ASD-3 nemá lékařskou akreditaci pro použití lidmi. Lékař může lék poradit, ale nikdy jej oficiálně nepředepsat. Celá odpovědnost za následky proto připadá na pacienty, kteří používají antiseptikum dobrovolně a nezávisle.

Formulář vydání

Frakce SDA se vyrábí v lahvích tlustého skla o objemu 100 ml. Léčivo je sterilní rozpustná kapalina pro orální použití nebo lokální expozici. Antiseptický stimulátor Dorogova patentovaný, prodáván bez lékařského předpisu. Příjem ASD je předepsán veterinářem k léčbě zvířat.

Praktické použití

Návod k použití vyvinutý pro člověka patří tvůrci léku A.V. Dorogovovi. Existuje několik doporučení, jak aplikovat frakci 2. Individuální dávkování a způsob podání závisí na onemocnění.

Schéma-1. Standardní režim-1 režim je univerzální a je povolen pro všechny choroby uvedené v seznamu indikací. Dávka léčiva je pozorována jako průměr.

Průběh léčby podle průměrované metody je až 3 měsíce. Způsob aplikace - preoralno půl hodiny před prvním jídlem, jednou denně. Dávka v první den podání je 5 kapek na 1/2 šálku vody. Druhý den - 15 kapek. Od třetího do šestého dne se dávka zvyšuje denně o 5 kapek. Objem vody zůstává nezměněn. Sedmého dne se tělo nechá odpočívat. Od osmé se cyklus obnovuje přidáním druhé večerní dávky léku.

Schéma-2. Obsahuje popis, jak pít ASD-2 k odstranění jednotlivých onemocnění.

  • zvýšený tlak. První den pijí 5 kapek ráno a večer. Dávka se denně zvyšuje o jednu kapku, dokud nedosáhne hodnoty 20. Poté musíte užívat AED, dokud není hladina krevního tlaku zcela stabilizována;
  • onemocnění kostí a kloubů. Dávka je 5 kapek na recepci. Harmonogram recepce je 5 dnů po 3. Pro dosažení většího výsledku je léčba doplněna kompresí pro postižené oblasti;
  • infekce trichomoniázy. Metoda aplikace - výplach antiseptickým roztokem v množství 40 kapek na půl sklenice vařené vody;
  • onemocnění kardiovaskulárního a nervového systému. Dávka je 10 kapek v jedné dávce po dobu pěti dnů. Po třídenní přestávce se počáteční množství přípravku denně zvyšuje o 5 kapek. Maximální dávka je 25 kapek;
  • nestabilní imunita, pravidelná ARVI. Zředěný roztokem vařené vody: na půl litru vody - 7-8 kapek, které se používají k inhalaci. Tato forma SDA 2 pro profylaxi je přijatelná pro děti;
  • kožních onemocnění. Dávkování podle schématu-1 se používá pro vnitřní použití, s přidáním denních obkladů do postižených oblastí pomocí ASD-3.

Schéma-3. Je to instrukce pro ASD 2 u nádorových nádorů v těle. Počáteční dávka - 10 kapek na schůzku je přidělena osobě s rakovinou po dobu pěti dnů. Pak se jednou každých pět dní přidá 5 kapek. Maximální limit je 50 kapek léku. Tato metoda nakládání s onkologií se osvědčila na základě pozitivních výsledků na pacientech. Ale v aplikované dávce má simulátor poměrně agresivní účinek a vyžaduje zvláštní péči.

Objektivní kontraindikace

Podle laboratorních studií nejsou metody použití ASD 2 pro člověka nebezpečné. Vzhledem k tomu, že není k dispozici jasný návod k použití, je při použití nutné dbát zvýšené opatrnosti.

Bez předchozího vyšetření je přísně zakázáno provádět vlastní léčbu. Je prokázáno, že stimulátor není kombinován s kapalinami obsahujícími alkohol (nejen čistý alkohol, ale alkoholické tinktury), jinak jsou pozorovány přetrvávající vedlejší účinky. Neměli byste pít po dlouhou dobu Frakce za porušení koagulace (hemofilie) a alergické reakce neznámé povahy.

Nejsou k dispozici výrazné kontraindikace ASD 2 na straně životně důležitých systémů lidského těla, protože oficiální lék tento stimulant neuznává. Je možné zjistit, zda je léčivo vhodné pro jednoho pacienta nebo jiného, ​​možná pouze empiricky, pod neustálým dohledem lékaře.

Absolutní kontraindikace frakce ASD 2 je použití léku během těhotenství. Adaptogeny snadno procházejí placentou a mohou způsobit nenapravitelné poškození zdraví nenarozeného dítěte.

Nežádoucí projevy

Při provádění terapeutického kurzu jsou možné vedlejší účinky na části trávicího ústrojí a vestibulárního aparátu. Pokračujte v užívání antiseptika, v tomto případě by neměla být.

Interakce s léky

Nebyla provedena důkladná analýza kompatibility s různými léky. Abyste se vyhnuli riziku nežádoucích účinků, neměli byste kombinovat stimulant a jiné pilulky.

Zvláštní pokyny

Přijaté řešení léku ASD-2 nemůže být skladováno v otevřené lahvičce, protože má sklon k oxidaci.

Tento proces zabíjí aktivní složky léčiva a činí jeho použití zbytečným. Do kapaliny se mohou dostat i náhodné úlomky prachu. Chcete-li výrobek používat správně, měli byste dodržovat určitá pravidla:

  • propíchněte gumovou zátku jednorázovou jehlou injekční stříkačkou;
  • obsah lahve důkladně protřepejte;
  • užívat léky;
  • odpojte stříkačku od jehly a injikujte lék do požadovaného množství předem připravené vody;
  • zbývající jehlu ve víčku lze odstranit nebo zabalit do bavlněného tampónu;
  • Neměňte bez povolení způsob podání a doporučenou dávku.

ASD-2 frakce není všelék. S celou řadou užitečných vlastností, frakční stimulant nebyl studován na zemi a není schválen pro plné použití v medicíně.

Citát Post VezunchikI

Odkaz na článek o léku.
http://netler.ru/articles/asd.htm

odkaz na fórum
http://malahov-plus.com/forum/topic_385

ještě jednou - fórum
http://forum.od.ua/showthread.php?t=91089

Koupit od veterinárních lékáren ve vašem městě.
Lépe užívat Armavir.

Antiseptický stimulátor Dorogov, frakce 2


1. Lék ASD frakce 2 - antiseptický stimulátor Dorogov.
2. Příprava frakce ASD 2 obsahuje sloučeniny s aktivní sulfhydrylovou skupinou, deriváty alifatických aminů, karboxylové kyseliny, alifatické a cyklické uhlovodíky, deriváty amidů a vody.
3. Frakce 2 léčiva ASD je kapalina od žluté do tmavě červené barvy se specifickou vůní. Dobře se mísí s vodou. Je povolena jemná černá sraženina.
4. Příprava frakce 2 ASD je balena ve skleněných lahvích o objemu 10, 20, 50, 100, 200 cm ³ ve skleněných lahvích o objemu 10, 20, 50, 100, 200 cm ³, zapečetěných pryžovými zátkami, ovinutých hliníkovými víčky, zabalené (malý objem do jednotlivých balení kartonu s připojením instrukcí pro použití léku, velký objem ve skupinové nádobě s investicí alespoň 3 kopií instrukcí pro použití léku).
Každá lahvička by měla obsahovat štítek s označením výrobce, jeho ochrannou známku, název léku, jeho množství v cm³, číslo šarže a kontrolu, datum výroby (měsíc, rok), datum expirace, podmínky skladování, označení aktuálních specifikací.
Lék je transportován všemi způsoby dopravy podle OST 08064-19-07.
Léčivo je vhodné pro použití v původním obalu po dobu 4 let od data výroby, když je skladováno na suchém, tmavém místě při teplotě od 10 do 30 ° C.
Biologické vlastnosti
Frakce 2 léčiva ASD je produktem suché destilace surovin živočišného původu. Podávání léčiva ASD frakce 2 při perorálním podání má aktivační účinek na centrální nervový systém a autonomní nervový systém, stimuluje motorickou aktivitu gastrointestinálního traktu, vylučuje trávicí žlázy, zvyšuje aktivitu trávicích a tkáňových enzymů, zlepšuje pronikání Na + a K + přes buněčné membrány a přispívá k normalizaci trávicích procesů, vstřebávání živin a zvýšení přirozené odolnosti organismu.
Když se aplikuje externě, lék stimuluje aktivitu retikuloendoteliálního systému, normalizuje trofismus a urychluje regeneraci poškozených tkání, má výrazný antiseptický a protizánětlivý účinek.

Antiseptický stimulátor Dorogova, frakce 3

Obecné informace
Obchodní název léku: ASD frakce 3 (ASD Frakcia 3). Mezinárodní nechráněný název: produkt suché destilace živočišné tkáně.
Dávková forma: roztok pro vnější i vnitřní použití. ASD frakce 3 obsahuje karboxylové kyseliny, alifatické a cyklické uhlovodíky, alkylbenzeny, substituované fenoly, alifatické aminy a amidy, jakož i sloučeniny s aktivní sulfhydrylovou skupinou a vodou. Vzhledem, lék je hustá kapalina z tmavě hnědé barvy.
Léčivo se uvolňuje balené po 100, 200 ml ve skleněných lahvích o vhodné kapacitě, uzavřených pryžovými zátkami, vyztužených hliníkovými víčky.
Výrobek skladujte v uzavřených obalech výrobce odděleně od potravin a krmiv, na suchém, tmavém místě, při teplotě od 10 ° C do 30 ° C.
Skladovatelnost léčiva za podmínek skladování v uzavřené lahvi výrobce - 4 roky od data výroby. Po prvním otevření lahve je lék vhodný pro použití do 14 dnů. Nepoužívejte lék po uplynutí doby použitelnosti.
Nepoužitý lék se likviduje v souladu s požadavky právních předpisů.
Farmakologické vlastnosti
ASD frakce 3 označuje tkáňové preparáty. Získává se suchou destilací zvířecích tkání. Lék zlepšuje imunitu organismu, má výrazný antiseptický účinek, stimuluje aktivitu retikuloendoteliálních a endokrinních systémů, normalizuje trofismus, urychluje regeneraci poškozených tkání, nemá kumulativní účinek. ASD frakce 3 podle stupně dopadu na tělo patří mezi středně nebezpečné látky (3 třída nebezpečnosti podle GOST 12.1.007)

V návodu k použití frakce ASD-2 existuje takové schéma použití: pro tuberkulózu, renální, srdeční, gastrointestinální a nervová onemocnění, pít 5 dní, 5 kapek na prázdný žaludek na polovinu sklenice vody, 3 dny přestávku; 5 dnů po dobu 10 kapek, 3 dny přestávky; 3 dny po dobu 15 kapek, 3 dny přestávky; 3 dny po dobu 20 kapek, 3 dny přestávky; 3 dny, 25 kapek a dále, s přestávkami 25 pro získání pozitivních výsledků.

V případě rakoviny vezměte 5 ml (1 tsp) frakce ASD-2 po 0,5 st. voda 2x denně. Rychle zmírňuje bolest, zastavuje progresi onemocnění.

Během léčby tímto lékem je frakce ASD-2 kategoricky kontraindikována pro užívání alkoholu, kouření tabáku a používání látek, které dráždí kůži (kerosin, terpentýn, benzín atd.).