Fórum: Léčba rakoviny frakcí ASD-2

POZNÁMKY: 14 Rubrika: CANCER, FORUM

Kdo by mohl léčit rakovinu frakcí ASD-2? Jak jste léčbu toleroval? Jaké jsou výsledky? Jaké systémy se používají? Je možné kombinovat léčbu ASD s chemoterapií?

Přejděte do diskuse a přečtěte si recenze

14 komentářů na téma „Fórum: Léčba rakoviny frakcí ASD-2“ “

Noviny "Vestnik ZOZH" vypráví příběh o tom, jak byla žena se 4. stádiem střevního karcinomu propuštěna z nemocničního domu bez předepsané léčby. Bylo to v roce 1980. Slyšela něco o frakci ASD-2 a rozhodla se léčit rakovinu. Nevěděla přesné dávkování, nebylo kam se podívat, takže vypila 1-2 lžíce. Já 4-5 krát denně, opláchnut kefirem. Celá vůně takové léčby s vůní ASD, ale rakovina stále vyléčila a žila po tom více než 20 let. Musíme okamžitě objasnit, že v těchto dnech byli lidé silnější a frakce ASC byla jiná, takže byste tento experiment neměli opakovat, musíte dodržovat standardní režimy léčby. (Připomeňme si z novin "Vestnik zdravého životního stylu" 2002, № 3, s. 13).

Ale nemyslíte si, že „intenzivní schéma léčby rakoviny zlomkem ASD-2“, popsané v předchozím článku, není příliš intenzivní. Maximální dávka je 60 kapek denně, tj. Pouze 1,5 ml. Četl jsem, že pro léčbu psoriázy je jediná dávka pro dospělé 2-5 ml, a tyto dávky denně, musíte pít tři. 5 ml x 40 kapek x 3krát denně vytvoří 600 kapek denně. Ale četl jsem to na internetu, mohou tam ležet. Dorogov sám, tvůrce léku, v zanedbaných případech onkologie, doporučil užívat 5 ml ASD-2 dvakrát denně, ale pod dohledem lékaře.
Není proto překvapující, že žena, o které byl příběh v předchozím přehledu, byla schopna přežít a dokonce vyléčit rakovinu stadia 4 tím, že v takových velkých dávkách brala SDA-2 frakci.

ASD je jed. Můj otec zemřel na rakovinu plic a tento ASD jen urychlil smrt. Papa podstoupil akupunkturu pro léčbu rakoviny (reflexoterapie), obrázky ukázaly, že se nádor zmenšuje. Je jasné, že jsme možná věřili v lék. A pak to někdo poradil, jak nekupovat, když si pacient žádá, aby to zkusil, protože je to snad šance vyléčit rakovinu. No, to je vše. Jak doktor později řekl, tělo bylo silně otrávené, táta přišel na druhý nebo třetí den, kdy si vzal tento odpad, a předtím se cítil dobře, šel nahoru. Obecně to šlo rychle, bylo to bolestivé podívat se na to, co jsme dělali vlastníma rukama, když jsme si koupili tento ASD pro léčbu rakoviny. Mysli na sebe, ale tohle je nesmysl.

přečtěte si knihu Lebedev EG z Mariupol a neurochirurg Galina Shatalova. To vše je na internetu. Existuje mnoho recenzí pacientů vyléčených z rakoviny. Tito lékaři léčili rakovinu pomocí ASD-2 frakce. Tento lék se prodává ve veterinárních lékárnách. Stále si myslím, že je nutné změnit jídlo, odstranit maso, mléko, sladkosti a buchty. Obnovení acidobazické rovnováhy v těle tak, aby si vydělala imunitu.

Měl jsem operaci na kolorektální rakovinu. Pak jsem prošel chemoterapií. Poté, co jsem používal ASD-2 již 1,5 roku, cítím se skvěle

Četl jsem, že užívání AHD-2 frakce před chemoterapií je nemožné, protože ohluchlý organismus bude reagovat špatně na chemii, bude obtížné najít správnou dávku, léčba bude neúčinná.
A obecně je lepší užívat ASD-2 na rakovinu, pokud jste v poslední fázi nepředepsali žádnou léčbu. V opačném případě zahájíte léčbu zlomkem stadia 1-2 a pak budete litovat, že jste zanedbali oficiální léčbu, když onkologie začíná ve stadiu 4.

A někdy bude léčba předepsána a vyléčena a pak uvolní zdravou, což zajistí, že veškerá onkologie byla odstraněna z těla. zde také nemůže relaxovat. V každém okamžiku může dojít k relapsu. K prevenci rakoviny můžete také pít ASD-2 nebo rostlinné jedy.

Žena byla propuštěna z nemocnice jako beznadějná s diagnózou rakoviny jater. V té době jí bylo 52 let. Po 20 dnech léčby došlo k významnému zlepšení frakce ASD-2 a brzy se plně zotavila. Nyní je jí 76 let a cítí se skvěle. Nebyl zaznamenán žádný návrat nádoru. (Zdroj: noviny "Vestník ZOZH" 2001, č. 7, s. 14).

Nejlepší část léčby rakoviny je zlomek ASD-2, pak to může a dokonce by mělo být kombinováno s jinými typy léčby: chemoterapií, léčbou rostlinnými jedy. Zde je to, co píše S. I. Tsvetkov, lékař praktický v léčbě rakoviny rostlin.
Téměř vždy, v lékařských kombinacích, používám ASD frakci-2. Uklidňuje, dodává energii, působí protizánětlivě, hojí rány, zvyšuje intenzitu plic. Ale nejdůležitějším rysem ASD je, že posiluje všechny léky zavedené do těla. Pokud se používá bez dalších bylin, nebude to silný účinek. (Zdroj: noviny "Vestnik zdravého života" 2002, č. 3, s. 13).

Dlouho jsem nemohla být diagnostikována, i když symptomy naznačovaly rakovinu plic, ale na fluorografii jsem nic nenašel, udělal jsem to desetkrát v tomto roce. Pouze na rentgenu našel nádor. Nedoporučoval jsem operaci provádět, protože jsem měl diabetes a velmi vysoký krevní tlak. Přidělili mi tři cykly udržovací chemoterapie, řekli, že můžu žít ještě 2-3 měsíce.
V novinách "Vestnik ZOZH" jsem našel lidové léky na rakovinu. S pomocí frakce AED-2 jsem se rozhodl léčit rakovinu plic. Současně podstoupila chemoterapii a viděla ASD-2. Uprostřed druhého cyklu chemoterapie začala užívat hemktovou tinkturu "podle královské metody" - 80 dní.
Po třetím cyklu chemoterapie jsem šel do krajského centra k vyšetření - zastavil se růst nádoru. Hemlock jsem pil tři další kurzy - 240 dní. A v dubnu 2001 jsem opět šel na vyšetření - nádor v plicích ustoupil. Dokonce jsem byl vyřazen z registru. (Vzpomínka z novin "Vestnik zdravého života" 2002, č. 23, s. 12).

Před 6 lety jsem měl operaci pro rakovinu střev. Druhá operace byla provedena po 4 měsících, protože došlo k obstrukci střeva - konečník byl přiveden na stranu. Chirurg mi prohlásil: "Rakovina střev s metastázami, budete žít déle než rok."
A mám 67 let a žiji díky receptům ze zdravého životního stylu.
N. V. Ševčenko mi poslal svůj manuál. Začal pít vodku s máslem, držet se jeho stravy. Směs viděla 4 roky, pak přestala fungovat, pravděpodobně bylo použito tělo. Poté jsem byl léčen Todicampem. Fytoterapeutka z HLS Tsvetkov mi doporučila komplexní léčbu rakoviny, včetně akonitu a frakce ASD-2. Tyto lidové léky na rakovinu mi pomohly přežít.
. (Vzpomínka z novin "Vestnik zdravého života" 2002, č. 20, s. 13).

Zde jsou recenze na léčbu rakoviny žaludku zlomek ASD
1. Muž měl operaci pro rakovinu žaludku. Poté začal brát na léčbu nádorové frakce SDA-2. Nebylo žádné opakování onemocnění, byl v dobrém zdravotním stavu po dobu 5 let po operaci. Ošetřeno podle schématu: 20 kapek ASD se zředí 20-40 ml převařené vody. Začněte příjem 2 kapkami a postupně přineste do 20. (Zdroj: "Bulletin zdravého životního stylu" 2001, № 7, str. 14).
2. Žena měla žaludeční vřed, mučený silnou bolestí, žádné léky nepomohly, došlo k podezření na rakovinu. Ošetřující lékař doporučil léčit frakci ASD-2. Vezměte od 1 kapky do 30-40 (v závislosti na zdravotním stavu, ale je nutné dosáhnout 30 kapek) a zpět. O měsíc později léčbu opakujte. Po dvou kurzech jsou všechny příznaky nemoci pryč. (Zdroj: "Bulletin zdravého životního stylu" 2001, číslo 7, s. 15).

Nezapomeňte při užívání ASD-2 pít více. To je silná alkálie. pokud jej zředíte ve velkém množství vody, nebudete moci vypít celý objem - vás to rozruší. Frakci je třeba ředit vodou, nebo spíše pevně vařit čaj nebo bylinky tak, aby se tekutina vypila v jednom doušku. A když jste již polkl, pak pít tento muk s velkým množstvím vody nebo čaje, hlavní věc není kyselý nápoj - alkálie bude uhasit z kyseliny.

Četl jsem recenze, že pacienti užívali ASD-2 současně s chemoterapií a výsledky jsou dobré.
Ale na druhé straně jsem četl recenze lékařů. že lidé je nechali s rakovinou stadia 1-2, aby byli léčeni doma frakcí AED-2, a vrátili se k nim s stadiem 4 - zemřít.
A od třetí strany, pokud by s nimi nebylo nic zacházeno, dosáhli by také fáze 4.
Jen se nevzdávejte a čekejte na smrt, musíte se podívat na svou metodu, výhoda informací je nyní snadno dostupná

Jak se SDA 2 osoba pro léčbu rakoviny. Recenze

Dobrý den, přátelé! Dnes se podíváme na téma: Jak vzít osobu s ASD 2 na léčbu rakoviny. Pro recenze lidí vyléčených z různých nemocí, včetně rakoviny, viz konec tohoto článku.

Léčebný režim vyvinul Alexey Vlasovich Dorogov, autor léku, který byl popsán dříve. Doporučení autora léčebného režimu A.V. Dorogova, jak vzít ASD 2 na osobu, jsou uvedeny v plném znění a jsou uvedeny v tabulce 1.

Jak se SDA 2 osoba pro léčbu rakoviny.

Je nutné vést deník, do kterého se denně zapisuje datum, hodiny, dávka kapek, dávka vody, pohoda.

Kapky musí být opilé v ředění s 50 ml studené vařené vody na prázdný žaludek 30 minut před jídlem.

Můžete nahradit vodu mlékem.

Je nutné čas od času podrobit testům, uložit je podle data a uložit.

Tabulka 1: Metoda „Shock“ A.V. Dorogova pro léčbu rakoviny.

Nové slovo o principu působení drogy ASD.

Gurov Alexander Evgenevich

Přátelé, věda nestojí v klidu, v posledních desetiletích, po Dorogově, vědci zkoumají princip působení léku SDA.

Hlavní příspěvek k vědě ASD byl dělán ruský vědec Alexander Evgenievich Gurov, veterinář z Vologda.

Gurov A.E. - Plný člen profesionální lékařské asociace odborníků tradiční lidové medicíny a léčitelů Ruska. Získal titul akademik pro vědeckou práci v tématu "Antiseptický stimulátor Dorogov v onkologii".

V této vědecké práci Gurov A.E. prokázal, že ASD skutečně vyhrává rakovinu a je dobře kompatibilní s chemií a radiační terapií. Předložil důkazy: výsledky krevních testů v různých obdobích léčby, rentgenové snímky, výpisy z lékařských záznamů, názory lékařů.

Gurov A.E. Pokročil v teorii morfogenních polí, jejichž podstatou je, že se informace v živých tkáních hromadí tisíce let. U nemocných lidí informace oslabují a dokonce se zhroutí. Provoz ASD je založen na obnově oslabených informací a harmonizaci stavu.

Recenze drogy ASD někteří bývalí pacienti: t

Dobrý den všichni! Mám velkou rodinu a spoustu problémů. Když byl můj pes vážně nemocný, veterináři předvídali bolestivou smrt pro psa. Leishmanióza, alergie, 70% vypadávání vlasů, hnijící klouby, slepota a tak dále. Po dobu 3 týdnů od 8měsíčního štěňátka nezůstane téměř nic.

A zde jeden lékař z regionálního centra doporučil ASD 2. Na rozdíl od předpovědí lékařů pes přežil. Krásný muž Je mu 3 roky! Pomocí příkladu psa jsem začal dávat ASD svému manželovi a dětem. Manžel má odstraněný žlučník, peritonitidu, nejpřísnější dietu, pálení žáhy, žloutnutí a slabost.

Odlupujte ASD 2 měsíce: 50 ml vody. a ASD 1,5 ml. na lačný žaludek 30 minut před jídlem, přestávka na 2 měsíce a průběh opakování. Výsledek nebyl dlouho v příchodu! Kvetoucí muž v jeho 47! Ve stravě nepotřebuje, červenat na tvářích HLEDÁNÍ možné!

Syn je 21 let starý - postižený od dětství s diagnózou syringomyelie (poranění míchy s cystami, ztráta citlivosti), hypertenze 2. stupně. Dvakrát ročně leželo v nemocnici, často padalo, popáleniny, tlak 190. Stejným způsobem vypil AST. Lékaři jsou v šoku! V květnu tohoto roku bylo zaznamenáno dramatické zlepšení! Cysty se zmenšují! Tlak se stabilizoval! Citlivost je pomalu obnovena (pupínek na zádech nemůže být vyžmýkán bez sténání :)) Prochází bez holí!

DĚKUJI DOROGOV za jeho lék! JEHO TĚŽKÉ KRÁĽOVSTVÍ! DĚKUJEME a MIKHAIL veterinárnímu lékaři pro nápovědu. Drogy všechny odhodily. Není třeba!

Považuji za svou povinnost říci o zkušenostech s léčbou ASD-2 a 3 osobně a mými známými.

Na začátku, před několika lety, moje matka identifikovala rakovinu kůže, která je pláč a neustále svědění. Bylo nemožné umýt a nesnesitelně spát. Lékaři reagovali velmi krutě, říkali, že ve vašem věku (73) nebylo příliš reálné zotavit se a jednoduše se připravit na nejhorší. Navíc byly vyšetřeny několika různými lékaři, včetně placených.

Máma se rozhodla hledat se na internetu! tipy a články na toto téma a šel do ASD. Koupil jsem obě frakce (2 a 3), o týden později jsem pocítil mírnou úlevu, ale svědění a namáčení pokračovaly (i když o něco méně). Navzdory svému věku se rozhodla nevzdávat se a tak uvěřila připomínkám těch, kteří se zotavili, že šla na kliniku v Moskvě, kde se doktor konkrétně zachází s AST a každý z nich individuálně přidělí.

Přivezli jsme ji k doktorovi, jmenovala pro ni individuální kurz. Sama maminka nemohla ani věřit až do konce, kdy po 2 týdnech všechno začalo mizet před našimi očima. O měsíc později zůstala z největšího pláčového vředu jen stopa a v tomto bodě začala narůstat nová růžová kůže.

Mami, samozřejmě, řekla přátelům a přátelům a mně. Osobně jsem zastavil ARD (a bolest v krku) s pomocí SDA, kterou jsem trpěl dlouho a v těžké formě, vzal jsem několik kurzů antibiotik, lékaři to vzdali, s odkazem na velmi slabou imunitu. A teď 2-3 triky stačí na 1 kostku a celá zima zmizí na stopě. den Stejně to dávám svému manželovi, když začne onemocnět.

Blízký přítel SDA vyléčil ekzém a její přítel - rakovinu prsu. Jejich přítel z jiného města blokuje rakovinu plic.

Žiju v zahraničí, přivedl jsem sem ASD (a to je Jižní Afrika!), Dal jsem příteli, její dcera trpí psoriázou, také hodně pomohla. Nyní bude léčit ASD pankreatitidu.
Nízká úklona od nás všech!

Je mi 50 let. ASD-2 I ACCEPT Od roku 2004 nebyly pozorovány žádné vedlejší účinky, léčivo je opravdu jedinečné. Používám tento lék po celou dobu a osobně kontroloval sám v léčbě takových nemocí, jako jsou PROFESE, NECROSIS - byl léčen 2,5 měsíců, protože tento lék nejen zabíjí mikroby, ale také obnovuje mrtvé buňky.

Chemie terapie zabíjí celý život, a jakmile jste ji jmenovali, znamená to, že musíte jít, ale když přijedete domů, okamžitě začít pít SDA. Dávkování je uvedeno v části o tom, jak se s tímto lékem léčit, osobně jsem začal; 1 den 1 kapka 4 krát denně. 2 dny 2 kapky 4krát denně a. td až 50 kapek a jen stejný zpět pouze pro snížení na 1 kapku. V den 10, to znamená, na 10 kapek, něco v těle může onemocnět,

Měla jsem ledviny tři dny, ale co je nejdůležitější, nenechte se znepokojit a nepřestávejte ji užívat - vše bude obnoveno na své místo.

A i když začnete užívat lék, může začít ospalost a vaše chuť k jídlu se zvýší, také se nebojíte, je to vaše tělo, které začíná jeho uzdravení. Postupem času se sníží vaše chuť k jídlu a váš spánek se normalizuje, není třeba se obávat.

Opravdu pomáhá z prostatitidy, piju ji uvnitř a dávám injekci bez jehly do konečníku, poté, co jsem udělal klystýr (rostlinný olej a AST: 30% AST / 70% olej - bolest po dobu 5 minut je hrozná! Ale pak to jde pryč). Nevěřte tomu, ale z chronické fáze jsem se přestěhoval do první. Super a jen.

Moje babička trpěla rakovinou krve a rakoviny prsu. Byl léčen frakcí ASD-2 a ASD-3. Pak jsem byla malá, abych pochopila, co se děje, a střízlivě posoudila postavení mé babičky. Ale nikdy nezapomenu na vůni této drogy.

Život mě tlačil již podruhé již v roce 1996. Bývalý manžel byl kvůli chemickému poškození jater propuštěn, aby zemřel s plicní tuberkulózou. Ultrazvukové obrazy hovořily o cirhóze. Lékaři dali mému manželovi v nejlepším případě život 4-6 měsíců.

Bylo nutné se důkladně věnovat tradiční medicíně, urinoterapii a předtím jsem musel kopat do lékařských učebnic.

Učebnice byly padesátá léta a tady jsem na nich narazil na drogu ASD! Mám naději! Tento lék byl v našem komplexu prasat.

A začali léčbu. Čištění těla močí, brát zlomek dal tak nádherný výsledek, že celá vana. U ošetřujícího lékaře se brýle doslova rozlétly na čelo, když po pěti měsících viděl svého pacienta, jak je rudý, hezký a LIVE!

Byl jsem mučený dlouho a tvrdě a mnozí souhlasili se správností léčby.

Ultrazvuk jater je normální stav, v plicích nebyly žádné dutiny, podle výsledků obrazů byly analýzy uzavřeny - zdravé.

ZDROJ: Tatiana Chernetska

Výsledky

  1. Na základě doporučení autora léku ASD 2 Dorogov Alexey Vlasovich jsme se naučili užívat ASD 2 pro léčbu rakoviny.
  2. Dozvěděli jsme se, že výzkumné práce na přípravě ASD pokračují a akademik Gurov A.E.
  3. Seznámili jsme se s recenzemi o přípravě ASD některých dříve nemocných lidí.
  4. Na základě recenzí lze pochopit, že mnoho lidí ví o ASD, ačkoli tento lék je umlčován, a také to, že s řádnou vytrvalostí, i vytrvalost, rakovina a další nejzávažnější nemoci mohou být vyléčeny pomocí léku.

Na tom se s vámi rozloučím, přátelé! Příště budu mluvit o metodách tradičních léčitelů, kteří vyhrají rakovinu.

Pokračovat.

Asd frakce 2 aplikace v onkologické fázi 4 recenze

O této přípravě existují legendy. Oficiálně je ASD frakce 2 povolena pouze ve veterinárním lékařství. Existují však zprávy, že tento lék léčí lidi a rakovinu.

Podle legendy, ASD zlomek 2 pomohl léčit Beria matku. Musíte však pochopit, že spolehlivost těchto zpráv je velmi obtížné dokázat.

Rozhodování o léčbě prostředky, které nejsou licencovány Ministerstvem zdravotnictví, tak přebíráte odpovědnost za své zdraví (a svůj život) pouze na sobě.

ASD frakce 2 proti rakovině

O této přípravě existují legendy. Oficiální schválení frakce ASD 2 obdržené pouze ve veterinárním lékařství. Svět je však plný novinek o účinnosti tohoto léku pro léčbu rakoviny a lidí. Podle jedné legendy, jejíž pravost není ničím podpořena, zlomek 2 vyléčil Beria matka za pomoci ASD.

Proto při rozhodování o uzdravení prostředky, pro které není vydáno povolení ministerstva zdravotnictví, přebíráte odpovědnost za svůj život pouze na sobě, pokud samozřejmě nejste Beria.

Zájem o protinádorový systém frakce 2 proti rakovině se v poslední době zvýšil, zejména díky šíření tohoto tématu v tisku.

Tvrdí se, že ASD výrazně posiluje imunitu, je to cenná vlastnost v boji proti rakovině.

Léčba rakoviny

Přípravek samotný byl vyvinut v roce 1947 v laboratoři All-Union Institutu experimentální veterinární medicíny (VIEV), kde byla jako surovina použita tkáň žab podrobená tepelné sublimaci s kapalnou kondenzací. V této formě se sublimace tuků, proteinů, sacharidů, nukleových kyselin rozkládá na tvorbu nízkomolekulárních složek.

Výsledný přípravek měl antiseptické, stimulační, hojivé účinky na rány. Byl pokřtěn ASD (Dorogovův antiseptický stimulátor).

Dále byly žáby nahrazeny moučkou z masa a kostí, ale její vlastnosti se v důsledku toho nezhoršily, protože účinek vysokých teplot vylučuje informace o typu organismu, který je surovinou.

Výroba protirakovinných léčiv pro rakovinu

V moderních podmínkách, ASD tekutiny jsou vyrobeny používat speciální technologii z tkání dlouho-žil zvířata. ASD frakce 2 je čajově zbarvená kapalina s velmi specifickým zápachem. Používá se externě i interně.

Vědci se domnívají, že ASD frakce 2 proti rakovině má výrazný antibakteriální účinek, zatímco je to silný adaptogen, to znamená, že snadno prochází tkáňovými bariérami, protože jeho struktura je podobná struktuře živé buňky a není jím odmítnuta. Neexistují proto žádné vedlejší účinky, žádný negativní vliv na plod v děloze. ASD podporuje nejen koordinační roli periferního nervového systému, ale také poskytuje nezbytné hormonální pozadí. Podílí se na všech metabolických procesech, projevuje se ve formě modulátoru imunitního systému těla. Obnovení normálního poměru buněk, které regulují různé procesy nezbytné pro tělo, zajišťuje normální fungování všech orgánů a systémů. ASD nepůsobí určitým mikrobem, ale na celém lidském těle, které v důsledku působení samotného léčiva ničí tento mikrob, obohacený o přijaté síly a materiál.

Nevýhody

Nevýhodou je, pro někoho, možná, a rozhodující - silný nevolný zápach.

Závislost na drogách není registrována.

Při léčbě ASD je třeba vzít velké množství tekutiny (2-3 litry denně) - k odstranění toxinů a strusek z těla. Zvláštní dieta pro léčbu drogami není nutná, předávkování také není hrozné.

„Pro“ léčbu rakoviny plic, žaludku

Perfektně léčitelné frakcí ASD 2, prekancerózními formami onemocnění. Současně se aplikuje obecné dávkování a schéma, obklady se nanášejí na vnější nádory.

Primární význam pro léčbu rakoviny má věk pacienta, umístění nádoru a povaha nádorových lézí. ASD F-2 spíše rychle zastavuje průběh onemocnění a zmírňuje bolest. V pokročilých stádiích rakoviny není aplikována celková dávka, ale až pět mililitrů ASD na sto mililitrů vody dvakrát denně. Všechny tyto úkony jsou pouze se souhlasem a pod dohledem lékaře.

Intenzivní léčba rakoviny

Intenzivní léčba rakoviny s použitím ASD se provádí podle progresivního schématu (čtyřikrát denně), ve kterém se dávky léku postupně zvyšují.

Take na 800, 1200, 1600, 2000 hodin denně. Dávky rostou každých pět dní. Prvních pět dní - pět kapek, druhá - deset, třetí - dvacet atd., Dokud nedosáhnete dávky padesáti kapek. Po tom, vezměte padesát kapek až do uzdravení.

Šetření rakoviny pomocí ASD

První den (například v pondělí) ráno po dobu 30 minut. Před jídlem se do šálku nalije 30-40 mililitrů spícího čaje a kapají tři kapky ASD F-2.

Úterý - pět kapek, ve středu - sedm, ve čtvrtek - devět, v pátek - jedenáct, v sobotu - třináct, v neděli je den odpočinku a analýza vašich pocitů.

Druhá, třetí a čtvrtá část se také věnují užívání léku stejným způsobem. Pak týden. Po přestávce začíná příjem ASD opět stejným způsobem, ale nezačíná se třemi, ale s pěti kapkami ASD, přidáním dvou kapek denně. Léčí se měsíc (čtyři týdny), pak opět týdenní odpočinek a opakuje se celý průběh.

Ujistěte se, že sledovat zdraví, jakékoli zhoršení zdraví - signál přestat užívat lék.

http://nmedicine.net/asd-frakciya-2-protiv-raka/ - přátelské místo pro nás existuje další článek Doufám, že tyto informace pomohou někomu!

Přidal: mk727 dne 08/30/2009

# 1 Frakce ASD-2

Datum registrace:
30. 8. 2009

Kdo vzal tuto drogu, prosím podělte se o zkušenosti s přijímáním. Dávkování, vedlejší účinky, režim příjmu ASD. Díky předem.

# 2 Re: ASD-2 frakce

Datum registrace:
30. 8. 2009

Standardní dávkování: Zředit 15-30 kapek ASD-2 v 50-100 ml studené vody nebo čaje. Pijte na prázdný žaludek 20-40 minut před jídlem 2x denně.

Režim 5 dnů na pití, 3 dny přestávka, 5 dní na pití, 3 dny přestávka. A opět, 5 dní na pití a měsíční přestávku. A znovu a tak dále až do úplného vyléčení. Ale během recepce sledovat pohodu. A pít hodně tekutin. Musím říct, že je to nechutné a ten zápach je horší.

Vzal jsem si ASD-2 z myomů, také douse. Tam byl fibroid, teď to není.

# 3 Re: ASD-2 frakce

Datum registrace:
15. 10. 2009

Slyšel jsem spoustu dobrých věcí o ASD-2, ale opravdu neznám lidi, kteří by byli vyléčeni! Pouze holá fakta, mluvení s lékaři, jsou proti samoobsluze! Říká se, že můžete použít SDA, ale pouze pokud je to poslední šance, protože reakce může být jiná! Nevím, co mám dělat!

# 4 Re: Frakce ASD-2

Datum registrace:
02.11.2009

Prosím, pomozte mi v této otázce - jak spočítat kapky SDA? Pomocí injekční stříkačky nebo pipety?

Pokud je lék těkavý, pak když prokapyvanii ztratil své vlastnosti?

# 5 Re: ASD-2 frakce

Datum registrace:
7. 7. 2009

ASD-2 je lepší vytočit stříkačkou, 1 kostka = 30 kapek. Při kontaktu se vzduchem dochází ke ztrátě některých vlastností.

Přijímám ASD-2 na půl roku (příjem 5 dní, 3 dny - přestávka), nebyly pozorovány žádné vedlejší účinky, zlepšení jsou patrná.

# 6 Re: ASD-2 frakce

Datum registrace:
17/17/2010

Dobrý den! Od února 2009 byla mé matce diagnostikována rakovina prsu (buňky T4H2M2 1U St. 2). V levém prsu měla hrudku s vlašským ořechem, 7krát byla propíchnuta, analýza ukázala tukové buňky, už absolvovala 70 radiace terapie a 4 šokové dávky chemoterapie, v okamžiku, kdy se stav zhoršuje, hrudník je zčernalý, tvoří se puchýře, axilární oblast a podkožka jsou taženy k sobě, levá ruka nabobtnala jako balon - ascites, na klíční kosti se objevil malý nádor - byl měkký a nyní tvrdý a prochází do krku. Lékaři odmítají operaci, říkají, že nevědí, co to je, léčí pouze o rakovině asi poprvé, kdy se setkávají s tímto typem rakoviny ve své praxi. Nic jí nepomáhá a už má v pravém prsou novou hrudku, již jí na pravém prsou dostalo 22 paprsků. Nyní, po přečtení HLS, matka začala pít šokovými dávkami ASD-2, zatímco cítila zlepšení na pravém prsou. Kdo může říct, zda existuje naděje na úplné uzdravení v této situaci?

# 7 Re: ASD-2 frakce

Datum registrace:
17/17/2010

Dobrý den! Ví někdo, zda je možné užívat doplňky stravy z Vision spolu s ASD-2 pro rakovinu prsu ve 4 fázích? Kdo ví, prosím odpovězte.

# 8 Re: Frakce ASD-2

Datum registrace:
13/13/2010

ASD-2 frakce vyléčila těžké svědění po celou dobu s poškrábáním krve. Nebyla stanovena žádná diagnóza. Vzal jsem ústně ráno na prázdný žaludek 30 minut před jídlem 1 krát denně, 1 ml. ve vodě 20-30 ml. a uvízl v medu. Pili 1,5 měsíce podle schématu 5 dní pili, 1 den přestávku.

# 9 Re: Frakce ASD-2

Datum registrace:
11.04.2010

Dobrý den! Pomozte prosím, kdo může! Moje babička je 81 let, trpí rakovinou vaječníků více než 7 let, zatímco ona má ještě ascites, lidé také nazývají dropsy... Moje matka a já jsme ji podpořili v nejrůznějších způsobech všech těch let, pili jsme různé tinktury, objednali bylinky z moře. Asi rok neužijeme žádné prostředky, ale za poslední 3 dny se babička cítila horší… Pokud by někdo z vás měl podobnou situaci, informujte, prosím, jaké recepty tinktur nebo něco jiného, ​​například Shevchenkova metoda může někomu pomoci nebo co... A zda ASD-2 frakce může pomoci z takové nemoci. Děkuji předem!

# 10 Re: ASD-2 frakce

Datum registrace:
04/16/2010

Dobré odpoledne, před dvěma dny, maminka byla diagnostikována s nádorem hlavy pankreatu s metastázami do jater... Já sám jsem ze světa oficiální medicíny (mám nejvyšší zdravotní péči) a ona je již bezmocná. Pomozte mi, řekla jsem své matce všechno a ona je připravena bojovat za svůj život jakýmkoli způsobem... Byl bych velmi rád za radu.

# 11 Re: ASD-2 frakce

Datum registrace:
07.29.2010

ASD-2 frakce vyléčila chronickou bronchitidu a prekancerózní žaludeční vředy

# 12 Re: ASD-2 frakce

Datum registrace:
07.29.2010

Vytvrzené prekancerózní žaludeční vředy

# 13 Re: ASD-2 frakce

Datum registrace:
11.28.2010

Možná to není úplně téma. Byl jsem nemocný měsíc a půl a teď mi bolí palec na pravé noze. Možná, že nehty modřiny, i když jsem byl ještě v páře a řezání nehtů, pravý roh prstu stále bolí. Bohužel jsem na to nemohl dát banku, ale bylo by to dávno pryč. To, co jsem právě nepřipojila k prstu! A dehet, aloe a Kalanchoe a různé další masti a léky. Rozhodl jsem se vyzkoušet ASD. Koupil jsem si bublinu s ASD-2. Než jsem na internetu trochu prohledával informace, zjistil jsem, že je možné je použít externě. Mokrá vata, obvaz. Bylo to velmi těsné, dokonce škubnutí, ale po půl hodině všechno zemřelo a já jsem ho nechal až do rána. Ráno se zdálo, že je to zlepšení. Opět jsem si dal na noc. Jako výsledek, v mém místě, se objevil přirozený popáleninu - puchýř, a pak kůže vypadla. Ukazuje se - je to téměř čistá alkálie, pH = 9. Proto je tak hořící. Musí být smíchán s máslem. Dnes budu pokračovat v experimentu a aplikovat mast, nikoliv čistý SDA.

Budu poskytovat odkazy na internetu, kde jsou informace o ASD a dokonce i přijímací systém, dnes jsem se podíval a zjistil, co jsem našel:

# 14 Re: ASD-2 frakce

Datum registrace:
12.15.2010

Prosím, pomozte! Moje tchyně byla diagnostikována rakovina hlavy pankreatu, metastázy jater a páteře. Nyní má vysoký bilirubin - 189. Má pouze symptomatickou léčbu, aby snížila bilirubin - fenobarbital, wobenzym, esenciální, Kars. Možná někdo ví, jak snížit bilirubin, pokračovat v léčbě.

# 15 Re: ASD-2 frakce

Datum registrace:
12/29/2010

Četl jsem v poslíku, že muž byl propuštěn domů, aby zemřel, a začal pít SDA, A VE 3 ROKÁCH, ODPOJENÁ STABILITA, když jsem pil, to nebylo napsáno, já jsem viděl 3 kostky v létě 2krát denně, snažil jsem se vyrovnat s rakovinou prsu sám bez lékařů. Ale stále chodila do nemocnice, podstoupila operaci, 6 chemikálií, když skončila poslední chemie, začnu znovu pít kvůli prevenci.

# 16 Re: ASD-2 frakce

Datum registrace:
12/29/2010

o játrech - každé ráno vařím 1 lžičku lněného semínka, piju odvar z ovsa, můj přítel řekl, že její matka vyléčila játra takto: nalijte čerstvý koňský hnojem vodou, trvejte na tom a pijte, nezná proporce, ale játra se úplně vyléčila. Je to jediný lidský orgán, který se může úplně zotavit.

# 17 Re: ASD-2 frakce

Datum registrace:
01/14/2011

Mohu použít ASD2 s tinkturou Veleska s nádorem na mozku?

# 18 Re: Frakce ASD-2

Datum registrace:
01.22.2011

Je nutné vědět, zda se jedná o nádor nebo kalus o praskliny v lebce, a pokud je tento, pak je snadné jej rozpustit s rostlinami alokaziya odolnými proti spritonu!

# 19 Re: ASD-2 frakce

Datum registrace:
01/14/2011

To je mozkový kmenový nádor.

# 20 Re: ASD-2 frakce

Datum registrace:
01/25/2011

Pokuste se kontaktovat]]> zde]]>, na této stránce mnoho odpovědělo na jejich otázky.

Čtení tématu:

Chcete-li vytvořit zprávy, musíte se přihlásit

Problém rakoviny je v současné době prioritou. Úmrtnost na toto onemocnění je na druhém místě po kardiovaskulárních onemocněních. Mnoho ústavů a ​​vědců se zabývá hledáním drog, aby se zbavili této strašné nemoci. To přináší určité výhody: počet zemřelých se každoročně významně snižuje: identifikují se rizikové faktory, provádějí se preventivní prohlídky obyvatelstva. Nebyl však nalezen žádný všelék na toto onemocnění. Dobře zapomenutý starý však v některých případech stále pomáhá. Mezi účinnými metodami řešení zhoubného poškození tkání a orgánů těla používá mnoho lékařů antidopingový systém (zlomek 2). Aplikace v onkologii a dalších závažných onemocněních má dobrý terapeutický účinek.

Co je ASD?

ASD je antiseptický stimulátor - lék, který byl vynalezen A.V. Dorogovym v letech 1947-48 v laboratoři veterinární chemické ochrany. Vědec zkoumal vliv sorbentů v těle v případě otravy. Zjistil, že látky zachycené spalováním zvířecí tkáně, zejména žáby, mají zajímavé nové vlastnosti. Po četných experimentech a schváleních se léčivo začalo aktivně používat u pacientů s neléčivými ranami, trofickými vředy, chronickými zánětlivými onemocněními, osteomyelitidou a tuberkulózou.

Historie vynálezu

Frakce ASD-2 v léčbě rakoviny se prosadila jako všelék na toto závažné onemocnění: mnoho lidí překonalo onkologický proces, zejména matku Beria, která měla rakovinu dělohy s metastázami v plicích a játrech. Pak z neznámých důvodů následoval pronásledování vědce a tajemnou smrt. To bylo způsobeno tím, že vynález nepatřil lékaři, ale běžnému veterinárnímu lékaři, který trénoval profesory medicíny. Vývoj se nezastavil, v současné době pokračuje. Patentovaná frakce ASD-3 pro externí použití u pacientů s různými kožními lézemi. ASD (zlomek 2) proti rakovině ještě není masivně používán, ale získal uznání veterinářů, je povolen a široce používán při léčbě zvířat.

Jeho hlavním rysem je pozitivní vliv na imunitní systém a normalizace všech procesů na buněčné úrovni, které ovlivňují nejen jednotlivé mikroorganismy a tkáně, ale také celý organismus jako celek. Hlavní příčinou různých onemocnění je stresující stav. Ochranné a regenerační síly lidského těla však nejsou plně využívány při bolestivých stavech. Hlavním účelem SDA je proto probudit tyto zotavovací síly a překonat tuto nemoc na vlastní pěst.

Akce ASD (zlomek 2)

Antiseptický stimulátor Dorogova - to je to, co znamená ASD-2. Použití u lidí je vysvětleno četnými pozitivními účinky biogenního stimulátoru. Za prvé je to výrazný adaptogen, tj. Lék, který zvyšuje odolnost tělesných tkání k různým nepříznivým účinkům, zejména na stresové faktory. S podobnou strukturou s živými buňkami lék snadno proniká do každé buňky různých tkání a nezpůsobuje rejekční reakci. Nemá žádný vedlejší účinek a neovlivňuje plod, i když snadno proniká hematoencefalickou bariérou. Při aplikaci se obnovují hormony a aktivují se funkce periferního nervového systému.

Navíc SDA ovlivňuje metabolismus, má imunomodulační vlastnosti. Pokud je tento lék používán po dlouhou dobu, obnovují se vzájemné vztahy buněk orgánů a tkání a je zajištěna přesná a rytmická práce různých orgánů a systémů. A tak tělo bojuje s různými patologickými procesy a obnovuje své funkce. V referenčních knihách tradiční medicíny a na internetu lze najít několik článků na téma „Droga ASD-2, aplikace pro člověka“. Návod k použití pomůže při správném výběru požadované dávky a způsobu použití.

Výhody a nevýhody léku

Droga ASD (frakce 2) je zcela neškodná a netoxická. Lék je dobře snášen. Musí se užívat poměrně dlouho, symptomy akumulace a intoxikace se nevyskytují. Tradiční medicína doporučuje kombinovat použití ASD (frakce 2) s použitím silných tinktur: hemlock, celandine, aconite.

Jednou z hlavních nevýhod léku je silný nepříjemný zápach. Tam byly pokusy odstranit tuto vlastnost, ale pak všechny užitečné vlastnosti ASD-2 jsou ztraceny. Aplikace pro lidi, kteří trpí rakovinou, však pomáhá prodloužit lidský život. Proto vůně v těchto případech nehraje důležitou roli.

Léčba zvířat

Lék se prodává ve veterinárních lékárnách a je velmi žádaný pro léčbu a prevenci nemocí všech zvířat. Dobré výsledky byly zaznamenány v léčbě onemocnění dýchacích orgánů, trávicího ústrojí, močových orgánů a kůže, stejně jako zotavení oslabených zvířat s lékem ASD (frakce 2). Využití v onkologii u zvířat (a také domácí zvířata trpí těmito chorobami) vykazuje vynikající výsledky. Recenze veterinářů o tomto léku uvádějí zlepšení celkového stavu zvířat s maligními procesy.

Terapie rakoviny

Existuje mnoho případů vyléčení zlomku onemocnění ASD. Léčba rakoviny (onkologie) s tímto lékem je velmi účinná. Dorogovův antiseptický stimulant se široce používá při léčbě:

• rakovinové procesy různých orgánů;

• leukemie a lymfogranulomatóza;

• fibromy nebo adenomy mléčných žláz, prostaty;

• polypóza žaludku a střev;

• cystické formace ledvin, jater.

U těchto onemocnění, stejně jako u infekčních onemocnění, pacienti užívají ASD (zlomek 2). Aplikace v onkologii není jedinou indikací. Lék pomohl dobře v poválečném období pro léčbu tuberkulózy, pohlavně přenosných nemocí: trichomoniázy, chlamydií.

ASD-2: použití u lidí

Instrukce obsahuje další indikace pro použití léku lidmi:

• závažná pneumonie, pohrudnice;

• obezita a mnoho dalších.

To není úplný seznam všech patologií, které lék bojuje.

Jak používat lék?

Pro uplatnění této drogy vyvinulo mnoho vědců své vlastní tipy a tajemství. ASD, zlomek 2 (onkologie, různá infekční onemocnění, nemoci imunitního systému ustupují pod vlivem léku) budou účinné, pokud budete lék užívat správně, protože působí v minimálních dávkách. Ošetření vede pouze ke správnému přijetí a dodržování podmínek.

Aktivita léku je snížena kontaktem se vzduchem, takže po protřepání lahvičky musíte rychle užít lék s injekční stříkačkou bez otevření lahvičky. To lze provést propíchnutím pryžové zátky a zadáním požadovaného množství. Lék by měl být ředěn v chladné vařené vodě.

Jak již bylo řečeno, ASD (zlomek 2) má nepříjemný zápach, takže ho musíte mít možnost pít. Za tímto účelem je nutné se zhluboka nadechnout, vydechnout ostře a zadržet dech, rychle vypít roztok. Můžete zavřít oči. Poté, co je lék opilý, musíte se několikrát nadechnout nosem a výdechem ústy. ASD (zlomek 2) ve větraném prostoru nebo dokonce na ulici je snadnější pít.

Studovali jsme normy a dávky, při kterých byl získán nejlepší výsledek použití léku ASD (frakce 2). Onkologie se léčí, pokud roztok pijete ráno 30-40 minut před jídlem a večer 2-3 hodiny po večeři. Správné přijetí a dodržování termínů povede k vyléčení.

Předpokládejme, že ASD-2 zhustí krev. Proto je nutné pít kyselé šťávy denně, jíst citron nebo vzít polovinu pilulky Aspirin nebo Cardiomagnyl. Příznivcům drogy ASD (zlomek 2) se doporučuje pít dostatek tekutin - až 2 litry denně - k odstranění různých toxických a škodlivých látek z těla.

Léčba rakoviny

Vyvinuté metody a dávky léčiva ASD (frakce 2). Aplikace v onkologii poskytuje intenzivní kurz se zvýšením objemu léčiva. Aplikujte 4krát denně každé 4 hodiny: prvních 5 dnů - 5 kapek, druhé 5 dní - 10, třetí 5 dní - 15, a tak přidejte 5 kapek, dokud nedosáhnete dávky 50 kapek. Pak vezměte 50 kapek až do úplného uzdravení.

Pro mírný příjem se přidá 30 kapek vody do 30-40 ml vody nebo studeného čaje první den, 5 kapek na druhý den, 7 na třetí, 9 na čtvrtý, 11 na pátý, 13 na pátý a zlom na sedmé.

Ve druhém, třetím a čtvrtém týdnu, aby se stejné, ve stejné dávce. Pak - týdenní přestávka. Další kurz začíná pěti kapkami, postupně se přidávají 2 kapky denně, stejně jako v prvním týdnu. Také potřebují přestávku po měsíci přijetí.

Užívání léku by nemělo způsobit, že se budete cítit horší. Pokud k tomu dojde, měli byste přestat používat.

Léčba rakoviny Asd-2

Registrace: 27.9.2017 Zprávy: 38

Léčba rakoviny Asd-2

Ahoj členové fóra! Možná, že někdo ví o aplikaci, frakci ASD-2, jak to funguje a jak to opravdu pomáhá? A když odstraňujete žaludek (gastrosektomie), může být použito?

Registrace: 27.8.2017 Zprávy: 51

Zpráva z% 1 $ s napsala:

Registrace: 31.5.2017 Zprávy: 2

Vzal jsem si před léčbou na klinice i hemlock, který byl také propuštěn, ale viděl, že manžel zvažoval kapku a viděl jsem, že se nedá pít, takže lékaři nedoporučují, a já jsem pochopil, že tohle jsou jen kecy, jen lékaři. Ale pomysli na sebe, kdyby to pomohlo, kdyby umírali.

Registrace: 10.7.2016 Zprávy: 4,142

Zpráva z% 1 $ s napsala:

Můj uroonkolog mi to řekl. Když můj otec předepisoval hormonální léčbu neoperovatelného karcinomu prostaty a zeptal jsem se na paralelní léčbu ASD: „Vidíte, tento lék nevím, nevím, jaká bude reakce na DAD drahých léků, které předepisujeme mému otci. plýtvání drahocenným časem

To jsem já k tomu, že to nestojí jen za to, ale za oficiální léky

ASD v léčbě rakoviny: jaký druh drogy, jak používat, co je nebezpečné

Na co jen pacienti s nejrůznějšími chorobami v boji za zdraví nejdou! Všechny druhy bylin, soda, doplňky stravy se používají v patologii vnitřních orgánů, kůže, nádorů. Mezi navrhovanými léky patří Dorogovův antiseptický stimulant, populárně označovaný jako SD.

ASD mezi pochybnými prostředky onkologie zaujímá zvláštní místo, protože právě tato kompozice má zázračné a léčivé účinky, které pomáhají léčit řadu nádorů, dokonce i maligních. Pacient, který byl diagnostikován s rakovinou, chce využít všech možných prostředků, jak se s touto nemocí vypořádat, často opomíjet oficiální medicínu a preferovat „tajné“ léky léčitelů a tradičních léčitelů.

Hlavním argumentem těch, kteří nabízejí, mimo jiné „drogy“, SDA, je to, že pro zdravotnický a farmaceutický průmysl je nerentabilní předepisovat účinné, ale levné, prostředky, a internet je plný zpráv v duchu „Lékaři to před námi skrývají!“ říci, že drahá léčba chemoterapeutiky přináší značný zisk, ale měli byste se na problém podívat z jiné, logičtější stránky.

ASD je velmi časté v Rusku a některých zemích SNS, zatímco v Evropě a ve Spojených státech o tom ani neslyšely. Mezitím je úmrtnost na onkopatologii ve vyspělých zemích několikrát nižší, to znamená, že lékaři o SDD neslyšeli a pacienti věří v oficiální medicínu.

Postsovětský prostor zachoval model organizace zdravotní péče, když se nákupy mnoha drog, včetně drahých, provádějí na úkor státního rozpočtu. V tomto ohledu by stát, naopak, bylo prospěšné kupovat nebo vyrábět levné léky na základě ASD, místo toho, aby na chemoterapii utrácely miliardy rublů.

Onkologická služba poskytuje pomoc většině pacientů zdarma, mnoho skutečně drahých léků je propuštěno na veřejné náklady a operace jsou prováděny podle kvót. V tomto případě má smysl, aby doktor něco skryl?

Kromě nedůvěry k lékařům existuje ještě další důvod k fascinaci netradičními a často nebezpečnými metodami léčby: nedostatek povědomí obyvatelstva o řadě onemocnění, výsledky tradiční léčby a prognóza se správným přístupem. Většina nádorů je v současné době léčena, ale pokud pacient přijde do pokročilého stadia, onkologové jsou nuceni opustit účinné zákroky kvůli závažnosti stavu. V této situaci se jak pacient sám, tak jeho příbuzní vydali na hledání prostředků schopných znovu získat zdraví, a internet a populární publikace jej okamžitě nabízejí - například SDA.

Droga je levná, můžete si ji koupit v jakékoliv veterinární lékárně a vzít co nejvíce, jak chcete. Lacnost je důsledkem neprovedených studií složení, klinických studií, nedostatku zkušeností s používáním u lidí. Mnoho lidí se ptá: proč není výzkum o působení ASD v onkologii? Pravděpodobně proto, že vědci nevidí účelnost podstatných nákladů s nepravděpodobným úspěchem.

ASD je znám již více než půl století, je nepravděpodobné, že by během této doby nebyli mezi vědci žádní nadšenci, kteří by zkontrolovali, zda tento lék skutečně funguje zázraky. Snad pozitivním výsledkem by byla revoluce v moderní medicíně a nakonec by existoval dostupný lék proti rakovině. Je možné, že vědci dostanou Nobelovu cenu, nic se však nestane. Vědecký svět ignoruje ASD jako prostředek onkologie, nikdy nebyl zmíněn v autoritativních lékařských publikacích a praktici v nejlepším případě nezakazují jeho použití, takže veškerou odpovědnost za pacienta zanechávají.

Při volbě ASD jako prostředku nápravy by si měl být člověk vědom stupně rizika, protože výsledek takové nápravy je vždy nepředvídatelný a v případě nepříznivých důsledků by neměl být mezi lékaři hledán. Pokusme se zjistit, odkud pochází ASD a zda je možné ho v zásadě vzít na osobu.

Jak a proč se SDA objevila?

Lék se dnes používá k léčbě onemocnění, ale pouze ve veterinární medicíně. Byl vytvořen v polovině minulého století vědcem A.V. Dorogovem za účelem boje proti infekcím a kožním onemocněním skotu, zlepšit zdraví zvířat a zvýšit produkci mléka.

K získání DOS Roadway byly použity žáby sublimací tkání, z nichž byl získán určitý substrát se silnými antiseptickými a stimulačními vlastnostmi. Později byly žáby nahrazeny kostní moučkou a odpadem ze závodů na zpracování masa jako surovin.

Výsledný nástroj se osvědčil ve veterinární medicíně, to opravdu pomohlo při léčbě kožních lézí u krav, zlepšilo zdraví skotu, stimulovalo imunitní systém. Účel práce laboratoře Dorogov bylo dosaženo a droga se objevila ve veterinárních lékárnách a prodávala se tam dnes.

Při výrobě antiseptického stimulátoru se získá několik frakcí: ASD-1, která se vůbec nepoužívá, ASD-2 a ASD-3. Poslední dvě frakce používají (u zvířat) pouze externě (ASD-3) nebo externě a dovnitř (ASD-2).

Složení SDA - aromatické aminy, amidy a uhlovodíky, karboxylové kyseliny, fenoly a další produkty tepelného zpracování surovin získaných při pěstování hospodářských zvířat. Pro získání ASD použijte odpady nebo tkáně dlouhotrvajících zvířat. Používají se kosti, kostní moučka, maso. Výsledný substrát má žlutohnědou barvu a velmi nepříjemný, štiplavý zápach, který způsobuje mnoho roubíků, proto je velmi těžké pít.

Účinky ASD u zvířat jsou redukovány na rychlejší hojení ran a kožních lézí, lék zvyšuje chuť k jídlu a pohyblivost střev hospodářských zvířat, podporuje přírůstek hmotnosti, zvyšuje laktaci, stimuluje nervový systém.

Člověk je podivné stvoření, riskantní a často nelogické. Poté, co se rozhodl, že to, co je dobré pro krávu, mu může také pomoci, začal aktivně používat SDA a dokonce jej doporučil svým přátelům. Se zakořeněním prostředků komunikace a nejsilnějších z nich - internetu, se informace o aplikaci SDA rychle šířily.

Lék SDA je schválen pro použití pouze ve veterinární medicíně, není registrován jako lék pro člověka av blízké budoucnosti nemá takové vyhlídky, ale dostupnost a nízké náklady na „lék“ vykonávají svou práci. Nákup ve veterinárních lékárnách ASD, lidé aktivně léčit je téměř všechny stávající choroby.

Využívání lidí s ASD

Lék není předepsán lékařem, a ne proto, že není registrován, ale protože nástroj neprošel klinickými zkouškami a nebyl testován jako lék, a to ani pro laboratorní zvířata. Proto může být použití SDA nebezpečné.

Pokud touha vzít ASD stále nezmizí, pak uvedeme některé nemoci, ve kterých to doporučují odborníci z nelékařského profilu.

Předpokládá se, že ASD pomáhá při astmatu průdušek, gynekologické patologii, kožních lézích, impotenci, obezitě, diabetu, hypertenzi, alopecii, patologii ledvin a gastrointestinálním traktu, nádorech. Tento seznam může pokračovat po dlouhou dobu, včetně téměř všech nemocí z mezinárodní klasifikace.

Léčba zlomku rakoviny ASD 2 - "vynález", který s největší pravděpodobností patří Rusům, protože tvoří většinu užívání tohoto léku z nádorů. Říká se, že léčba je účinná, zejména v kombinaci s tradiční terapií. Otázkou však zůstává, zda onkolog pomáhá nebo je onkologická léčba předepsaná onkologem?

Aplikace na onkologii ASD frakce 2 zahrnuje požití léku uvnitř, podle schématu, se zvýšením množství použitého léčiva. Vzhledem k výraznému nepříjemnému zápachu se doporučuje, aby příznivci léčby ASD omyli roztok šťávou, vložili jej do kapslí pro jiné léky, zavřeli nosní cesty, aby necítili. Tato opatření však neukládají vždy od reflexu roubíků, kteří sledují lidi, kteří se na takové léčbě rozhodli.

U nádorů umístěných ve vnitřních orgánech se doporučuje ASD 2 pít, pro vnější nádory - aby se vytvořily obklady. Navrhované léčebné režimy jsou šetrné a „šokové“, které jsou vybírány na základě stadia nádoru, věku a stavu pacienta.

Jemný léčebný režim je užívat lék po dobu tří týdnů, pak týdenní přestávku. Počáteční dávka je 3 kapky, každý den se zvyšuje o dvě kapky, šestý den tvoří 13 kapek a sedmý den je přestávka. Po jednodenní přestávce se postupný vzorec opakuje, a tak další tři týdny.

Druhý kurz po týdenní pauze je podobný, ale měli byste začít s 5 kapkami, přidávat dva dny každý druhý den (5, 7, 9, 11, 13, 15 kapek na šestý den). Tři další týdny jsou ošetřeny v takovém množství, pak - přestávka.

Schéma „šoku“ vyžaduje užívání léku ve vysokých dávkách. Každý den pacient používá lék v 8, 12, 16 a 8 hodin při 5 kapkách. Celková léčba zahrnuje 10 kurzů příjmu ASD. První kurz je pět dní, pět kapek každý ve stanovené denní době. Druhý kurz je již 10 kapek, a tak dále, zvyšuje se, přidává se 5 kapek na každý průběh a dosahuje desáté až 50 kapek 4x denně po dobu pěti dnů.

Poslední kurz pokračuje až do úplného uzdravení. Schéma „šoku“ se doporučuje v případě zanedbávaných případů rakoviny, proto bych rád věřil, že pacient bude alespoň žít do posledního kurzu.

ASD se používá jak pro benigní, tak i pro zhoubné novotvary. Pro rakovinu plic, žaludku, prsu a jiných orgánů si pacienti vezmou léčbu podle jednoho ze schémat popsaných výše, u benigních nádorů se doporučuje šetrná technika. Mnoho příbuzných a známých pacientů s rakovinou „nakazí“ myšlenkou léčby pomocí ASD 2 a začíná ji pít pro prevenci, a to i vlídným způsobem.

Dobrovolníci, kteří si sami podávají ASD, doporučují během léčby vypít až tři litry tekutiny, protože je zde vnímána schopnost látky zahušťovat krev. Doporučuje se pít kyselé šťávy, brusinkovou šťávu nebo čistou vodu spolu s ASD. Při užívání ASD není nutná žádná speciální dieta.

"Recenze" lidí, kteří se rozhodnou vzít ASD 2 frakce jsou četné. Mnoho lidí si všimne zlepšení zdraví, nárůstu síly a energie a dokonce i zmizení nádorů. Spravedlivě konstatujeme, že ASD aktivuje nervový systém jako psychostimulanty, takže jeho příjem se může podobat účinku amfetaminu nebo jiných omamných látek. Nicméně, SDA není návykové, které přívrženci jeho použití poznamenat mezi výhody.

Kromě pozitivní zpětné vazby existují i ​​další. U pacientů s jaterní patologií (hepatitida) způsobuje ASD zvýšení hladiny jaterních enzymů v krvi, což může indikovat toxicitu léku. Mnozí z nich mají nárůst tepové frekvence a zvyšují krevní tlak, což není překvapující vzhledem ke stimulačnímu účinku ASD2.

Co se týče účinnosti léčby rakoviny, neexistují žádné informace a závěry lze učinit pouze na anonymních a s největší pravděpodobností i na „falešných“ recenzích na internetu.

Pokud je pacient léčen onkologem a navíc užívá ASD, pak je pravděpodobné, že oficiální lék stále pomáhá.

Pít nebo nepít?

Rozhodnutí o použití ASD 2 nebo svěřit jejich zdraví profesionálům je každý pacient sám, proto odpovědnost leží jen na něm, protože je pravděpodobné, že to bude mít nepříznivé důsledky.

Mezi výhodami tohoto nástroje lze konstatovat jeho dostupnost, v mnoha veterinárních lékárnách je k dispozici k prodeji. Důležitým faktorem je cena - droga je levná, a dokonce i celý průběh doporučených schémat "táhnout" téměř všechny. Třetím důvodem prevalence takové léčby může být velké množství doporučení, rad a slibů léčení, které se hojně vyskytují na internetu a populárních publikacích (Otázka - kdo jsou autoři?).

Objektivně se díváte na léčbu, můžete zdůraznit řadu faktů o SDA, což svědčí o tom, že není nakloněn jeho používání člověkem:

  • ASD se stále doporučuje pouze ve veterinární medicíně, neplánuje se žádný výzkum ani registrace léku jako léčiva pro člověka;
  • Nebylo zkoumáno ani přesné složení ani mechanismus účinku ASD na lidský organismus, není známo, jak jeho složky ovlivňují nádorové nádory;
  • ASD stimuluje nervový systém, takže může být nebezpečný pro lidi s patologií mozku, kardiovaskulárními chorobami, duševními poruchami; pravděpodobně zvyšuje riziko srdečního infarktu a mrtvice;
  • Jsou možné závažné poruchy trávení a snížená kyselost žaludku.

Navzdory širokému používání ASD, nikdo nemůže přesně určit jeho složení, takže lék může být považován za nástroj s pochybnou účinností a potenciálně nebezpečným pro zdraví. Než se rozhodnete o jeho jmenování, musíte se poradit se svým lékařem a pečlivě zvážit, zda pro zdraví netestovaného "léku", který zahrnuje toxické uhlovodíky, riskujete zdraví.

U rakoviny je ASD 2 ještě nebezpečnější, protože mnoho pacientů vynechá čas podle doporučení léčitelů daleko od medicíny. Lék může způsobit závažnou intoxikaci a progresi rakoviny, a pak bude lék bezmocný kvůli malignitě nádoru, ale kvůli vyrážkám samotného pacienta.

Autor článku: onkolog, histolog N. N. Goldenshlyuger