Tento produkt věříme.

Kdo z nás nechce být zdravý?
Nečinná otázka, protože odpověď je jedna: všechno!

Každý z nás hledá vlastní způsoby udržení zdraví. A všechny tyto metody jsou velmi odlišné. V mé rodině existuje řada dlouhodobých zvyků, které považujeme za zdravé a zdravé, a proto jsou zakořeněné.

Jedním ze zvyklostí je použití chaga. Musel jsi o ní slyšet. Domnívám se, že to nejen slyšeli, ale i více než jednou. Například na procházce v lese. Při obdivování bílých březových stromů jste jasně věnovali pozornost růstům na kmenech březových stromů - růstům v podobě bradavic?

V některých případech je to nejužitečnější věc zvaná chaga!

Jakmile chaga vyléčila vážné žaludeční onemocnění u matky svého manžela. Bylo to na Sibiři a chaga, pak se lidé v lese shromáždili. A nyní kupujeme chaga v lékárně. Nejčastěji se prodává ve fragmentované podobě a vypadá na této fotografii.

Někdy se prodává v malých kusech, a pak to rozemele v mlýně na kávu nebo v mixéru.

Vařte chaga (podle pokynů) do termosky a vypijte 50 g 20 minut před jídlem.

Chaga je silný biogenní stimulant. Nezapomeňte si přečíst, co tradiční medicína říká o chaga: kolik má svědectví!

Ale samozřejmě, než začnete odvahu chaga nebo léků, ve kterých je přítomen, měli byste se poradit se svým lékařem!

Kdo z nás nechce být zdravý? Přeji vám to. A chaga, aby nám pomohla!

Poznámky

Ano, před mnoha lety jsem si koupil chaga na trhu, ale nepoužil jsem ho. Mám zájem o vaši poznámku o chag. Je to zajímavé, má datum expirace?

Víte, položili jste velmi vážnou otázku, která vytáhne celý seznam odpovědí. Obávám se, že moje odpověď bude příliš objemná.
Pro začátek bych byl opatrný při nákupu na trhu. Jen proto, že (omlouvám se, nechci urazit dobré prodejce) je spousta podvodníků. Pro chaga můžete dát cokoliv! A nevědomí lidé tomu nerozumí nebo ne.
Za druhé: lékárna je zárukou, že si koupíte chaga a nějaký druh záruky, že tato chaga je kompletní.
Za třetí: podle mého názoru je nejlepší, i když nejobtížnější metodou, sbírat chaga na vlastní pěst, protože je zde mnoho důležitých nuancí, které je třeba vzít v úvahu. Pouze v tomto případě bude chaga plná.

Pokud máte štěstí a koupili jste plnohodnotnou chagu, myslím, že je možné ji použít, pokud byla uložena správně.

Díky za odpověď! Co znamená úplná chaga?

Lotus, co jsem myslel tím, že jsem napsal plnohodnotnou chagu?

Chcete-li začít, chaga na trzích často, bohužel, rozdávat různé další rozdrcené porosty ze stromů. A to, jak chápete, je úplně jiné. Protože jsem proti chaga z trhu.
A hlavní věc je o pravidlech sběru, které jsou velmi důležité pro to, aby byla chaga co nejužitečnější. Nejsem si vůbec jistý, že i když vydělávají peníze, prodávající na trhu vždy přesně všechno sleduje.
Takže:

1 - Existují dva názory na načasování sběru chaga:
- chaga může být sklizena celoročně a její léčivé vlastnosti se nemění.
- pro léčebné účely je žádoucí sbírat chagu buď na jaře, nebo nyní na podzim.
Také mám druhý názor. Ano, chaga se nebojí žádné změny teploty, ale maximální množství užitečných látek se hromadí v době, kdy je silný tok mízy nebo příprava na zimní spánek (nejlepší měsíce sběru jsou duben, září, říjen a listopad).

2 - Je lepší, když bříza, na které chaga roste, roste v březovém háji a nestojí na samotě v otevřených prostorách.

3 - Chagu musí být sbírán pouze ze živých stromů.

4 - Chaga musí vyrůstat vysoko od země (oh, jak těžké je odtamtud odříznout! Vždycky jsem fotil, jak se jí můj manžel snaží dostat. Krylovova bajka "Liška a hrozny" se vzpomíná najednou :))

5 - Je také důležité řezat chaga správně: je lepší udělat to se sekerou, svisle (rovnoběžně s kmenem), oddělující houbu od březového kmene co nejblíže. A také potřebujete vědět, že na podrážce chaga - na místě, kde se dotýká břízy - není žádná houbovitá vrstva, která je charakteristická pro jiné chaga podobné výrůstky.

Chaga Birch Mushroom Reviews

Název latinsky: Fungus betulinus

Synonyma: bříza, obliver tinder, bříza rakovina, kosotrubchaty tinder, chulchaus, tsyr, kyar, černá bříza houba, šikmé tinder

Popis

Chaga je houba, která patří k druhu Kinker. Pro strom je tato houba parazitem, který proniká skrz kůru. Ve vzhledu vypadá houba na stromě jako růst, jeho tvar je nepravidelný, jeho rozměry mohou dosahovat průměru 40 cm a tloušťky 15 cm. Barva Chaga je na vnější straně černá a na vnitřní straně hnědá. Venku je houba pokryta prasklinami a uvnitř má spoustu pruhů. Váha jedné kopie může dosáhnout tří kilogramů.

Nejčastěji chaga roste na březových stromech, což je důvod, proč získala oblíbený název „černá březová houba“. Ve skutečnosti se však Chagu nachází na jiných listnatých stromech - popela a bucích, stejně jako na javorech a olších. Život Chaga je až dvě desetiletí, ale její distribuce postupně vede ke skutečnosti, že strom ztrácí svou vitalitu a vysychá.

Chaga roste na americkém kontinentu, v Koreji, ve východoevropských zemích av Rusku. Chaga se obvykle nachází v březových lesích. nicméně, to může někdy růst na cedrech nebo jedle v sibiřských borovicových lesích v Dálném východě oblasti.

Sklizeň a skladování

Jakákoliv roční doba je vhodná pro sběr Chaga. Tradičně se sbírá na jaře nebo na podzim, stejně jako v zimě. Nicméně, toto není spojené s léčivými vlastnostmi, ale jen s pohodlím sbírání: Chagu je snadnější najít na holých stromech, které nejsou ještě pokryté listy nebo už přežily pád pádu. Chaga je odříznuta ze stromu ostrým nožem nebo oddělena od kmene sekerou. Bylinkáři doporučují sledovat, kde je houba, a ne vzít Chaga z padlých a sušených stromů - protože parazit živí životní sílu svého hostitele, chaga z živých stromů obsahuje mnohem více aktivních složek.

Shromážděné houby jsou očištěny od nečistot, rozdrceny na kousky asi 5 cm a vysušeny. Můžete nechat sušit na čerstvém vzduchu, a můžete použít sušičky nebo trouby, nastavení teploty ne více než 60 stupňů. Pro skladování Chagi jsou nejlepší utěsněné nádoby, protože houba v krátkodobém horizontu tuhne pod širým nebem. S řádnými skladovacími podmínkami si houba zachovává své léčivé účinky po dobu dvou let.

Historie použití

Kořeny terapeutického využití Chaga leží hluboko v historii. Recepty pro jeho použití jsou již v evidenci slavného lékaře Avicenny. Ve starověkém Římě byla chaga dovezena ze severních zemí, aby mohla být použita v medicíně.

Tradiční slovanská medicína také používala Chagu v lékařské praxi. V historii Ruska, epizoda zotavení z nádoru je známa s pomocí břízy houby knížete Vladimíra Monomakh, sahající až do 11. století. Po tom, královská medicína se rozšířila široce po celé zemi, a je obyčejně nalezený v bylinkáři, kde to je popisováno jako lék na širokou paletu nemocí. Chagoy uzdravil kloubní onemocnění, kožní problémy, poruchy vnitřních orgánů. "Mushroom" čaj, jak poznamenal lékaři, pomohl snížit nádory, zvýšil tón těla, posílil imunitní systém. S rozvojem lékařské vědy začala vážné experimenty a studie léčivých vlastností Chaga. V 19. století, Chagu byl vyšetřován u Moskevského lékařského institutu, a pak ve vědeckých institucích v jiných ruských městech. Testy prokázaly silné terapeutické účinky Chagi proti onemocněním gastrointestinálního traktu, srdce a cév, dýchacího systému, nervového systému a také odhalily imunoprotektivní vlastnosti březové houby. Druhá mocná vlna zájmu v Chag na straně oficiální medicíny přišla v polovině 20. století a v důsledku toho byl Chagu uznán jako lék. Několik pokusů bylo provedeno na umělém pěstování Chaga, aby bylo snazší sklízet houbu v průmyslovém měřítku, ale nevedlo k úspěchu, takže Chagu byl intenzivně sbírán v přirozených růstových podmínkách. Podle sovětských statistik dosáhla v 70. letech každoroční sběr břízové ​​houby 500 tun. Farmaceutický průmysl aktivně vyráběl infuze a extrakty z Chagi a houba byla také prodávána v suché formě. V moderních lékárnách Chagu znatelně stlačil chemické léky, ale příznivci přírodní léčby stále preferují břízovou houbu.

Chemické složení

Nejdůležitější roli v chemickém složení březové houby hraje agaricin a kyseliny huminové, podobné chagic kyselinám, které zlepšují fungování jater. Chag obsahuje významné množství polysacharidů - až 8%, slouží jako materiál pro tvorbu nových buněk a jako zdroj energie.

Lékařské aplikace

Chaga je výborným lékem na onemocnění trávicího systému. Doporučuje se užívat vředy, gastritidu a onemocnění jater. Použití břízové ​​houby pomáhá normalizovat střevní mikroflóru, poskytuje zjizvení vředů, pomáhá zmírnit křeče. Chaga vykazuje účinný terapeutický účinek na polypy v žaludku. Kromě toho má březová houba vlastnosti, které inhibují vývoj patogenních mikroorganismů, jakož i diuretický účinek. Přípravky z Chagi jsou dobrým čistícím prostředkem, přispívají k odstranění toxinů a toxinů z těl a dokonce i těžkých kovů a radioaktivních látek. Jeho silné antiseptické a regenerační vlastnosti činí z Chagu účinnou léčbu kožních onemocnění, včetně lupénky. Chaga jako externí lék je vhodný pro léčbu ekzémů, akné, popálenin kůže a omrzlin. Kompresory a pleťové vody z Chagi přispívají k rychlému hojení různých poranění epidermy a pomáhají eliminovat nepříjemné účinky bodnutí hmyzem.

Březová houba je silný přírodní stimulant, který výrazně posiluje imunitní síly těla, dodává impuls nervovému systému a navozuje dobrý metabolismus. Pravidelná konzumace Chagi vede ke zlepšení cirkulace mozku, příznivě ovlivňuje enzymové procesy a zároveň zlepšuje fungování srdce a cév a dýchacích orgánů. Chagu se tradičně používá jako protinádorové činidlo, inhibuje růst nádorů a tvorbu metastáz. Chagu je často doporučován pro pacienty trpící onkologickými onemocněními, u kterých se chirurgie nedoporučuje, chaga snižuje bolest a zlepšuje celkovou pohodu.

Léky Chagi pozitivně ovlivňují činnost nervového systému, pomáhají při podrážděnosti, zvýšené vzrušivosti, poruchách spánku a depresivních stavech. Zároveň chaga nejen zklidňuje nervy, ale také posiluje zdraví a tóny těla, dává sílu pro aktivní život. Po vážných onemocněních a předchozích operacích pomáhá chaga pacientům rychleji se zotavit.

V zubní praxi je chaga oceňována pro své antiseptické účinky, je schopna zmírnit zánět sliznic, posílit dásně, je účinná při léčbě onemocnění parodontu a parodontitidy a stomatitidy. Pro záněty v krku, Chaga je používán jako součást inhalační terapie, redukuje nádorové procesy, má protizánětlivý účinek, eliminuje chrapot.

V případě kardiovaskulárních problémů, chaga pomáhá normalizovat krevní tlak, dát cholesterol v pořádku, normalizovat tepovou frekvenci.

Chaga je známá svými vlastnostmi, aby normalizovala hladiny cukru a obnovila zhoršené metabolické procesy. Obecný tonizující a posilující účinek Chagi z něj činí dobrý nástroj pro prevenci infekčních a virových onemocnění.

Léčba nemocí

Chagu se používá k léčbě následujících onemocnění:

Kontraindikace

Příjem Chaga je kontraindikován v:

Recepty 1

Chaga - pro chronickou gastritidu, žaludeční vřed, atonii gastrointestinálního traktu, dyskinezi, polypózu žaludku a střev, rakovinu, rakovinu žaludku, rakovinu plic

Opláchněte houbu, namočte v teplé vařené vodě po dobu 7 hodin. Chagu dostat, zmáčknout, mlít strouhaný (v mlýnek na maso), nevypouštějte vodu. Vezměte 1 díl drcené houby zalijeme 5 díly vody (zbývající po namočení) zahřáté na 50 ° C. Trvejte na 48 hodinách, odtok, zmáčkněte sraženinu. Výsledná hustá kapalina se zředí převařenou vodou na původní objem. Užívejte 1 sklenici 3x denně, 30 minut před jídlem. Infuzní obchod uchovávejte 3-4 dny. Kurz je 1 měsíc, přestávka 10 dní a opakování kurzu.

Inhalace. S rakovinou hrtanu

Nalijte hrst chaga do hrnce, nalijte 2 šálky vařící vody. Opřete se o pánev a vdechněte páru a zakryjte hlavu přikrývkou. Vdechování se provádí denně, 5 minut, 2x denně. Kurz je 10 dnů. Je lepší kombinovat inhalaci s požitím chagoy. Celý kurz trvá 3 měsíce a 7 měsíců po každém měsíci podávání. Během kurzu si vezměte chaga denně a inhalace se provádí každý druhý den.

Tinktura

S onemocněním žaludku, střev, jater, sleziny, zhoubných nádorů, insomnie, metabolických poruch

100 g nasekané chaga pour 500 ml. kvalitní vodka, trvejte na chladném tmavém místě po dobu 2 týdnů, občas třepáním, deformací. Vezměte 1 čajovou lžičku, zředěnou v 30 ml. vařená voda 3x denně, před jídlem. Kurz je 2 týdny, pak 2 týdny a kurz se opakuje.

Recenze

29.8.18 Olga

Dobrý den, Julia Evgenievna!
Děkujeme za rychlou reakci. Prošel jsem krevní test na křivku cukru. Všechno je normální. Začal jsem pít Chagu, je to pro mě mnohem snazší! Děkuji moc.

02/15/18 Olga

Dobré odpoledne, Julia Evgenievna!

Žádám vás ne poprvé. Všechny vaše rady a doporučení jsou velmi účinné. Když jsem viděl poplatky, které vám doporučil z dermoidní cysty, cítil jsem se dokonale. V tuto chvíli jsem začal užívat Chaga infuzi, po dobu 2 týdnů jsem si vzal tinkturu Lespedets, teď jsem dal následující.

Děkujeme za pochopení a předem vám děkujeme za radu a doporučení.

08.26.17 Irina

Dobrý den, Julia Evgenievna!

Vaše rada je vždy velmi užitečná. Díky nim jsem celý rok žil bez bolesti a antibiotik, přestal jsem běhat kolem gynekologů. Při pravidelném vyšetření řekli, že děložní čípek je čistý, leukoplakie je pryč. Pomáhal doučovat Chagoy, tampony s kamenným olejem.

Ještě jednou vám děkuji za pozornost, vstřícnost a velmi efektivní radu.

14/17/17 Galina

Dobrý den, drahá Julia Evgenievna, s příchodem jara!

Sawed Leuzeu tinktura, Chagu, sbírka.

Cítím se dobře, suché oči a ústa se snižují. HRZ za celou dobu neublížil. Stalo se to více sil. Tlak se ani nepatrně nezvyšoval. Nervový systém je normální, méně podrážděný.

10/3/16 Oksana

Dobré odpoledne, drahá Julie Evgenievna!

Spěchám ke sdílení radosti, cítím se mnohem lépe a tady jsou mé nové výsledky.

Kus na štítné žláze se snížil. Alokace jdou už méně, já douche a polynya a Chagoy. Těžké bolesti žaludku mě zřídka obtěžují.

05/20/16 Irina

Dobrý den, Julia Evgenievna!

Piju byliny po dobu dvou měsíců a dokončit infuzi Sabelnik. Prováděla dva kurzy doučování Chagoy a ve třech cyklech dala tampony s kamenným olejem.

Ultrazvuk řekl, že jsem neměla ani adenomyózu, ani adnexitidu, ani žádné patologie. Necítím se špatně, nebyly žádné exacerbace.

07/07/16 Tatiana

Dobrý den, Julia Evgenievna!

Chagu dál pije bez přerušení. Nyní je dobře. Aktivní, dobrá chuť k jídlu, tlak téměř nevadí.

HAPPY VICTORY DAY, Yulia Evgenievna.

Doktorova rada

08.28.18 Irina

Dobrý den
Můj mladý muž má špatnou bolest žaludku. Udělal gastroskopii - nic neukázal. Šli k ultrazvuku, doktor řekl, že měl v žaludku písek a zánět žaludku. Předepsala pilulky, pila po dobu 2 týdnů, žaludek v této době nebolela, ale pak znovu začala, pilulky nepomohly. Můžete doporučit nějaké bylinky pro tyto nemoci?

Dobrý den!
Písek může být pouze v žlučníku (nebo ledvinách) a gastritida je vždy viditelná na gastroskopii.
Zatímco diagnóza je neznámá, není tam žádný název pro prášky, které pomohly, nechte svého zvoleného přesně dodržovat dietu a pít Chagu.
1. Houba Chagi umýt, namočte s převařenou vodou tak, aby tělo houby bylo ponořeno do vody, nechte po dobu 4-5 hodin, pak mleté ​​nebo nasekat na struhadlo. Pro přípravu vodného roztoku:
- 1/2 šálky nasekané houby zalijeme 3 šálky vařené vody s teplotou 50 stupňů a trváme na termosce alespoň jeden den. Napětí, stlačení. Infuzi lze uchovávat 3-4 dny na chladném místě.
Vypijte 100,0 ml třikrát denně, 30 minut před jídlem. Kurz je 2 měsíce.
Pokud máte štěstí a kupujete již rozdrcený Chagu, recept je stejný.
Chaga, velmi univerzální lék na všechny nemoci trávicího systému. Úspěch je zaručen.
DOBRÁ ŠTĚSTÍ!

23.8.18 Naděje

Dobrý den!
Syn má 19 let. Až 15 let nebyly žádné zdravotní problémy. Ve věku 15 let začal být nemocný, byl diagnostikován s ARVI a stal se diagnózou chronické angíny. Vzal si spoustu antibiotik (s exacerbacemi, které se projevily jako zvýšené teploty, zvýšená ESR v krvi), rozrušená stolice.
Od 15 do 19 let se nezotavilo. Byly vyšetřeny, diagnostikovány: Crohnova choroba. Strávil resekci ileocekálního úhlu (5 cm ve směru tlustého střeva a 15 cm ileum). Od provedení operace uplynuly 4 měsíce. Salofalk (1 na noc) je nyní uvedení svíčky, defecation 1 krát denně, s semi-kované výkaly.
Leukocyty jsou dvakrát nižší než norma, celé období od 15 let, nyní 2,7 (norma 4.5). Výška 180 cm, hmotnost 49 kg, před operací 50 kg (nikdy neváženo výše). Jeho chuť k jídlu je vynikající, jí šestkrát denně, trochu odmítá mléko a produkty z kvasinek. ESR a CRP se zlepšily v prvních dnech po operaci, další krevní obraz je také normální, testy na různé infekce, bakterie - negativní, s výjimkou leukopenie.
Otázka: jak zvýšit hladinu leukocytů, jak přivést váhu zpět do normálu, máte zkušenosti s léčbou lidí s Crohnovou chorobou? Pokud ano, jaká doporučení můžete uvést?

Dobrý den, naděje!
A existuje několik zkušeností a výsledků.
Každá matka se obává o otázku - odkud to může být? Musíme se ponořit do rodinné genealogie pro autoimunitní onemocnění nebo tumory. A možná, že dětská imunita vyčerpala extrémně rychlý růst.
V každém případě by měla být chráněna před jakoukoliv infekcí - nenavštěvovat přeplněná místa, nosit masku v dopravě. S největší pravděpodobností to neudělá, ale měl by s ním mít. Chraňte a před stresem a výživou věnujte zvláštní pozornost.
1. Chagoterapie.
Houba Chagi umýt, namočte s převařenou vodou tak, aby tělo houbičky bylo ponořeno do vody, nechte po dobu 4-5 hodin, pak mleté ​​nebo sekané na struhadlo. Pro přípravu vodného roztoku:
- 1/2 šálku nasekané houby nalijte 3 šálky horké vody (ne více, a nejméně 50 stupňů) a trvat na termosce na jeden den. Napětí, stlačení. Infuzi lze uchovávat a používat po dobu 3-4 dnů. Indikované množství pro 2denní příjem. Vypijte 100,0 ml třikrát denně, 30 minut před jídlem. Interval se sbírkou bylin - 30 minut. Kurz je šest měsíců.
2. Tinktura kořene ženšenu.
- Namočte 30,0 g všech kořenů ženšenu do vařené slazené vody při pokojové teplotě a ponechte po dobu 4 hodin.
Vypusťte vodu, jemně nakrájejte kořeny a nalijte 500,0 ml 40% alkoholu nebo vodky. Trvejte na 21 dnech na tmavém chladném místě, třepejte se denně. Nefiltrujte. Pijte 10 ml 1 krát denně, 30 minut před jídlem, NE pitnou vodou. Po 2 týdnech příjmu přidejte do vodky množství opilé tinktury.
Kurz je 30 dnů, přestávka 10 dní a opakování kurzu ještě dvakrát (celkem 90 dní).
3. Sbírejte byliny.
Kořeny: Léčivá pampeliška - 1, velká lopuch - 2; Kopřiva dvoukřídlá - 2, senovka pískavice - 2, marsh marsh - 3, třílisté hodinky - 2, Melilotus officinalis - 2, šípky - 2, jahodový list - 2.
Trávu a ovoce rozemele rovnoměrně až na 2-3 mm, kořeny do 3-5 mm - na začátku mechanicky na malé kousky, pak na mlýnek na kávu; rovnoměrně promíchejte.
Byliny bez dávky by měly být užívány v lžíce.
- 1 polévková lžíce. směs se nalije 300,0 ml studené pitné vody na hodinu, pak se přivede do varu. Broil na mírném ohni nebo vroucí vodní lázni, zakrytý po dobu 15 minut.
Ochlaďte, zatlačte, zmáčkněte a doplňte na 300,0 ml.
Vypijte 100,0 ml třikrát denně, 30 minut před jídlem. Kurz je 2 měsíce.
Jaká je sekvence příjmu?
Zatímco kořen ženšenu trvá, dítě musí kombinovat Chagu a sbírku bylinných anabolických steroidů.
Zastavme se teď a sledujme leukocyty.
Zkontrolujte UAC každých 10 dní.
Rádi vás uvidíme ve značkových prodejnách Eco-Factory "Staroslav" ve vašem městě, stejně jako v našem internetovém obchodě.
DOBRÁ LUCK a před komunikací!

08.22.18 Natalia

Dobrý den!
Papa byl diagnostikován s karcinomem pankreatické fáze 4 s rozsáhlými metastázami v játrech. Biopsie nebyla provedena. Říkají, že nepřežijí. Podáváme tablety Tramadol, 1 tableta denně.
Došlo také k obstrukční žloutence, operaci, vytáhl trubku ze žluči, žluč teď kape do láhve. Není odrazován a chce se zotavit. Jak nám můžete pomoci?
Jaké bylinky začaly brát? Děkuji.

Ahoj Natalia!
Tramadol, je to jen lék proti bolesti a pak na určitou dobu. Konec, kromě rostlinných jedů, nevidím. Každopádně, ale inhibují růst nádoru. Ale snažte se, aby váš otec nedal choleretické bylinky.
1. Tinktura květiny Hemlock flekatý, 5%. Nakupujte a pijte podle schématu výrobce.
2. Sbírejte byliny.
Kořeny: Sabelnik močál - 1, Lopuch velký - 1; Společné agrimony - 2, islandské Tsetraria - 1, mléčný bodlák - 1, šípky - 2, velký jarní - 1 des.l., Snegolovnik s plochými listy - 1.
Trávu a ovoce rozemele rovnoměrně až na 2-3 mm, kořeny do 3-5 mm - na začátku mechanicky na malé kousky, pak na mlýnek na kávu; rovnoměrně promíchejte.
Byliny bez dávky by měly být užívány v lžíce.
- 1 polévková lžíce. směs se nalije 300,0 ml studené pitné vody na hodinu, pak se přivede do varu. Broil na mírném ohni nebo vroucí vodní lázni, zakrytý po dobu 15 minut.
Ochlaďte, zatlačte, zmáčkněte a doplňte na 300,0 ml.
Vypijte 100,0 ml třikrát denně, 30 minut před jídlem. Kurz je 2 měsíce.
2.1. Samostatná recepce, Chaga.
Umyjte houbu, namočte ji do převařené vody tak, aby tělo houbičky bylo ponořeno do vody, nechte 4-5 hodin, pak mleté ​​maso nebo sekanou na struhadle. Pro přípravu vodného roztoku:
- 1/2 šálku nasekané houby nalijte 3 šálky horké vody (ne více, a nejméně 50 stupňů) a trvat na termosce na jeden den. Napětí, stlačení. Infuzi lze uchovávat a používat po dobu 3-4 dnů. Indikované množství pro 2denní příjem.
Vypijte 100,0 ml třikrát denně, 30 minut před jídlem. Interval se sběrem - 30 minut.
Snažte se mě informovat, ale místní onkolog by měl být rušen - jen k dispozici silná a moderní anestetika!
DOBRÁ LUCK všem účastníkům, před komunikací!

21.8.18 Raisa

Dobrý den!
Je mi 57 let. Diagnostika: nespecifikovaný periferní lymfom T-buněk. Všechno bylo zjištěno v dubnu letošního roku během vyšetření, udělal jsem PET, CT, pak byla provedena biopsie. nádor v brzlíku, zcela odstraněn.
V současné době procházím 2 cykly chemoterapie, užívám Tiofan v kapslích, nemohu pít v oleji a také mám ledvinový čaj, šípky, piju Chagu a vitamíny v doplňcích stravy.
Pomozte mi, prosím, jak a co správně přijmout, protože Nevidím důsledky zhoršení po chemii, ale obávám se, co bude dál, krevní testy jsou stále normální. Připojený výňatek z fotografie.
Děkuji!

Ahoj Raiso!
Oheň zhasl, krev se vrátila do normálu. Bohužel bohužel zůstává možnost spalování uhlí. Proto je nutné mobilizovat zdroje těla a udržovat je v neustálém tónu, ne ohýbání tyče. Lepší ženšen - nikdo nebude.
1. Tinkturní kořen Ženšen.
- Namočte 30,0 g všech kořenů ženšenu do vařené slazené vody při pokojové teplotě a ponechte po dobu 4 hodin.
Vypusťte vodu, jemně nakrájejte kořeny a nalijte 500,0 ml 40% alkoholu nebo vodky. Trvejte na 21 dnech na tmavém chladném místě, třepejte se denně. Nefiltrujte.
Pijte 10 ml 1 krát denně, 30 minut před jídlem, NE pitnou vodou. Po 2 týdnech příjmu přidejte do vodky množství opilé tinktury.
Kurz je 30 dnů, přestávka 10 dní a opakování kurzu ještě dvakrát (celkem 90 dní).
2. Sbírejte byliny.
Kořeny: Sabelnik marsh - 1, Labensnik obyčejný - 2, Pivoňka odchylná - 1; Mleté jmelí - 1 lžička, ovoce černého bezu - 1, Šípky - 2.
Trávu a ovoce rozemele rovnoměrně až na 2-3 mm, kořeny do 3-5 mm - na začátku mechanicky na malé kousky, pak na mlýnek na kávu; rovnoměrně promíchejte.
Byliny bez dávky by měly být užívány v lžíce.
- 1 polévková lžíce. směs se nalije 300,0 ml studené pitné vody na hodinu, pak se přivede do varu. Dusíme nad mírně teplou nebo vroucí vodní lázní, zakryté po dobu 10 minut, pak nalijeme do termosky na noc.
Ochlaďte, zatlačte, zmáčkněte a doplňte na 300,0 ml.
Vypijte 100,0 ml třikrát denně, 30 minut před jídlem. Kurz je 2 měsíce.
3. Trvejte na běžném výkonném imunomodulátoru.
- 2 lžíce. nasekané bylinky zalijeme 1 litrem vroucí vody, trváme na 2 hodinách, namáháme. Pijte 1 sklo 2-3 krát denně, teplé. Kurz - 1 měsíc, 3 týdny přestávka a opakování.
Ve sbírce jsem vzal v úvahu Vaši hypertenzi.
Vše nejlepší, Rais, dobrá nálada a úspěšný kurz.
Před komunikací!

08/20/18 Larisa

16 let. Podle výsledků endoskopické sonografie bylo zjištěno, že submukóza měří 16 x 10 mm. Povrchová gastritida. Selhání kardie. Žádné pozorování. Krevní test je normální.

Dobrý den!
Pokračujte v hloubkovém vyšetření - nádorové markery, biopsie.
Pokud se nic nenajde, musíme pozorovat a pozorovat! Dieta číslo 1; a můžete začít chagoterapii:
Houba Chagi umýt, namočte s převařenou vodou tak, aby tělo houbičky bylo ponořeno do vody, nechte po dobu 4-5 hodin, pak mleté ​​nebo sekané na struhadlo. Pro přípravu vodného roztoku:
- 1/2 šálku nasekané houby nalijte 3 šálky horké vody (ne více, a nejméně 50 stupňů) a trvat na termosce na jeden den. Napětí, stlačení. Infuzi lze uchovávat a používat po dobu 3-4 dnů. Indikované množství pro 2denní příjem. Vypijte 100,0 ml třikrát denně, 30 minut před jídlem. Kurz - 2 měsíce, opakování, ale EGD.
DOBRÁ LUCK a všechno nejlepší!

08/20/18 Olga

Dobrý den, Julia Evgenievna!
Opravdu potřebuji vaši radu znovu. Už několik týdnů mě bolest v mém jazyku a intenzivní žízeň začali obtěžovat. Jako by byly posypané solí a pepřem, chtěl jsem moc pít, ale nic se nezměnilo. Každý den se bolest nebo pocit pálení zesílil a já jsem zpanikařil.
Daroval krev glykovanému hemoglobinu HbA1c, výsledek je 5,60 (rychlostí 4,00–6,20). To je blíže horní hranici normálu. C-peptid - 1,38 (při rychlosti 1,10–4,40), inzulín - 6,72 (při rychlosti 2,60-24,90), glukóza - 5,11 (při rychlosti 4,10-5, 90).
Daroval krev štítné žláze: T4 volný - 11,90 (při rychlosti 11,50-22,70), TSH - 1,72 (při rychlosti 0,40-4,00). Všechno je v pořádku! Děkuji moc za navrhování, jak dostat štítnou žlázu zpět do normálu!
Absolvovala ALT - 7,8 (rychlostí až 35), AST - 16,2 (rychlostí až 35).
Šel jsem k ultrazvuku. Játra a slezina jsou normální. Slinivka břišní: hustota ozvěny se mírně zvýšila. žlučník je deformován - ohyb je v N / 3, pas je v N / 3. Rozměry 67 * 21 mm. Není zvětšen. Obrysy stěny jsou jasné. Stěna - 3,4 mm, mírně zhutněná. V lumen echo těsné žluč na? objem. V ledvinách jsou jednotlivé mikrolity až 4 mm. Echo známky deformity žlučníku, střední chronické cholecystopankreatitidy, jednotlivých mikrolitrů obou ledvin.
Vzpomněla jsem si, že asi před měsícem jsem udeřila do práce. Dlouho se nedalo vyléčit. Teplota každou noc 37,5, ne vyšší. Darované krve, a tam ESR byly zvýšeny - 16 (v poměru 2-15). Omezte antibiotikum Augmentin, 7 dní. A všechno šlo.
A po chvíli začal jazyk hodně bolet. Mohla by to být dysbakterióza v ústech kvůli antibiotikům? Nebo je to cukr? Proč je tam pořád silný žízeň, co odstranit?
Vyloučený cukr, veškerá mouka, tuk. Jen kaše, zelenina, ryba upečená v troubě, začala znovu vyrábět šťávy.
Začal pít ASD schémata. Vypadá to trochu jednodušší, ale stále to bolí. Pijte Fluconazole 150, i když to není jasné, neprochází.
Ano, kašel stále není silný, suchý. A bolest v hrudi, v průduškách nepříjemná, již několik dní. Další exacerbace: žaludek nebo slinivka, bolest břicha, zácpa, průjem.
Od dětství se jednalo o gastritidu s vysokou kyselostí, mnozí leželi v nemocnicích: gastroduodenitis, reflux - ezofagitida.
Obecně platí, že najednou a nevíte, kde začít. Jazyk nebo žaludek nebo kašel.
Manžel má 45 let. Stěžoval si, že jakékoli jídlo se stane jako kámen v žaludku a nic mu nepomůže. Dal jsem Mezimovi, když jsem pila - bylo to jednodušší, a pak to bylo znovu.
Udělal ultrazvuk. Echo indikace mírného zesílení jater bez fokálních změn ve struktuře. žlučník je deformován - ohyb v n / 3 in / 3, zúžení v n / 3 in / 3. Rozměry 64 * 20 mm. Není zvětšen. Obrysy stěny jsou jasné. Stěna je zesílená - 4,3 mm, utěsněná. Když je lumen echotický žluč? objem. Chronická cholecystopankreatitida. Mírné mikrolity obou ledvin do 3 mm. Slezina je normální.
Také jsem daroval krev pro Lipidogram. Triglyceridy - 0,52 (s rychlostí až 1,77), celkový cholesterol - 6,01 (s rychlostí až 5), HDL cholesterol - 1,42 (s rychlostí> 1,20), LDL cholesterol - 4,35 (při normální až 3).
Manžel přestal jíst cukr, mouku a brambory. Žádné tučné a tučné maso.
Ale bojím se, jak snížit špatný cholesterol? Gastroenterolog předepsal pít statiny pro život. Ale to není možnost. Existují bylinky, které sníží špatný cholesterol?
Jak pomoci s jeho žertem? Zavlažoval jsem tu manželovu tuřín, trochu snazší. Před žaludkem nebyly žádné problémy se žaludkem.
Počkám na vaši odpověď.

Dobrý den!
A vy a váš manžel máte hodně společného! Mikrolity, dyskineze, pankreatopatie)).
Je nutné radikálně změnit způsob krmení. Salo, mimochodem, není vůbec tak škodlivé, jak řekněme, smažená kuřecí kůže.
Můj manžel, stejně jako vy, potřebuje choleretické poplatky a procedury (tuba), léčbu v Truskavets.
Vy - udělejte křivku cukru. Možná je to inzulinová rezistence.
Glossitis je účinek užívání antibiotika. Musíme to udělat. No, a pokud to vše dohromady - imunita, jak intestinální, tak i generál padl.
1. Vetom 2 nebo jiný ukrajinský probiotik. Příjem podle pokynů.
2. Chagoterapie.
Houba Chagi umýt, namočte s převařenou vodou tak, aby tělo houbičky bylo ponořeno do vody, nechte po dobu 4-5 hodin, pak mleté ​​nebo sekané na struhadlo. Pro přípravu vodného roztoku:
- 1/2 šálku už rozdrcené houby nalijte 3 šálky horké vody (ne více, a nejméně 50 stupňů) a trvejte na termosce na jeden den. Napětí, stlačení.
Infuzi lze uchovávat a používat 3-4 dny na chladném místě. Indikované množství pro 2denní příjem. Vypijte 100,0 ml třikrát denně, 30 minut před jídlem. Kurz je nejméně 1,5 měsíce.
3. Koupele pro ústa.
Sena senovka, lékárna Heřmánek, podběl.
Rozemele, rovnoměrně promícháme a promícháme. Vařte od 1 polévkové lžíce. směs 300,0 ml vody obvyklé odvar, kmen.
Vložte teplý odvar do úst a nepolykejte po dobu 5 minut, napodobujte oplach. Doba jednoho postupu je 15 minut; dvakrát denně. Kurz 7-10.
4. kašel - pít všechny bylinné kolekce s Devyasil Root vysoko.
Manžel Cholesterol je syntetizován v játrech, proto je důležité nejprve stanovit motilitu žlučníku. Když žlučník přetéká, je zpětný tok žluči do jater.
Manželka potřebuje trubičky, vynucené žmolkování pomocí hluboké masáže pravého hypochondria. A jako nejlepší choleretic - travní léčivo Dymyanka a / nebo kukuřičný hedvábí.
Nejlepší snížení cholesterolu Mravenci plíží a drogy z nich. Například Tribestan. Další přichází Dioscorea Nippon nebo Dioscorea Caucasian.
1. Tinktura Dioscorea nipponskoy.
- 100,0 gramů drcených kořenových krupic, nalijeme 0,5 litru vodky, trváme na 14 dnech na tmavém chladném místě, občas třepáním, deformací, zmáčknutím. Pijte 25-30 kapek 3x denně, 30 minut po jídle. Kurz je 30 dnů, přestávka je 7 dní a kurz se opakuje. Udržujte minimálně 3 kurzy.
2. Sbírejte byliny.
Kořeny: Léčivá Pampeliška - 1; Pyreya, plíživý - 2; Ginkgo biloba - 1, islandský Tsetraria - 1, kukuřičné stigmaty - 2, lněné semínko - 1, Yakortsy plíživé - 2, šípky - 3.
Trávu a ovoce rozemele rovnoměrně až na 2-3 mm, kořeny do 3-5 mm - na začátku mechanicky na malé kousky, pak na mlýnek na kávu; rovnoměrně promíchejte.
Byliny bez dávky by měly být užívány v lžíce.
- 2 lžíce. Směs se nalije 500,0 ml studené pitné vody na hodinu, pak se přivede do varu a nalije se do termosky. Trvejte na 5-7 hodinách, namáhejte a pijte 150,0 ml, 3-4 krát denně, před jídlem. Kurz je 2 měsíce a podle potřeby opakován.
S přáním úspěchu, harmonie a dobra!

08/07/18 Elena

Měl jsem rakovinu děložního čípku 2, bez metastáz. Absolvovala radiační terapii. Teď na pokladně řekli, že je vše v pořádku, ale stále se bojím relapsu. Piju Chagu a proudového bobra. Co mi můžete poradit? Jaké další trávy pít?

Recenze Chaga

Forma uvolnění: Nakrájené rostlinné suroviny

Analogy Chaga

Shoduje se podle indikací

Cena od 0 rublů. Analog levnější o 56 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 0 rublů. Analog levnější o 56 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 8 rublů. Analog je levnější o 48 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 15 rublů. Analogově levnější o 41 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 23 rublů. Analogově levnější o 33 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 25 rublů. Analogově levnější o 31 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 47 rublů. Analog je levnější o 9 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 49 rublů. Analogově levnější o 7 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 67 rublů. Analog více o 11 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 72 rublů. Analog dražší o 16 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 73 rublů. Analog dražší o 17 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 96 rublů. Analog je dražší za 40 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 98 rublů. Analog je dražší na 42 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 98 rublů. Analog je dražší na 42 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 135 rublů. Analog dražší na 79 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 157 rublů. Analog je dražší na 101 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 175 rublů. Analog dražší na 119 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 175 rublů. Analog dražší na 119 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 193 rublů. Analog dražší o 137 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 208 rublů. Analog dražší o 152 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 264 rublů. Analog je dražší za 208 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 279 rublů. Analog více o 223 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 281 rublů. Analog více o 225 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 294 rublů. Analog více o 238 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 322 rublů. Analog dražší o 266 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 327 rublů. Analog dražší na 271 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 339 rublů. Analog více o 283 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 342 rublů. Analog více o 286 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 342 rublů. Analog více o 286 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 344 rublů. Analog více o 288 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 354 rublů. Analog dražší o 298 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 360 rublů. Analog je dražší na 304 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 366 rublů. Analog dražší 310 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 413 rublů. Analog dražší na 357 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena je od 433 rublů. Analog dražší na 377 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 435 rublů. Analog dražší na 379 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 466 rublů. Analog dražší o 410 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 485 rublů. Analog dražší na 429 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena je od 515 rublů. Analog je dražší za 459 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 562 rublů. Analog dražší o 506 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 570 rublů. Analog dražší na 514 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 578 rublů. Analog dražší na 522 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 626 rublů. Analog dražší o 570 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 660 rublů. Analog dražší na 604 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 751 rublů. Analog dražší na 695 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 956 rublů. Analog je dražší za 900 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 1575 rublů. Analog je dražší na 1519 rublů

Návod k použití pro Chaga

Forma uvolnění, složení a balení

50 g - Papírové sáčky (1) - kartony.
50 g - balení (1) - kartony.

Farmakologický účinek

Prostředky z fytopatogenní houby ionotus šikmé (tinder, tubulární, šikmý tinder), vyvíjející se ve formě porostů na březových kmenech. Hlavními účinnými látkami jsou pigmenty, které tvoří chromogenní komplex polyfenolového uhlíku (20%) v kombinaci s polysacharidy (6–8%), agaricinem a kyselinou humínovou. Tonizující účinek na centrální nervový systém a imunomodulační vlastnosti zvyšují odolnost organismu vůči hypoxii a dalším nežádoucím účinkům. Přítomnost mědi, manganu, kobaltu poskytuje stimulující účinek na tvorbu krve, zejména na leukopoiesi. Přípravky z březových hub mají gastroprotektivní účinek, normalizují funkce trávicích žláz. Zvýšení funkční aktivity imunitního systému, zejména funkce přirozených zabíječských buněk, určuje zřejmě protinádorové vlastnosti březové houby.

Indikace

Gastrointestinální dyskineze hypotonického typu, žaludeční vřed a duodenální vřed, chronická gastritida; astenické stavy, kachexie, pooperační období, dlouhodobá imunosupresivní terapie.

Dávkovací režim

Vezměte dovnitř. Průběh léčby je 1-5 měsíců. Pokud je to nutné, léčbu opakujte po 7-10denní přestávce.

Vedlejší účinky

Možné: alergické reakce.

Kontraindikace

Hypersenzitivita na přípravky z březové houby.

Zvláštní pokyny

Při ošetřování březovou houbou se uvádí mléko-zeleninová dieta s výjimkou konzervovaných potravin, horkého koření a živočišných tuků. Penicilin v / v zavádění dextrózy je kontraindikován.

Může být použit v komplexní terapii nádorových onemocnění ke zlepšení procesů krve a trávení.

Autor recenze: Nikolay (pozitivní recenze)

Výhody: Na bázi přírodní složky

Chagu užívám v exacerbaci gastritidy. Ve skutečnosti, diagnóza gastritidy, byl jsem učinil před pěti lety, se mi podařilo lokalizovat nemoc a nyní tam jsou vzácné exacerbace. Proč mám rád Chaga? Tento lék je zcela přirozený, založený na březové houbě. Kurzy jsou poměrně dlouhé až 5 měsíců. Ale chci říct, že mi to docela dobře pomáhá. Chagu lze brát jinak, ale dávám přednost tinktuře, nalít lék s vroucí vodou a pak dvakrát nebo třikrát denně vzít sklenici tinktury. Vše záleží na blahobytu. Tento lék lze doporučit pro profylaktickou léčbu gastritidy. Zkontrolováno na základě mé vlastní zkušenosti.

Recenzent: Alice (negativní hodnocení)

Žádná škoda není dobrá

Výhody: Neubližujte, levné

Nevýhody: Nevšiml si účinku, specifické chuti a vůně infuze

Viděl jsem měsíc, nevšiml si žádného dobrého. Špatná chuť k jídlu se neprojevila v dobré, časté pálení žáhy a hořkost v ústech neoslabila, těžkost a říhání po jídle se ke mně nedostávalo méně často. Houba nemá tonický ani imunomodulační účinek, na místě zůstala i slabost a časté nachlazení. Také jsem nedostal slibné zlepšení střevního stavu, zácpa stále vyčnívá. Neexistuje žádný diuretický účinek v chaga jeden, nemá vliv na tlak a puls, krevní oběh nezlepšuje.

Recenzent: Albina (pozitivní hodnocení)

Výhody: cena, kvalita, efektivita

Nevýhody: nenalezeny

Chaga mě zachránila více než jednou. V lékárně to není těžké koupit, je to všude a co je důležité, levné. Chagyho se zbavila žaludku. Neřekl jsem, že jsem byl vyléčen, ale můj stav se zlepšil, použil jsem ho podruhé, když jsem léčil erozi po porodu. Vzala jsem čajovou lžičku Chaga, uvařila sklenici vody a na deset minut stála ve vodní lázni. Výsledný vývar byl opilý čtyřikrát denně po dobu jednoho týdne. Nápoj není příliš chutný, ale účinný. Moji rodiče pijí čaj chagi, aby posílili svou imunitu a říkají, že to také pomáhá, vždy se rychleji zotavuje.

Recenzent: Sveta (pozitivní hodnocení)

Výhody: přírodní, efektivní, multifunkční

Upřímně řečeno, zdá se mi, že tato houba vypadá hrozně a vypadá jako rostliny z hororových filmů, ale bylo by divné popírat, že má mnoho užitečných vlastností. Někteří lidé se snaží zhubnout s jeho pomocí, jiní léčit specifické ženské rány s ním. A používám ho pouze jako preventivní opatření, abych posílil imunitní systém a vyhnul se na jaře na jaře. Chaga se prodává podle hmotnosti, takže si ho koupím. Chuť - obvyklá bylinná tinktura, příjemná vůně. Lze přidávat do čaje s cukrem. Dobrý přírodní lék, který může být pěstován doma sami, pokud vzhled těchto hub vám nevadí.

Recenzováno: Igor (pozitivní recenze)

Výhody: Bez boků

Trpím chronickou gastritidou, více než deset let. Vzal jsem si různé léky, chemické i organické, ty druhé preferuji více. Lékař jí doporučila babička z vesnice. Lékárna našla balený lék. Vařte to, jako čaj, s vodou o 90 stupňů, přiveďte ji na teplotu 40-50 stupňů a přijměte. Půl lžičky, 1/2 šálku vody, 30 minut před jídlem. Za 5 týdnů se významně zlepšil pocit v žaludku, praskliny téměř zmizely. Plíseň se nachází na březích v lese, ale v lékárně je laboratorně testována a není nebezpečná.

Recenzent: Tatyana (negativní hodnocení)

Výhody: levné, přírodní

Nevýhody: nenalezeny

Můj manžel a já jsem nedávno začal onemocnět často, ne moc, ale rýma a kašel také nejsou příliš příjemné. Přemýšlela jsem o zlepšení imunity. Narazil jsem na článek o Chagově březové houbě. Po koupi houby v lékárně (50g) jsem ji začal připravovat. Příprava infuze nebyla tak snadná, jak jsem si myslel. Vyžaduje 50 gramů. houby, zalijeme 0,5 litru teplé vařené vody a trváme na dvou dnech, pak kmen, stlačíme a přidáme do výsledného roztoku 0,5 litru vařené vody. Veškerá infuze je připravena. 3krát denně jsme vypili 1 sklenici. Chuť infuze není příliš příjemná, hořká, ale nemůže být provedena kvůli zdraví. Přidali jsme cukr pro zlepšení chuti, pili Chaga dva týdny. Chaga má léčivý účinek na tělo, zlepšuje funkci střev, zlepšuje imunitu. Má následující vlastnosti: hojení ran, analgetikum, protizánětlivé, antimikrobiální. Chaga má mnoho výhod, kromě toho je levný lék, přírodní a je ve všech lékárnách. Neexistovaly žádné negativní účinky na organismus, ani žádné alergické reakce. Levná lék na zvýšení imunity.

Chaga. Březové houby.

Djoanna řekla: 01/06/2011 21:02

Chaga. Březové houby.

Můj přítel si koupí chaga přímo v pytlích, jako čaj a pije ji jako imunostimulant třikrát ročně. Byl jsem tak naplněn její náladu, že jsem hapnulu 2 balíčky této sušené březové houby v lékárně. Teď nevím, co s tím dělat.
Všude, kde se píše, že Chaga má vynikající antimikrobiální a antiseptické vlastnosti a jeho základní látky jsou přírodní biogenní stimulanty, které zvyšují imunitu a zvyšují ochranné vlastnosti těla, zlepšují metabolismus, stimulují centrální nervový systém.
Složení: Ovocné tělo plísně obsahuje polyfenoly, triterpenoidy, pryskyřice, kyselinu agarcinovou, flavonoid inotodion, alkaloidy, polysacharidy, steroly, lignin, dost manganu, železo, křemík, hliník, vápník, hořčík, měď, zinek.

Akce: Přípravky Chaga mají antispasmodické, diuretické, analgetické, antimikrobiální, reparační, laxativní účinky; zpomalují růst nádorů různého původu a normalizují aktivitu gastrointestinálního traktu. Infuze se používá k léčbě zhoubných nádorů různé lokalizace.

Chaga bříza hub

Navigační menu

Zakázkové odkazy

Informace o uživateli

Jste zde »Březová houba chaga» Milovníci fóra chaga »Pomohli nám extrahovat chaga

Pomohli jsme extrahovat chaga

Příspěvky 1 strana 17 z 17

Share12014-11-30 21:37:15

  • Autor: Naděje
  • Nováček

Před časem šel syn koupit džíny, dobře, měřil několik kusů a v důsledku toho (možná náhoda) o několik dní později se v noze objevila vyrážka ve formě prstence, obecně si myslel, že je připravený, svědění bylo silné. Dermatolog řekl tuto houbu, předepsané antibiotika a masti. Rozmazané, rozmazané nic nepomohlo, objevily se bubliny a skvrna rostla. Začala hledat lidové léky a narazila na toto fórum, obecně jsme se rozhodli zkusit chaga, objednala si extrakt: chtěli jsme vypít celý kurz a přidat ho do masti. Extrakt se však nemaloval s mastí, takže jsem se pokusil o jeho potřísnění kaše (vodní extrakt vim +), takže skvrna vyschla přes noc, bubliny zmizely, jen zůstala suchá skvrna a dnes už nejsou žádné stopy po druhé noci, takže odpočívají antibiotika a masti..

Share22014-12-01 19:41:23

  • Zaslal: Hillar
  • Nováček

Před časem šel syn koupit džíny, dobře, měřil několik kusů a v důsledku toho (možná náhoda) o několik dní později se v noze objevila vyrážka ve formě prstence, obecně si myslel, že je připravený, svědění bylo silné. Dermatolog řekl tuto houbu, předepsané antibiotika a masti. Rozmazané, rozmazané nic nepomohlo, objevily se bubliny a skvrna rostla. Začala hledat lidové léky a narazila na toto fórum, obecně jsme se rozhodli zkusit chaga, objednala si extrakt: chtěli jsme vypít celý kurz a přidat ho do masti. Extrakt se však nemaloval s mastí, takže jsem se pokusil o jeho potřísnění kaše (vodní extrakt vim +), takže skvrna vyschla přes noc, bubliny zmizely, jen zůstala suchá skvrna a dnes už nejsou žádné stopy po druhé noci, takže odpočívají antibiotika a masti..

Díky za info. A co, je opravdu možné vyzvednout houbu měřením věcí v obchodech? No, boty jsou pochopitelné, když na holé noze, pak můžete, ale džíny..

Share32014-12-03 15:23:13

  • Zaslal: ahutakasan
  • Nováček

Doufám, mohl byste mi prosím říct, v jakém poměru byl extrakt z chagi a směs vody? Je nějaká bolest?

Share42014-12-04 15:43:38

  • Autor: Naděje
  • Nováček

Použil jsem asi čtvrtinu čajové lžičky práškového extraktu z chaga a přidal pár kapek vody přímo do lžíce, tzn. tak, aby se extrakt nerozpustil úplně, ale ukázalo se, že je zde nějaká "kejda" a rozmazaná. Podle pocitů bylo na začátku trochu peklo a pak pocit těsnosti, v zásadě se dítě nestěžovalo.

Share52014-12-11 16:45:19

  • Zaslal: vanessa
  • Nováček

nam toze pomaga extrakt chaga! U moego muza bilj chtoto pohozee na borodavku na noge okolo 5mm, i eto chesalos i roslo, k vrachu na ne hotel idti. Segodnia chetveertiy den kak nachali masat extraktom chagi, ot borodavki ostalos tolko temnoe piatno !! Ura! Díky chaga!

Share62014-12-11 16:50:50

  • Autor: Naděje
  • Nováček

Díky za info. A co, je opravdu možné vyzvednout houbu měřením věcí v obchodech? No, boty jsou pochopitelné, když na holé noze, pak můžete, ale džíny..

No, netvrdím, že je to z džíny, ale houba byla nad kotníkem, kde ponožka končí, takže tam může být jiný důvod, ale to je to, jak se to shodovalo. Mimochodem, teď je vše v pořádku, houba se nevrátí, i když jsem se toho bála.

Share72014-12-19 11:18:02

  • Zaslal: Josh
  • Nováček

Moje matka měla autoimunitní hepatitidu a vyléčila ji od doby, kdy ji vzala. Tak skvělé.

Share82015-01-25 19:56:09

  • Autor: Naděje
  • Nováček

Výpis chaga je opravdu zázrakem nějakého druhu, jak jsem předtím nevěděl. pomáhá také proti zácpě, alespoň moje babička, která je 76 let po měsíci pravidelného používání suchého extraktu chagovogo nemůže radovat, protože zácpa je taková nepříjemná věc, zejména pro seniory. Dáme babičce pít třikrát denně rozpuštěním extraktu teplou vodou během dne a večer jako horký nápoj před spaním. A přesto jsem si koupil extrakt z chaga v Mir Chagi a tam jsem si vzal další balíček šípkového extraktu. Jak to dopadlo další zázračný lék! Druhý den jsem tu studenou studnu, příznaky jsou známé. Myslela jsem si všechno, zabila jsem, ale v noci jsem vypila horký hrnek šípkového extraktu a to bylo vše! Ráno jako okurka, žádné příznaky! Je pravda, že podle pokynů budete potřebovat čtvrtinu lžičky, a nalil jsem plnou lžičku se skluzavkou, ale za tím účelem byl takový efekt, že jsem ani nečekal. Je úžasné, že takové super produkty jsou vyrobeny našimi výrobci, a nikdo o nich neví… ona si pozorně přečetla tento šípkový extrakt, tam je 14% PURE a NATURAL Vitamin C! Ale chutná jako kompot, ne vůbec kyselý, dopadá chutný nápoj, jsem velmi rád. Je podivné, že jen málo poznámek na tomto fóru, že mi jen jeden způsob pomáhá? Pochybuji o tom, protože jsem dokonce viděl zprávu od cizince (Josh), kde píše, že jeho máma, jejíž autoimunitní hepatitida byla poskytnuta extraktem z chaga, je tak silná, že od chvíle, kdy začala užívat chaga, její testy zcela normalizovaly! To je to, co chápu, kdo by si myslel, autoimunitní hepatitida, což znamená, že chaga dokáže ovlivnit tělo takovým způsobem, že ačkoli to má posílit imunitní systém, je kontraindikován u autoimunitních onemocnění, se ukazuje být opak imunitní systém vyrovnat a ne hloupě podněcuje imunitu. Obecně, budu sledovat se zájmem toto fórum, možná někdo jiný řekne něco zajímavého. Nebuď ticho!