Houbové onkologické recenze

Dobrý den!
Chci vyjádřit svou hlubokou vděčnost a obdiv k metodě Dr. Isaeva Yu.V., k léčbě benigních nádorů, léčivých hub. Na konci prosince 2012 jsem byl diagnostikován s hroznými diagnózami (děložní myomy po dobu 7 týdnů, cysta levého vaječníku a fibroadenomu levého prsu, velká velikost).
Neměl jsem žádné pochybnosti o tom, že jsem potřeboval být urgentně ošetřen, ale jak to bylo?
Lékaři tradiční medicíny rozhodně a kategoricky rozhodli, že mě operují s dalším průběhem harmonoterapie. Ale tato perspektiva mě vůbec nepotěšila a chápu, proč není těžké pochopit proč.
Po dlouhé procházce po medu. Instituce, které hledají alespoň nějakou alternativu k chirurgické metodě léčby, zázračně jsem našel Dr. Isaevovu metodu na internetu a rozhodl jsem se, že bych měl využít všech možností. Apeloval jsem na společnost "Léčivé houby" a naše známost se konala.
Po prostudování veškerého nezbytného medu. Dokumenty, obrázky, výsledky testů, Dr. Isaev mi předepsal způsob léčby, který se několikrát měnil. Výsledky výzkumu ukázaly, že po 6 měsících nebyly žádné myomy, žádné cysty, fibroadenomy přestaly růst.
V tuto chvíli jsem si udělal přestávku v léčbě a budu ji brzy pokračovat, abych úplně vymýtil fibroadenom.

Jmenuji se Ludmila Georgievna. Je mi 68 let.
V roce 1998 mi byla diagnostikována rakovina prsu. Byl jsem operován, levá mléčná žláza byla odstraněna. Přenesl jsem 6 chemikálií a 6 let jsem užíval antihormonální pilulky.

O hubách pak vůbec nic nevědělo. Všechno se zdálo být dobré, ale v roce 2011, těsně před novým rokem, jsem byl diagnostikován s metastázami v páteři, v levém kyčelním kloubu av horní části levé stehenní kosti. Pocit byl tvrdý. Špatná biochemie a silná bolest. Nemohl chodit, ležel. A pak jen dlouhé novoroční svátky.

Nemohla se dostat k lékaři, který byl sledován po celá léta po operaci, protože na těchto svátcích nikdo nepracoval. Nálada byla hrozná. A v předvečer pravoslavných Vánoc jsem se dostal na internet na místo onkologa Jurije Viktoroviče Isajeva. Četl jsem všechno a myslel, proč mu nepíšu, co když.

Poslal jsem mu dopis s popisem mé historie a hned to chci zdůraznit, okamžitě jsem od něj dostal odpověď. Stalo se to na Štědrý večer. Bylo to prostě skvělé, jako by mě Pán sám vedl a odpověď přišla právě na tuto mimořádnou slavnostní noc. Odpověď Jurije Viktoroviče mi dala naději.

Začal jsem brát houby, které mi doktor Isaev doporučil. Moje testy se zlepšily. Mám dobrou náladu. Chtěl jsem žít a ne jen žít, ale žít aktivní život. Dokonce i můj manžel poznamenal, že jsem nebyl tak energický a aktivní jako na jaře roku 2012 po dlouhou dobu. Jednou měsíčně jsem dostal bisfosfonátovou kapku.

Postupně jsem začal vstávat, bolest začala ustupovat. Po celou dobu jsem nikdy neměl žádné špatné testy. Nikdy jsem nemusel zrušit kapátko kvůli špatným testům. A to je způsobeno pouze recepcí hub. A v uplynulých měsících byli pro mě mláďata zrušena, protože houby vykonaly svou práci. Žádná bolest. Já jdu, vede spíše aktivní životní styl. X-ray na začátku léta ukázal, že jsem neměl žádné zhoršení. Stav se stabilizoval. To je velké štěstí. Pokračuji v houbách podle schémat, které mi přidělil Jurij Viktorovič. Nyní jsou to už menší dávky, než byly na začátku

Musím říci, že jsem nekonečně šťastný a vděčný Jurijovi Izajovi za to, co je a za to, co dělá v tak vznešeném případě. Pomáhá lidem, když již ztrácejí naději, že budou v pořádku a překonají své hrozné nemoci. Měl bych si všimnout jeho jasných obchodních kvalit, laskavosti a pozornosti vůči nám, lidem, kteří mají ve svém životě velmi těžké období. Bylo by žádoucí, aby takoví lhostejní lidé byli více v našem životě.

Gelman Lyudmila Georgievna.

V březnu 2010 byl mému otci (80 let) diagnostikován středně diferencovaný adenokarcinom prostaty.

Vzhledem k tomu, že se cítil dobře, pokračoval v aktivním životě a rozhodně odmítl operaci, bylo na rodinné radě rozhodnuto hledat způsoby, jak zachovat kvalitu života tak dlouho, jak je to jen možné. Můj otec opravdu doufal v brachioterapii, absolvoval všechny nezbytné testy, ale ze specializované kliniky nedaleko Moskvy přišlo zdvořilé odmítnutí - velmi vysoká PSA. Proto jsme se rozhodli (dle doporučení léčebného onkologa) aplikovat hormonální léčbu. Oni také pili bylinné lékárny poplatky a PSA snížil z 60 na 20, ale pak začal pomalu růst znovu.

V důsledku vyhledávání na internetu a recenze pacientů a jejich příbuzných, věnovali pozornost fungoterapii, používání hub jako léku i pro vážné nemoci v Japonsku a v Číně. A konečně, šel na místo fungodoterapist Isaev Yuri Viktorovich.

Od září 2011 se otec věnuje houbovým výtažkům z čínské společnosti "Zhejiang Fangge Pharmacentical Co.". Má dobrou chuť k jídlu, aktivní životní pozici, řídí auto, řídí farmu! Myslím, že v neposlední řadě mu prospěšné vlastnosti hub pomohly vyrovnat se s nebezpečnou pneumonií v květnu tohoto roku.

Doufám, že další využití fungoterapie pomůže mému otci udržet si slušnou kvalitu života.

Když mi bylo 16 let, přenesl jsem klíšťovou encefalitidu, v 18 hodin jsem byl diagnostikován roztroušenou sklerózou, cerebrálně-spinální formou, edémem zrakových nervů s částečnou atrofií v časových oblastech.

Pozorováno ve Výzkumném ústavu neurologickém, RAMS, Ústav očních chorob im.Krasnova.

Od roku 2006 začala studovat Shiitake a extrakt z houby Reishi podle schématu: 2 měsíce pití, měsíční přestávka a opět 2 měsíce pití.

Výsledek: Ukázalo se, že parabulbarové injekce jsou zbytečné, po dobu 6,5 let jsem nikdy nebyl hospitalizován, léčbu, která je pro toto onemocnění standardní, udržuji na jaře a na podzim v místě bydliště na okresní klinice. Nevhazuji injekce s imunomodulátorem, který mi byl přiřazen!

Ošetřující neurolog zaznamenal nástup přetrvávající remise!

Chci poděkovat firmě "Medicinal mushrooms" a osobně Dr. Isaevovi Jurijovi Viktorovichovi za jejich účast a citlivost při léčbě vážné nemoci.

Diagnóza: anaplastický astrocytom

Po dlouhém (více než rok) pravidelném používání hub podle schématu Dr. Isaeva, Yu.V. kromě chemoterapie se celkový stav zlepšil, a co je nejdůležitější, hardwarová diagnostika (MRI, PET) také vykazuje výrazné zlepšení.

Děkuji moc!

V roce 2007 mu bylo diagnostikováno stadium 1 vaječníkové rakoviny, byla provedena operace k odstranění omentu, dělohy, vaječníků a chemoterapie. V roce 2010 byla chemoterapií předepsána recidiva - metastázy v tříselných lymfatických uzlinách. V roce 2011 opět došlo k relapsu. V roce 2012 se v levé lymfatické uzlině krku objevil postup nádorového procesu na pozadí chemoterapie av roce 2013 se objevily metastázy. A opět průběh chemoterapie.

Myslel jsem si, že nemohu nést takovou zátěž, bylo to velmi špatné a zhoršovalo se to s každou další chemoterapií, leukocyty padaly, nebyla síla, byl jsem neustále nevolný. Od chemie po chemoterapii jsem si myslel, že nebudu tolerovat další.

V nemocnici při příští hospitalizaci jsem se setkal se ženou, která si vzala výtažky z léčivých hub a vyprávěla o Dr.
Začal jsem brát výtažky z léčivých hub podle kurzu předepsaného Dr. M. Isaevem. Ve dnech chemoterapie vzala také houby.

Moje zdraví se zlepšilo, nevolnost, krevní testy jsou dobré: hemoglobin, cukr a cholesterol jsou normální, a co je nejdůležitější - leukocyty. Dříve leukocyty po celou dobu padaly a aby nedošlo k přerušení léčby, musela jsem uměle zvedat leukocyty injekcemi, po kterých jsem „klobása“. S příjmem plísní problémy se stolicí zmizel.

Po dobu 5 měsíců užívám výtažky z léčivých hub. Průzkum v září 2013 ukázal, že formace se snížily a výsledkem léčby bylo zlepšení, remise.

Teď nemám trávit chemoterapii, piju jen léčivé houby.
V listopadu 2013 proběhne průzkum a věřím, že všechno bude v pořádku. Chodím do kostela a modlím se za každého, kdo mě podporuje a pomáhá.

Děkuji Dr. Isaevovi Jurijovi Viktorovichovi.

Lyudmila K., Petrohrad.

Yuri Viktorovich, dobré odpoledne!

Chci ze dna mého srdce, mé rodiny a konkrétně svého manžela Vyacheslava Alekseevicha, abych vám vyjádřil ohromnou vděčnost za vaši srdečnost, pozornost, laskavou komunikaci a především za vaši profesionalitu. Věřili jsme vám a nemýlili jsme se.

Můj manžel je 73 let. Před touto chorobou trpěl dvakrát mrtvicí (bez závažných následků), anginou pectoris 2f.k. Ischemická choroba srdce a řada dalších onemocnění spojených s gastrointestinálním traktem a ledvinami. Jako člověk, který vede zdravý životní styl, byl vždy aktivní, 10 liber činky a ranní cvičení doprovázely celý život až do října 2012.

Od října do února 2013 jsme byli diagnostikováni jako „OSTEOHONDROZY NA KRMIVĚ DŘEVA OSTŘE“ a byla vhodná lékařská vyšetření, včetně fyzioterapie, blokády, nano-omítek. Ale bolest vzrostla natolik, že můj manžel nemohl stát. Ostře zhubnul. Ztratil jsem chuť k jídlu, špatně spal. Hlava klesla na hruď. Vpravo od páteře byl pod základem lebky nádor. Z vlastního podnětu byla 18. února 2013 na Tver Medical Academy provedena MRI krku. Zde mu byla diagnostikována novotvar: "Extradurální objemová formace na úrovni obratlů C2-C3." Neurologové, neurochirurgové, onkologové nedokázali určit typ tohoto novotvaru ani punkcí. Pouze na klinice k nim. N. Burdenko, 1. dubna po operaci, provedené biochemie, diagnostikováno: PLASMA.

Během operace ztratil manžel hodně krve a měl srdeční infarkt. Pak resuscitace, kardiologie v S. Botkin. Provozující profesor Ševelev Ivan Nikolajevič varoval, že je třeba přijmout naléhavá opatření, aby se zpomalil vývoj plasmacytomů. O dva měsíce později jsme se proto obrátili na oddělení hematologie Tver EDB. Ale v druhém chemoterapeutickém procesu se stalo krvácení do žaludku, srdeční infarkt a pokles hemoglobinu na 60. A znovu, resuscitace.

Proč píšu tak podrobně? Proto, aby bylo jasné, v jakém stavu byl pacient, když lékaři spustili ruce. A pojďme domů s jedinou schůzkou - TRAMADOL.

Během celého tohoto období, až do 18. července 2013, když byl propuštěn z nemocnice, její manžel zažil nesnesitelné bolesti, ztratil 20 kg hmotnosti, slabost a špatnou chuť k jídlu. Krk, záda, ramena v zásadě bolí. Nakonec spadl a stal se nepřenosným. Je třeba poznamenat, že po celou dobu nemoci byl ALL lymfatický systém klidný, teplota byla normální. A když jsme doma s naprosto žádnou lékařskou podporou proti plasmacytomům (hematologové to definovali jako: mnohočetné meliomy), rozhodli jsme se obrátit se na tradiční medicínu.

Náhodou jsem se dozvěděl o existenci brazilské houby AGARIK. Na internetu jsem našel vaše webové stránky (o léčivých houbách) a vytočil telefonní číslo. Čtyřměsíční léčba podle plánu, který navrhujete, končí. Prochází znakem „+“. V prvním měsíci léčby přípravkem AGARIKOM a RAYSH pacient přestal používat ortopedický obojek a mírně otočil ze strany na stranu. Bolesti v žebrech a ramenou se staly o něco tolerantnější.

Druhý měsíc byl poznamenán tím, že Vyacheslav Alekseevich byl schopen sedět v posteli, snižovat nohy. Bolest se stala více lokální, objevila se chuť k jídlu. Krevní tlak za dva měsíce vzrostl pouze dvakrát na 160/90, obvykle je to 130/70, puls 60-68. A ve třetím měsíci, kdy jsme začali brát MAYTAKE a SHIITAKE, můj manžel získal malou váhu, byl schopen dělat vlastní toaletu sám. Ale nemůžete stát po dlouhou dobu, bolest v krku se zvyšuje a lůžko pokračuje. V noci dostane "tramadol" buď v pilulce nebo v injekci, v závislosti na bolesti. Dnes opouštíme dům na krátké procházky.

Z internetu víme, že onemocnění jako buňka PLASMA je vzácný případ. Trochu studoval. A neexistuje žádná radikální léčba. Doporučuje se pouze radioterapie a chemoterapie. Máme dva infarkty za 2,5 měsíce. Doba zotavení je nejméně 6 měsíců. Plazmatytom je však přítomen v těle. A stále máme jednu naději - na léčivé houby!

Myslíme si, že po dokončení tohoto prvního kurzu bude pokračovat po přestávce.

Co si myslíte? Výsledek, který pozorujeme, věříme, že je to způsobeno léčivými houbami.

A děkuji vám za vaši radu, pozornost a porozumění. Díky těm čínským specialistům, kteří se zabývají výrobou těchto výtažků! A děkuji Pánu Bohu, že vynalezl takové houby. Všechno nejlepší pro tebe, hodně štěstí, více úspěchů ve vašem tolik potřebném byznysu.

Golubeva Olga Alekseevna.

Je mi 34 let. V roce 2009 jsem našla pečeť v hrudi, byla jsem vystrašená, ale okamžitě jsem to neudělala, ale o šest měsíců později, když se bradavka na hrudi již začala vtahovat dovnitř. Ihned mu byly předepsány 2 cykly chemoterapie, pak operace na odstranění mléčné žlázy, pak ozáření jizvy, dalších 6 cyklů chemoterapie.

A všechno se zdálo být v pořádku po dobu 2,5 roku, zkoumal jsem každé 3 měsíce - všechno bylo v pořádku. Ale na konci roku 2012. Na druhém prsu jsem našla pečeť, okamžitě jsem předepsal chemoterapii, první, pak druhou, ale nedocházelo ke zlepšení, řekl bych, že je to ještě horší a horší. Celá moje hruď byla vyčerpaná a z ní začaly vycházet pekelné bolesti a stále se objevovaly metastázy v játrech. Myslel jsem, že je to konec. Trpěl jsem bolestí, depresí a vším.

A díky mému manželovi, který něco začal, v té době nevěděl, podívejte se na internet. A narazil jsem na místo, kde Yury Isaev podrobně popisuje čínské houby a jejich vliv na onkologická onemocnění.

Obecně jsem se obrátil na Jurije Viktorovicha a začal brát houby souběžně s chemoterapií, po 2-3 měsících došlo ke zlepšení, bolest začala ustupovat, moje hruď začala proudit méně.

Půl roku uplynulo od doby, kdy jsem si houby, bolesti zmizely úplně, můj hrudník je suchý, po vyšetření lékaři byli ve ztrátě, ani ultrazvuk ani CT scan v mém hrudníku nic neukázal, mé jaterní metastázy jsou pryč. Řekli, že dynamika je pozitivní, další 2 cykly chemoterapie a tam skončíme. Ale i nadále piju houby, svou schopnost pracovat, moje nálada vzrostla.

Velice děkuji Yuriymu Viktorovichovi, který se zabývá fungoterapií a léčí mnoho lidí z takové hrozné nemoci.

Můj táta je 74 let. V lednu 2010 byla provedena diagnóza centrálního karcinomu levé plíce, stadia 4, metastáz 8-9 krčních obratlů. Bylo to jako blesk z modré.

Každoročně pravidelně testovali fluorografii. Všechno bylo v pořádku. V únoru 2010 byl hospitalizován pro expozici. Absolvoval 33 sezení. Bez přestávky.

Při příštím vstupu, v srpnu 2010, vyšetření ukázalo rakovinu metastáz v močovém měchýři a bederním obratle 5. Odesláno pro operaci. V září operoval. Stupeň 2 rakoviny.

V prosinci 2011, při příštím vstupu, byla detekována rakovina hrtanu stupně 3, byla stanovena tracheostomie. Poté ihned po ozáření. Absolvoval 35 sezení. V červenci 2012 byla tracheostomie odstraněna. Zde je "kytice".

Když můj táta naposledy ležel na záření, náhodou jsem v novinách narazil na článek o houbě Shiatake. Samozřejmě, okamžitě se obrátil k internetu.

A tak se moje první seznámení s těmito nádhernými houbami uskutečnilo. Místo Yuri Viktorovič Isaev "narazil" náhodou. Na vteřinu jsem nepochyboval - musíte to zkusit.

Děkuji Jurijovi Viktorovičovi, který okamžitě odpověděl. Zvedl systém a nyní jsme se s houbami na téměř 1,5 let. Schémy se neustále mění.

Pokud se objeví nějaké otázky, Yury Viktorovich vám vždy poradí. Děkuji moc, Juriji Viktoroviči, za to, že po celou dobu jste s námi.

Nízká luk vám.

Upřímně přeji všem dobré zdraví a nebojte se nemoci, pokud je. A bojujte s ní. A nejdůležitější je věřit ve vítězství nad touto hroznou nemocí.

Svetlana Dranishnikova, Krasnojarsk

Na konci října 2013 byl mému otci (80 let) diagnostikován maligní adenokarcinom plic s metastázami jater, zvětšenými lymfatickými uzlinami břišní dutiny a mediastinem.

Byla pozorována bolest, úbytek hmotnosti a horečka. Lékaři v Arménii odmítli dělat cokoliv s odkazem na jejich věk.

Šli jsme na kliniku v Izraeli k léčbě, kde jsme předepsali několik kurzů chemoterapie. První dva cykly chemoterapie byly zcela v režimu vleže.

Spolu s chemoterapií po druhém kurzu začal brát houby "Agarik" a "Reisha". Významně zlepšená snášenlivost chemoterapie.

Po absolvování čtyř cyklů chemoterapie a přijetí houb dochází k významnému zlepšení stavu pacienta, dobré snášenlivosti chemoterapie a snížení bolesti.

CT scan ukázal významné snížení velikosti plic, mediastinálních lymfatických uzlin, tvorby jater, stejně jako lymfatických uzlin retroperitoneálního prostoru a horní části břišní dutiny.

Po obdržení výsledků CT a biochemické analýzy krve, v důsledku konzultací s Dr. Isaevem, pokračujeme v terapii a nahrazujeme jeden z extraktů v schématu: „Agarik“ je nahrazen „Maitake“

Vyjadřujeme naši vděčnost a naději na další úspěšnou léčbu.

Pacient a celá rodina!

Piju houby čtvrtý měsíc (Maitake, Shiitake, Reishi), jsem 42 let, piju 4 c. Houbový extrakt denně.

Výsledky: 1. Po 3 týdnech příjmu Maitake a Shiitake byl v podpaží konstantní otok, tento problém mě už dlouho trápí. Axilární prsa je neustále zapálená.

2. Stabilní měsíčně, pokud jde o to, co přijde jasně po 27 dnech, nepostřehnutelně, krev se stala tenčí, sraženiny méně, menstruace jít méně v čase, bez otřepání po prvních 4 dnech.

3. Zvýšené hladiny hormonů. Hruď se před menstruací zvětší, stejně jako před pěti nebo sedmi lety. Libido mírně vzrostlo.

4. Poněkud tenčí. I když váhu trochu po přírodě (49 kg), nyní (47 kg), celulitida se snížila, i když mi řeknete, které celulitidy s takovou váhou, ale celulitida nezávisí na váze, téměř každá žena má to. Takže nic nedělám, snížil jsem to dvakrát.

5. Stal se energičtější, snáze se vyrovnal se stresem. Nyní pracuji v průměru 12 hodin a stále se držím. Ačkoli samozřejmě houby nemohou vždy udržet osobu v řadách s takovým rytmem. Je třeba něco změnit.)

6. Vylepšený stav kůže, poněkud mladší.

7. Méně oteklé nohy.

8. Zaznamenali jsme následující vlastnosti hub: - když je Maitake přijímán, hormonální úroveň silně stoupá, hrudník před menstruací bolí, stejně jako u mladistvých, prsa po třech měsících příjmu je stále více plná, přitažlivější.

Ale všechno šlo velmi náhle, i kdybych řekl bolestně, zvláště v kombinaci s Reishim; - a samozřejmě účinek Reishi je zajímavý: když se vezme, nemoc se zhorší, měl jsem kašel na rovném povrchu asi měsíc s sputem, pak prošel, bolestivý stav před menstruací, táhne hluboko podbřišník, čas od času cítím játra, myslím, že 2 oz. Reishi extrakt denně pro mě hodně.

9. Minulý rok uplynula alergie, ke které došlo v mé kanceláři, nos má oteklý.

Nejcitlivější v pocitech byl Shiitake, pouze pozitivní pocit zvýšené energie v těle.

Obecně je určitě pocit, že se stala mladší, především energičtější a klidnější. Myslím, že to vezmu dál. Děkujeme za výrobek.

Diagnóza: submérní velikost intramurálního fibroidního místa byla téměř 10 cm.

O šťastnou šanci jsem se dozvěděl o Dr. Isaevovi Yu.V., pro kterého jsem v tuto chvíli nesmírně šťastný.
Odepsáno. Jurij Viktorovič sestavil program pro přijímání hub shiitake + cordyceps + chitosan), a pak zahákl svíčky (shiitake + maitake).

A teď jsem ve spěchu, abych se s vámi podělil o svůj výsledek pouze měsíčního běhu hub. Březen ultrazvuk ukázal, že fibroid poklesl o 1,8 cm v objemu. (Velikost uzlu před léčbou je 95 * 61 * 74, velikost uzlu po užití hub je 90 * 58 * 66 (u uzlu, který byl brilantním výsledkem po dobu 2 let), zejména proto, že benigní nádory jsou obtížněji léčitelné.

Jsem z této skutečnosti nesmírně rád.

Děkuji moc dr. Isaevovi.

Lidé! neztrácejte naději! (Po přečtení ultrazvuku začal můj gynekolog léčit mou léčbu nejen vážně, ale s úctou).

Pozdravy, Oksane. Orenburg.

Jsem 67 let.V roce 2008 jsem byl diagnostikován s rakovinou vaječníků 2 lžíce. V roce 2010 pak proběhly 2 recidivy a v roce 2013 chirurgie a chemoterapie, které jsem netoleroval dobře. V srpnu 2014 je třetí recidivou klíčení nádoru z tlustého střeva do močového měchýře. Lékaři odmítli podstoupit operaci a doposud přidělili 2 kursy chemoterapie, aby mohli dále určit, co mají dělat. - chirurgie nebo pokračování v chemoterapii nebo radiační terapii.

Jak budu trpět destruktivní chemoterapií? Uvědomil jsem si, že záchranou utopených lidí je práce utonutí lidí, a pak jsem začal hledat všechny možné netradiční metody léčby rakoviny. Na internetu jsem náhodou narazil na léčivé houby a okamžitě se jmenoval Jurij Viktorovič Isaev, který mě z prvních slov komunikace zasáhl svou charizmou, otevřeností a laskavostí a předepsal mu léčbu houbami. Sdílím výsledky s léčebnými houbami: mohu říci, že při terapeutických houbách jsem snadno podstoupil dvě chemoterapie: žádné zvracení, nevolnost jako v minulých dobách, jsem se cítil normálně, jako pocit glukózy nebo fyziologického roztoku. Do konce prvního kurzu (do 3. týdne) se tělo plně zotavilo, soudě podle hodnot krve a moči. Nejvíce mě ale potěšilo snížení nádorového markeru CA125. Porovnání: 3. září, CA125 je 54, 20. září je 28 a 30. září je 20. Chemoterapeut oznámil, že to znamená zastavení růstu nádoru a také svědčím o redukci nádoru pomocí MRI a PET diagnostických dat.

Vyjadřuji hlubokou vděčnost Jurijovi Viktorovichovi a čínské společnosti, kterou zastupuje v Rusku za jejich zázračné houby a cítil jsem výrazné zlepšení. Teď vím jistě, že se dokážu vyrovnat s vážnou nemocí. Ujistil jsem se, že houby opravdu fungují. Zlepšují fyziologický stav, VUT v Brně, pravda je taková, že VŠECHNY FYZIKOLOGICKÉ PROCESY JSOU ŘÍZENY DOMINOVANÍM MYŠLENÍ. Proto NENÍ ZMĚNA OBRAZU MYŠENÍ NEMOŽNÉ VYTVOŘIT. Populární moudrost říká: Zdraví nelze koupit - to dává mysli. RA - Z - MIND: ra je světlo, to znamená jasná mysl, jen ti s jasnou myslí mohou být zdraví. Proto přeji nám všem jasnou mysl a když jasnou mysl nepíšeme, co je pravdivé, nepoškozujeme sebe ani ostatní. A pak žijeme s HOPE as vírou, to jest, abychom poznali RA nebo, v moderním jazyce, abychom poznali světlo jen s LÁSKOU ke všemu kolem nás!

Voronova Alla, Moskva

Chtěl jsem se s vámi podělit o svůj úspěch v boji proti onkologii. Je mi 73 let. Trpím rakovinou konečníku od roku 2007, měl jsem tři operace na střevech, v roce 2010 metastázy v plicích, odstraněnou část plic, v roce 2011 metastázy v ostatních plicích, také odstraněnou část plic, dva roky oddechu a nyní v roce 2013 existuje mnoho metastáz jak v plicích, tak v nádorech. Vpravo s nárůstem v lymfatických uzlinách Začíná dělat chemoterapii, bylo velmi těžké vydržet tyto procedury, leukocyty padly, biochemie je špatná, stav je hrozný.

A můj přítel mi poradil napsat dopis Yu.V. Isaevu a začal brát vyazhki z čínských hub, když zvedla manžela ze 4. etapy, nešel, rozhodl jsem se zkusit, zpočátku jsem necítil žádný efekt a testy zůstaly špatné, pak se začalo probouzet, odkud se začalo objevovat a moje chuť k jídlu začala dobře spát, chemie byla přenášena mnohem snadněji, a teď, po třech a půl měsících po spuštění extraktů, jsem měl komp.tomografii, metastázy téměř zmizely, nádor se zmenšil, mé lymfatické uzliny byly normální, leukocyty stoupl na 2 jednotky, biochemie byla normální! To jsou výsledky, naděje na uzdravení!

Děkuji moc.

Gorodetsky Larisa, Magadan.

Je mi 55 let. V únoru 2014 sama našla pečeť v hrudi, obrátila se na onkologa.

Po studiích byla diagnostikována rakovina prsu 3st. vlevo. Šok, slzy, strach.

Začal jsem procházet internet, existuje mnoho nabídek, ale podle mého názoru je nejpřijatelnější použití hub podle metody Dr. Isaeva Yu.V. V té době se rozhodl "ještě horší nebude."

Napsal jsem Dr. Isaevovi Yu.VV velmi rychle obdržel odpověď. A od března jsem sbíral houby podle navrhovaného schématu. Během tohoto období, od března do října, proběhlo 8 cyklů chemoterapie s konstantním příjmem hub.

Podle mého názoru bylo uzdravení jednodušší a rychlejší, přičemž se houby, krevní obraz se vrátil do normálu do 2 týdnů. Počátkem října byla na Maddenově mastektomii provedena operace.

Podle výsledků histochemie nedošlo k žádnému otokům v hrudi, jak řekl chirurg, „se rozpustili“ v mléčné žláze. 14 lymfatických uzlin bylo odstraněno, 2x, MTS byl nalezen ve stavu "sklerózy" a buňky jsou neaktivní.

Jsem si jistý, že tento výsledek je kombinací chemoterapie a požití hub. Mám v plánu přijímat další houby, ale jinak.

Díky Dr. Isaevovi Yu.V. pro pozorný postoj, užitečné tipy. Bůh vám žehnej.

Alina, Chabarovsk Území

Adenokarcinom dělohy.

Podle posledních výsledků průzkumu bylo zjištěno, že nádor v mé ženě Leně klesl o polovinu. Podle výzkumů z 21. dubna 2014 je velikost tumoru 181x174 mm. V tuto chvíli 10.11.2014 - 105x75 mm.

Elena byla najednou odmítnuta léčba z důvodu prevalence procesu, enormní velikosti nádoru, metastáz a velmi nízkého hemoglobinu.

Musel jsem hledat alternativní možnosti léčby. Za prvé, léčba začala fyto přípravkem a rostlinnými jedy. Postupem času si uvědomili, že je třeba hledat něco jiného.

V důsledku toho jsme byli vyzváni k nalezení kompetentního fungologa. Obrátili jsme se k Isaevovi Jurijovi Viktorovichovi.

Elena začala užívat výtažky z léčivých houb farmaceutické společnosti "Zhejiang Fangge Pharmaceutical Co." před třemi měsíci.

První výsledky se objevily doslova za tři týdny. Objevila se chuť k jídlu a postupně začala přibývat na váze. Ale nejvýraznější věcí je výrazné snížení nádoru a vymizení metastáz ve dvou l / uzlech čtyř postižených. Nádor z velkého se stal velkým.

Významné snížení ESR a skutečnost, že se některé orgány vracejí k normálu, je povzbudivé.

Játra zcela obnovila svůj normální stav, slezina se snížila (trochu není dostačující na normu), pravá ledvina začala pracovat a periodicky se objevuje nezávislé močení.

S pozdravem, Ilya!

Člověk by chtěl říci, že je to houba. Zachraňují naše životy a pomáhají bojovat proti takové hrozné nemoci jako onkologie.

Ve věku 56 let jsem diagnostikoval lobulární karcinom prsu s metastázami jater. Okamžitě vložte stupeň 4. Během roku prováděla hormonální léčbu ve formě "letrozolu". O rok později došlo k negativnímu trendu, který se projevil zvýšením nádoru z 2,5 na 3,5 mm a výskytem nových MTS v játrech, z nichž největší byl 4,2 mm. Dal mi další část prášky a, jak jsem to pochopil, podle sympatické tváře lékaře, považovali mě za beznadějné.

Pravděpodobně tak, jak by to bylo, kdybych se snažil najít záchranu, nenašel jsem webové stránky Yu.V. Isaeva. Okamžitě volal. Jurij Viktorovič odpověděl a já jsem mu poslal poslední výňatek podle výsledků, které předepsal.

Ale nejdůležitější je, že jen v jeho tváři jsem opravdu cítil zájem pomáhat a dělat žádnou škodu. Bylo položeno mnoho otázek, následovaly komentáře k mým odpovědím. Skutečně, v naší situaci je slovo život. Jeho jednoduché a přesvědčivé fráze dávají naději a důvěru v budoucí léčbu. Kolikrát jsem četl jeho komentáře a rady. Balzám pro duši a podnět k houbám.

Po 3 týdnech podávání jsem viděl následující výsledky. Krevní testy jsou normální. Leukocyty se zvýšily z 3,75 na 5,27, ESR-15. Uzel od 18,9 klesl na 9,5. Doktor dvakrát zkontroloval uzel, zavrčel a řekl, že ultrazvuk může být také špatný. Dynamika nádoru je pozitivní. Palpace jater, žádná bolest. Snažil se od srdce, ale játra nejsou zvětšena. Podíval se a řekl: "Řekni mi, co piješ, upřímně." "Bodlák". - "A všechno?" - "Ano." Vím, že naši lékaři nemají rádi iniciativu v léčbě, i když její cena je naším životem. Požádal jsem ho, aby dal výsledky ultrazvuku. Řekl, že musíte udělat přezkoumání.

To mi stačilo, uvědomil jsem si, že jsem ve velkém plusu.

A teď, bez strachu, se těším na další, protože jsem si jistý jen pozitivním výsledkem a chci znovu překvapit lékaře.

Pozitivní zpětná vazba od lidí hraje velkou roli. Stokrát jste za ně četli a radovali se a věříte, že budete také. Díky Dr. Isaevovi, který na všechny naše dopisy reaguje duší a zachraňuje nás.

Aby každý, kdo se rozhodl vzít tento úžasný nástroj - houby, přeji víru a uzdravení, jsou naší spásou.

Matveyeva Tatyana, Nizhnevartovsk.

Je mi 65 let. V roce 2010 mu byla diagnostikována rakovina tlustého střeva: karcinom konečníku pT3N0M0 IIA, střevní adenokarcinom.

Počátkem roku 2011 proběhla úspěšná operace, během dalších téměř tří let zapomněla na své zkušenosti a myšlenky, cítila se dobře. Na jaře roku 2014 byla nalezena hustá formace v levém laloku jater.

Po vyšetření, diagnóza zněla jako verdikt: karcinomatóza peritoneum, vzdělání v epigastriu velikost 8-10 cm, nevhodné, po konzultaci, rozhodli se vyzkoušet chemoterapii bez velké naděje na úspěch. V té době jsem už měl nějakou představu o léčbě houbovými extrakty, úspěšně jsem šel online na webovou stránku Juraje Isaeva a požádal mě, aby mě vedl k programu PROGMA. Jurij Viktorovič velmi rychle dal všechna doporučení a po několika dnech jsem začal užívat výtažky z agaru, maitake a antrodia camphor dvakrát denně.

Nyní dokončuji čtvrtý kurz chemoterapie a je to měsíc, co jsem začal užívat extrakty.

24. prosince, podle výsledků ultrazvuku, vzdělání se snížilo o více než 2 krát, nyní to nepřekročí 4 cm ve dvou rozměrech - výsledek má zmatený lékaři, nikdo neočekával to. Jsem vděčný za to, že jsem se setkal s Dr. Isaevem Jurijem Viktorovičem, a když jsem se dostal na místo společnosti Zhejiang Fangge Pharmaceutical Co., Čína, uvědomil jsem si, že existují již zavedené metody získávání výtažků z hub a metod jejich aplikace.

Pane, kdyby nemocní byli více informováni o tom, kolik jich mohlo být spaseno.

S pozdravem, Lyubov Alekseevna.

V mamince Rmzh, po relapsu do podpaží, byly kostní metastázy, extrakty plísní přidány k hlavní a další léčbě, v posledním měsíci hlavní léčby, podle režimu předepsaného Dr. Isaevem, po 4 červené chemii, na MRT, zbytek tumoru 1,3 cm zmizel, metastázy zmizely, byly v páteři a levé ruce.

Dozvěděli jsme se a začali brát extrakty pouze na poslední chemii, zdraví se zlepšovalo rychleji, síla byla přidávána rychleji, to je fakt, poslední chemie byla na konci listopadu 2014, plánujeme brát hubové extrakty neustále podle účelu), protože jim to pomáhají jistě))).

Dnes, 4. ledna 2015, maminka chodí 11 km, před 4 týdny, sotva dosáhla kuchyně, její řasy rostly před měsícem, vlasy stále čekají))))).

Moje známost s čínskými houbami se stala před více než 10 lety, kdy jsem se zoufale snažil najít lék na hroznou dystonii. Pak mě zachránil shiitake.

Okamžitě mě vytáhl z nechutného stavu.

Ale po 7 letech se mi podařilo zvednout reaktivní artritidu a po impotenci medicíny jsem se rozhodla jít starou cestou. Ale problém se ukázal být vážnější a nedokázal to vyřešit.

Ukázalo se, že Shiitake je naprosto k ničemu a naopak posiluje bolest kloubů v přímém poměru k dávce.

To bylo pak, že jsem našel společnost "léčivé houby", jejichž výrobky jsou velmi rozmanité.

Dobrý výsledek v léčbě artritidy ukázal Reishi, a navíc, "další bonus" se zbavil vrozených alergií na bodnutí hmyzem a nekonečné řady nachlazení, které prošly s vysokou horečkou.

V zájmu spravedlnosti je třeba poznamenat, že artyr nezmizel úplně a jen zřídkakdy připomínal sám sebe, ale ve srovnání s minulými útoky to byly květiny a obecně nevytvářely problémy.

A jen hřeben geritium, které jsem se chtěl pokusit vyřešit problémy v gastrointestinálním traktu, neočekávaně kompletně ukončil artritidu.

Závěr Pro sebe jsem učinil následující: rozsah činností hub je obrovský a za pomoci nich můžete úspěšně řešit různé problémy.

V naší zemi je však jen velmi málo odborníků a nikdo nebude schopen poskytnout efektivní radu a bude muset jít celou cestu sám.

Díky Jurijovi Viktorovichovi za jeho nezbytné aktivity.

Dobrý den!
Náš příběh je následující: v únoru 2015 byl můj manžel diagnostikován po operaci střeva: rakovina slepého střeva s metastázami v peritoneu.
Nechceme to vzdát!

Ne náhodou jsem šel na vaše stránky. Četl jsem. Věřte hned!

Po korespondenci s DOCTORem Isajevem Jurij Viktorovič nařídil kurs výtažků z hub.
Můj manžel začal brát houby a současně podstoupil chemoterapii. Chemie probíhala bez vedlejších účinků, krevní testy jsou normální.
A teď, po SCT, se připravujeme na operaci. I když dříve, kvůli rakovině pobřišnice, jsme nebyli nabídnuty, ale nyní rakovina nenajde rakovinu! A my jsme provedli chemii pouze 3 kursy namísto 5-7, jak řekli lékaři.

Jsem vám vděčný, Yuri Viktoroviči, za vaši vysokou profesionalitu!
Děkuji moc!
A my se vrátíme dále a samozřejmě spolu s vámi!

Na jaře roku 2014 byla diagnostikována sigmoidní rakovina s metastázami ve stadiu 3. V červnu 2014 byla provedena operace k odstranění nádoru.

po propuštění z nemocnice byla chemoterapie zahájena o měsíc později. Uskutečnilo se 5 zasedání.

dva měsíce po posledním zasedání ultrazvukové chemoterapie prokázal metastázy v játrech 16x15x13 mm.

Uvědomil jsem si, že je třeba se nějakým způsobem léčit a obrátit se na Moskevskou společnost LLC léčivé houby. na doporučení lékaře-fungujícího terapeuta Isaeva Yu.V. Začal jsem brát výtažky z léčivých hub čínské společnosti „zfpc“ podle metody progma (4 sáčky a 4 kapsle s výtažky z léčivých hub současně s chitanem a selenohele).

V této době MRI prokázala zvýšení jaterních metastáz až o 20x21x22 mm.

chemoterapie. zároveň odebírají výtažky z léčivých hub.

po 3 měsících odběru těchto plísní ultrazvuk nezjistil metastázy v játrech. po určité době ani druhý ultrazvuk od jiného specialisty neodhalil metastatické poškození jater.

zlepšené biochemické parametry krve - zvýšené hladiny bilirubinu se snížily na normální hodnoty.

poklesl ze 16 ng / ml na 6 ng / ml.

Zvedl jsem se, pokračuji v odebírání léčivých hub a užívám si každý den.

Viktor Ivanovič, 63 let, odešel do důchodu.

1. března 2005 byl odstraněn intra-mozkový nádor levého frontálního-temporálního laloku. Biopsie: difuzní astrocytom. 1/10/2013 byl nádor znovu odstraněn. Biopsie: glioblastom s oligodendrogliální složkou, stupeň IV. Symptomatická epilepsie (dvakrát to bylo ve Výzkumném ústavu neurochirurgie pojmenovaném po akademikovi NN Burdenko). V roce 2013 absolvovala celý cyklus ozařování a chemoterapie. Pokračuji v dynamickém pozorování v Institutu.

Po 2,5 roku, na doporučení Jurije Viktoroviče Isaeva, jsem pila čínské houby s Hitanem a Selenohele.

Zrušení onkologa: pokračujte v monitorování, protože průběh onemocnění je příznivý.

Doporučení: pokračovat v antikonvulzivní terapii Depakin. Kontrastní MRI po 8 měsících s re-konzultací v ústavu. (A dříve, po 3 měsících, MRI bylo provedeno s vylepšením kontrastu).

Své upřímné slovo úcty, vděčnosti a vděčnosti vyjadřuji svému kolegovi, současnému DOCTORovi s hlavním onkologem Fungoterapistem Isaevem, Jurijem Viktorovičem.

Stručně v pořádku. Je mi 63 let. Doktor Anesteziolog-resuscitátor. 08.28.2014 Dostal jsem Ds: Diffuse B-cell lymphoma lymfom Art. II A, neherminogenní typ (Lokalizační oblast - nosohltan vlevo v oblasti tubulárního hřebene s přechodem na kořen jazyka)

Absolvoval 4 cykly chemoterapeutického standardu R-CHOP - 21. Účinek je negativní. Růst tumoru z 3,2 cm na 6,8 cm. Pak 2 cykly přípravku Mitaxantron, Iphisfomid, Endoxan. Znovu kontrolujte CT. Účinek je negativní. Závěr - lymfom refraktérní vůči chemoterapii. Všechny kurzy vydržely velmi tvrdě. Trvám na konzultaci. Přiřaďte radiační terapii - 15 sezení.

V lednu jsem procházel internetem a narazil jsem na místo léčivých hub Houby. Přečtěte si celý. Napsáno s Jurijem Viktorovichem. Udělal jsem objednávku a od 6. března přijímám extrakty v dávce 8 g denně.

V březnu, po 15 sezení paprsku. léčba spálila celou ústní sliznici. Slíbil jsem, že se o několik měsíců vrátí. Díky příjmu výtažků z hub se za tři týdny zotavily.

S neustálým získáváním extraktů, s ohledem na jejich základní vlastnosti (zvýšená produkce I, T, NK-lymfocytů, apoptóza a zastavení vývoje cévní sítě v nezralých tkáních), jsem se začal cítit mnohem lépe. V květnu se PET - nádorová tkáň po paprscích a nepřetržitý příjem extraktů 8 g denně snížil na 3,2 cm. Stav mimo chemoterapii je vynikající. Přijměte 7 měsíců. Plánuji 8,5 měsíce. pak udržovací dávka. jak doporučil Jurij Viktorovich.

Od 18.09. 2015 v remisi. na cytologickém a histologickém vyšetření pouze hyperplazie lymfoidní tkáně. Atypické buňky ne. MUSHROOM EXTRACTS - TOTO JE VĚCI!

Děkuji za spolupracovníka.

Před rokem byla maminka diagnostikována ve stadiu 4 rakoviny prsu, mts v kosti, mts pleurisy.

Máma absolvovala 7 kurzů chemie a radiace. Poté, co jsme byli propuštěni z nemocnice, jsme s matkou šli do Dr. Yu.V. Isaev.

Vzhledem ke svému schématu a léčebným vlastnostem hub se markery nádorů (CA125 a CA15.3) několikrát snížily. Celkový zdravotní stav se rychle vrátil do normálu, tlak se vrátil do normálu a objevila se nálada.

Za prvé, účinek chemie se choval, ale teď máma vezme jen houby a jde každý den na procházku po ulici.

Určitě budeme i nadále brát houby a čekat na snížení množství tekutiny v plicích, zatímco se stále hromadí.

Jurij Viktorovič, děkuji za vaši péči, pozornost a samozřejmě profesionalitu.

S pozdravem, Katya.

Moje matka byla diagnostikována adenokarcinomem plic, měla operaci. Vyšetření zjistilo metastázy v kostech.

V září jsme se dozvěděli o protirakovinných houbách a rozhodli jsme se je přijmout.

Co je třeba poznamenat - samozřejmě, že houby pomáhají snášet chemoterapii snadněji: pokud byla první chemoterapie pro matku jen noční můrou, pak ti následní už nezpůsobovali těžkou nevolnost, nebylo zvracení a mohla jíst.

Po pěti měsících odběru hub jsme provedli CT vyšetření, které ukázalo, že došlo ke změně k lepšímu: CT vyšetření ukázalo, že metastázy ve femorální a jiné kosti významně poklesly a v klíční kosti a lopatkách nebyly pryč!

Máme naději, vyhrajeme! Děkuji!

Krasnova OP, 64, Kazachstán, Astana.

v prosinci 2011 Byl jsem diagnostikován s rakovinou prsu. v lednu 2012 Operace byla provedena pro odstranění levého prsu, stadium 3b.

Po chemoterapii a paprscích byl předepsán tamoxifen. v říjnu 2015 během počítačové tomografie byly detekovány 4 metastázy: 3 v plicích až 0,8 cm. a v retroperitoneální lymfatické uzlině 1,3 cm.

začal zhubnout. Lékaři předepisovali anastrazol po dobu 3 měsíců. oni říkali, jestliže tam je zvýšení, pak vy musíte dělat chemii. od listopadu 2015 Začala brát spolu s arimidexem (anastrozol) výtažky z léčivých hub podle schématu navrženého Yu.V. Isaevem.

v prvním měsíci, zastavení hmotnosti a tomografie, provedená koncem ledna 2016. (2,5 měsíce po začátku příjmu hub) zaznamenaly pouze 2 metastázy v plicích, které poklesly o 2 mm.

pokračující odebírání extraktů po dobu dalších 3 měsíců a CT, provedené na konci dubna 2016, nevykazovaly žádné nádory.

lékaři byli překvapeni.

Natalia Victorovna, 65 let, Rostov na Donu

Před třemi měsíci jsem se obrátil o pomoc na Léčivé houby LLC na Yu.V. Isaev. v důsledku objevení rakoviny, infiltrativní ulcerózní formy rakoviny žaludku v těle s metastázami do paragastrických lymfatických uzlin.

Po měsíci užívání hub se můj stav zlepšil, moje chuť k jídlu se vrátila, bolesti žaludku zmizely. Po všechny tři měsíce jsem se zotavil o 3 kg. (od 60 do 63 kg).
Zlepšená fyzická kondice a emoční zdvih. Slabá slabost.

17. 6. 2016 Udělal jsem novou studii o břišní CT. Počítačová tomografie ukázala, že rakovina a metastázy chybí.

Vyjadřuji hlubokou vděčnost všem odborníkům farmaceutického podniku farmaceutického farmaceutického podniku Zhejiang Fangge, pracovníkům léčivých hub Houby a terapeutovi hub Yury Viktorovičovi Isajevovi.

Díky plísni existuje možnost alternativní léčby rakoviny.

Ahoj, každý, kdo čte moji recenzi.

Chci se podělit o své výsledky získané po použití léčivých hub. Diagnóza "krásné" milující vrah "hepatitida c." do listopadu 2015 jsem ani nevěděl o existenci společnosti LLC Medicinal Mushrooms (Russia) pod vedením Yu.v. Isaev. Výsledky testů byly smutné:

stupeň fibrózy f2 na stupnici metaviru. a alt 48,10 u / l, což může znamenat poškození jaterní tkáně.

ale Jurij Viktorovič, vštípená důvěra v psaní „druhý stupeň fibrózy je, když je postižena tkáň jater, ale s včasnou léčbou bude prognóza dobrá“.

Ošetření začalo 11.11.2015 s použitím červeného kafru houbového - antrody camphor. v mém případě se užívají 4 kapsle denně, 2 kapsle chitanu, 1 kapsle selenohel. hmotnost 108 kg a více hypotéz.

Kromě toho jsem vedl správný životní styl: „Nepiju, nemám kouř a denně jídlo v rozmezí 1200–1500 k / calle.“ Průběh léčby prasaty a na doporučení lékaře pravidelně pijím mléčný bodlák nebo přípravky na něm založené.

po odběru 2 plechovek červeného kafru - anthody camphor. 01.06.2016 Vzdám se analýzy alt a okamžitě, vynikající výsledek 25,10 jednotek / l, se snížil téměř 2 krát.

Dále, jak doporučil lékař, aplikuji shiitake a trameta na 1 měsíc.

v únoru, 10 dnů přestávky a pokračoval pít do 20.05.2016 antrodiy. a nové testování. když jsem si vzal výsledky, byl jsem překvapen... oni neřekli nic, obvykle říkají, dávají pozor na to, a pak je ticho.. a důvod je normální pro všechny ukazatele

11.11.2015 ---- 01/06/2016 02/12/2016 06/22/2016
alt 48,10 u / l 25,10 22 17
ast 33.40 u / l 27 22
celkový bilirubin 10,40 mlmol / l 10,3 12,9
gama gt 49 32

Od 06/22/2016 užívám 2 tobolky s antrodií, vřesoviště, selenohelu, 1 tobolku, mléko Thistle. ano i zapomněl nahlásit hmotnost je nyní 83 kg!

a teď "třešeň na dortu." 22/07/2016 analýza jaterní elastometrie:

průměrná hodnota pružnosti jater byla 5,7 kPa,
průměrné minimum 3,3 kpa,
střední směrodatná odchylka je 0,6.
získané hodnoty mohou odpovídat stupni fibrózy fO na stupnici metaviru.

Lékař, který provedl analýzu, ani nechápal, s jakým problémem jsem přišel (nepoznala mě).

Předpovědi Yuriyho Viktorovicha se naplní - jaterní tkáň se plně zotavila!

Děkuji bohu, můj kurátor Natalia, za to, že mě zavedla a představila společnosti a jejímu vůdci, Izajovi Jurijovi Viktorovičovi, LLC „Léčivé houby“ (Rusko)!

pro profesionalitu, citlivost, pozornost! Přátelé společnosti pracují, kontrolují.

Elena je 51 let, Rusko.

Rakovina vaječníků v květnu 2012 jsem měl operaci, byly odstraněny vaječníky a děloha.

Histologie ukázala - stadium rakoviny vaječníků 2.

Poté jsem absolvoval 6 kurzů. po ošetření jsem pravidelně daroval nádorové markery a ukázal se lékaři. nádorové markery byly dobré - 11, 9, 10.

Zřejmě jsem se uvolnil a v únoru 2016 jsem se setkal s lékařem, o 8 měsíců později, po návštěvě lékaře jsem prošel kolem nádorového markeru. výsledek mě omráčil, to bylo - cca - 125 - 390, 7. Při vyšetření lékař objevil velmi velkou cystu. Po MRI jsem byl diagnostikován s relapsem v pánvi, ascites.

na radě říkali, že operaci nelze provést z důvodu velké velikosti cysty v průměru 22 cm, byla jsem přidělena 4 kursy xt s následnou kontrolou MRI. Podle výsledků MRT se cysta mírně snížila a v červnu jsem operovala.

v důsledku operace byla cysta odstraněna co nejvíce, nádor zůstal 2,5 - 3 cm, dále bylo předepsáno 6 cyklů xt. Po prvním kurzu mi lékař doporučil pít Vettu glukan 500. Houby ústřičné jsou součástí tohoto léku, takže jsem našel kontakt s Dr. Isaevem Yu.V., který mi předepsal léčbu přípravkem hub.

Kurzy jsem vydržel velmi dobře, nebyly žádné vedlejší účinky. Po pátém ročníku jsem byl poslán ke studii PET, která byla provedena v nemocnici zdravotnického střediska pro správu záležitostí prezidenta republiky Kazachstán, aby bylo vyloučeno opakování onemocnění celého těla.

Závěr: Pat CT data pro relaps, regionální a vzdálené sekundární blastové léze hlavního karcinomu s aktivní akumulací 18f-fdg nebyla detekována.

v době průchodu domácího mazlíčka jsem už 4 měsíce užíval přípravků na houby předepsaných Dr. Isaevem Yu.V. Po této analýze jsem zavolal Isaev Yu. a řekli, že zázraky se nestají, ale ukázalo se, že to ukázalo můj výsledek. Řekl mi, že tyto léky musí trvat až 6 měsíců.

Podle mého názoru jsou přípravy hub velmi účinné a musí být přijaty.

Je mi 59 let. Informace o léčivých houbách nalezené na internetu, chtěl jsem zkontrolovat jejich vliv na sebe. Jurij Viktorovič Isaev mi udělal plán recepce. Po 2 měsících příjem po kontrolní diagnóze ukázal, že:

- fibroidy dělohy se snížily o 30%, Endocervix se stal jednotnou tloušťkou (byl nerovnoměrný), M-Echo na 3 mm (byl až 6 mm); - během posledních 10 let bylo v pravé mléčné žláze pozorováno několik tenkostěnných cyst s homogenním obsahem 3-6 mm, nyní byly nalezeny pouze dvě cysty: 5 mm a 2,5 mm.

V levé mléčné žláze byly dvě cysty 4 mm a 5 mm, nyní nebyly cysty detekovány vůbec.

- Mám křečové žíly. On samozřejmě zůstal, ale ultrazvukový lékař řekl, že cévy nohou jsou nejčistší. Dříve lékaři o mých plavidlech nic neřekli;
- po testování na hormony T4 a TSH se ukázalo, že jsou normální a další následná návštěva u lékaře je 1-1,5 let, a ne o 0,5 let později.

I nadále pít houby a doufám, že za 3-4 měsíce. Tam budou nové úspěšné výsledky, které také příjemně překvapí a potěší mě.

S pozdravem Irina K. K.

Chci vyjádřit svou hlubokou vděčnost vám, Juriji Viktoroviči, za vaše webové stránky, za vaši životně důležitou práci. Zachraňujete lidi a zachraňujete mého manžela.

Když mi můj manžel řekl, že má rakovinu slinivky břišní s metastázami v játrech, zdálo se, že situace je kritická a slovo "konec" stále mi znělo v hlavě.

Lékaři řekli, že je to čtvrtý stupeň. Zbývalo se jen modlit, žádná jiná cesta.

Když jsem našel vaše informace o houbách, okamžitě jsem nabídl svému manželovi, aby si je koupil. Souhlasil a přijal všechno, co mu bylo přiděleno. Už v prvních týdnech se stal aktivnějším, rychle se neunavil. Když začala chemie (bylo mu přiděleno 12 kursů), bylo zřejmé, že houby skutečně pomohly a usnadnily, snížily negativní účinky chemie.

Věřili jsme a velmi doufali v pozitivní výsledky a když po 6 chodech lékař řekl, že rakovina a metastázy se snížily o polovinu - radost nebyla nijak omezena.

Můj manžel a já jsme je dabovali. "magické". Nyní dokončil všechny kurzy chemie. Nedávné výsledky ukázaly, že rakovina zmizela.

Můj manžel stále bere houby a je vám velmi vděčný, Yuri Viktoroviči, za vaši dobrou práci.

Lisa K. město Caterham, Anglie.

V únoru 2017 můj manžel onemocněl, pomyslela si ODS. Léčili se jako obvykle, ale kašel se nezastavil. Šli jsme k lékaři a byla diagnostikována pravostranná pneumonie plic.

Dej do nemocnice. Silně ošetřeno. Vypuštěn po 1, 5 měsících, ale kašel nezastavil, i když pil antibiotika a některé pilulky, které byly předepsány. Ale je to k ničemu, sputum neopustilo, někdy se objevily epizody kašle, chrapot během dýchání a něco uvnitř bylo velmi chmurné.

Rozhodli jsme se udělat MRI sken a našel 6/8 tuberózní nádor a tekutinu pod plicemi. Použili jsme na onkologické centrum, kde byl podroben bronchoskopii, ale žádné nádorové buňky nebyly nalezeny a byla provedena biopsie plic. 22. května jsme obdrželi výsledky biopsie - maligní rakoviny dolní části pravé plíce. (Lékaři řekli, že poslední etapa nebude trvat dlouho).

Rakovina byla zahájena. protože neukázal nic a čas byl ztracen, ale nebyly tam žádné metastázy. Byli jsme přiřazeni chemii, operace nemohla být provedena. Byli jsme zoufalí. Můj přítel, který také narazil na onkologii, nám poradil, abychom zkusili čínské houby spolu s Jurijem Viktorovičem Isaevem souběžně s chemoterapií.

Po přečtení mnoha pozitivních recenzí o léčbě čínskými houbami a lékařem - Isaevem Jurijem Viktorovičem jsme se rozhodli obrátit se na něj. Kontaktovali jsme ho prostřednictvím internetu a po pečlivém studiu naší nemoci pro nás Jurij Viktorovič připravil léčebný režim s různými houbami (Ararik, Trameta, Antrodiya, Maitake).

Můj manžel už tehdy úspěšně absolvoval 1. chemii a připravoval se na druhý, kdy jsme začali brát extrakt z hub podle schématu. Po týdnu přijetí můj manžel cítil mírné zlepšení: nebyl tak nemocný a nemocný. Po 3. příjmu chemie a plísní (téměř 1,5 měsíce - od 9. června) jsme po 3 týdnech vytvořili manžela CT plic a byli jsme velmi spokojeni s výsledky.

Zde je závěr: ve srovnání s CT ze dne 15.05.2017 je dynamika pozitivní - výrazný pokles velikosti nádoru (téměř dvakrát), atelektáza ustoupila, množství tekutiny v pleurální dutině se snížilo.

Byl to jen zázrak.

Smích a radost ze života se opět vrátily do našeho domova a s nimi naděje do budoucna díky hubám a úžasnému lékaři Isaevovi Yu.V. Manžel žije téměř celý život.

Navíc, chuť k jídlu se výrazně zlepšila, každý týden získává několik kilogramů, skvělou náladu. Můj manžel a já jsme přesvědčeni, že bez hub bychom nemohli přežít.

Pokračujeme v houbách až do úplného uzdravení.

Chceme přát Yuriy Viktorovich zdraví a štěstí v takové vznešené věci, jako je spasení lidí před nevyléčitelnými nemocemi, a Zhejiang Fangge Pharmaceutical Company - prosperita. Dali nám naději na život.

Nízká luk vám.

V dubnu 2017 byla její manželovi diagnostikována rakovina hrtanu. Třetí etapa, bez regionální a vzdálené metastázy. Šupinatá, mírná diferenciace.

Prohledávala jsem celý internet při hledání léku, alespoň aby ​​proces zastavila, alespoň nějakým způsobem prodloužila život. Za prvé, rostlinné jedy, aconit a protinádorové kolekce, začal brát - biochemie krve ukázala otravu a slinivky břišní a ledvin a přirozeně játra reagovala na jed. A museli jsme podstoupit chemoterapii a ozáření, manžel odmítl operaci, která by ochromila tělo hrtanu.

Chemoterapeut odmítl testy, řekl, že játra by s takovými indikátory neudržela chemickou kapku. A tak jsem narazil na článek o fungoterapii.

Na mé úrovni intuice, tam byl oheň naděje, já jsem psal Yuri Viktorovich že můj manžel, ve věku 59, měl takové potíže. Odpověď přišla hned, doporučení, tipy a režim hub.

S těmito houbami jsme prošli x / t a radiace, k překvapení lékaře, snadno, na rozdíl od sopalainik.

I když byl lékař proti přijetí "neznámých hub", řekl jsem svému manželovi, neposlouchejte nikoho, jen mě.

Pijte všechno, co je napsáno, to nebude jistě horší. S houbami jsem mu dal spirulinu a chlorellu (tyto řasy jsou dobře očištěné a obohacují krev oslabenou chemií), takže trvalo 9 měsíců a dva kurzy chemie a záření.

Po celou tu dobu jsme dali krev za dva měsíce a provedli ultrazvuk lymfatických uzlin a dutiny břišní, všechny tyto záležitosti jsem kontroloval, abych viděl změny.

Všechno bylo v normálním rozmezí, leukocyty se zotavily během měsíce a hemoglobin obecně neklesl! A tak, 23. prosince, při příštím příjmu, onkolog ORL řekl, že jsme v remisi.

Před dvěma měsíci byla polovina hrtanu stále v telefonování a teď všechno funguje!

Přestože edakce postradiace přetrvává, lékař řekl, že někteří lidé ji nikdy neprojdou, ale je lepší mít edém než nádor.

Jsme velmi vděční Yuri Viktorovichovi, to je velké společné vítězství nad zákeřným tvorem zvaným rakovina.

Lidé, neztrácejte čas, berte houbová schémata, přeji vám vše dobré a zdraví!

Jurij Viktorovič má dlouhý život, dělá skvělou a vznešenou věc. Děkuji!

V roce 2016 bylo mé levé prsa odstraněno kvůli angiosarkomu, který je poměrně zarostlý. V roce 2017 se v zimě objevil plicní metastatický obratle, vzdělávání v měkkých tkáních nohy a na hlavě.

V únoru 2018 jsem se obrátil k Dr. Isaevovi Jurijovi Viktorovičovi a začal brát léčivé houby, které mi doporučil, plus antioxidanty a chaga.

V plicích zmizel útvar. Kvůli metastázám na páteři mě lékaři stavěli na kyselinu zolindronovou a stavěli na 2. stupeň postižení. Kreatinin se mírně snižuje. Teď se obávám o ledviny. Nemohl jsem chodit dva měsíce, teď se dokonce dostanu na pláž.

V noze nějakého vzdělání. Dali liposarkom zpočátku, ale ještě nebrali biopsii, protože se výrazně zmenšila velikost.

Věřím v úplné uzdravení.

Je mi 52 let. Před třemi lety, 1.12.2014, byla provedena operace „Pravostranná, rozšířená hemikolektomie, NIITK, drenáž dutiny břišní“.

Po 8 měsících od 13. srpna 2015 byla provedena operace pro uzavření břišní stomie, ruční anastomóza.

Do konce loňského roku se pak začalo cítit horší, a dne 01/08/2018 byla naléhavě operována.

Diagnóza: Absence dutiny břišní. Onemocnění tlustého střeva. T3N1M1. Mts v plicích, v paracaval, paraortální, mesenterické lymfatické uzliny. Karcinomatóza peritoneum.

V únoru jsme byli propuštěni z nemocnice s otevřenou ranou na břiše, ze které tekutina neustále vytéká. Každý den mě vzali na obvazy, rána nevyrostla dobře.

Předepsal chemoterapii bez velké naděje. Po 2 chemikech jsem se cítil špatně.

Dlouho jsem slyšel o houbách. Začal hledat na internetu a narazil na vaše stránky.

Ihned napsal dopis. Dr. Yury Viktorovich odpověděl ve stejný den a předepsal mi léčbu. Dodávka byla také funkční.

Týden po startu s houbami se objevila energie, začal jsem se pohybovat více kolem bytu. A co je nejdůležitější, byla naděje na uzdravení!

Příjem hub výrazně usnadňuje průchod chemoterapií. Neexistují žádné oslabující nevolnost, slabost, vlasy nespadají do sraženin.

Po 5 cyklech chemoterapie v květnu jsem šel do práce, opil jsem jen 1 běh hub.

Poté jsem dokončil 3 další kurzy chemoterapie (celkem jsem absolvoval 8 kursů) a současně jsem si vzal houby (3 kurzy hub).

Teď chci sdílet výsledky.

V červenci provedla CT vyšetření. Pozitivní dynamika. V dubnu byla velikost nádoru v mesogasteru 77x96 mm a v červenci až 43 mm;

v dubnu bylo v plicích několik patologických ohnisek 3-4 mm a 5-6 mm a v červenci bylo málo patologických ložisek o velikosti 3-5 mm (počet a velikost se zmenšily).

O nádorových markerech:

V dubnu, Sa19.9–886; REA - 72

V červenci Ca19.9 -154.9; REA - 37.7

A v srpnu - Ca19.9 -18.9 (to je norma - URA.); CEA - 18.8 (dosud není normou).

Když jsem v srpnu přišel k onkologovi, byl šokován pozitivními výsledky mých testů. Samozřejmě nikdy neslyšel o léčbě houbami. Díval jsem se na ránu na břiše, která byla někde kolem 8-10 cm v dubnu, ale teď je malá rána až 1 cm.

Další CT sken bude v říjnu. Doufám, že všechno bude v pořádku

Mnohokrát děkuji Dr. Isaevovi Jurijovi Viktorovichovi, celému týmu Medicinal Mushrooms LLC, zaměstnancům čínské farmaceutické společnosti Zhejiang Mushroom. Kéž Bůh poskytne zdraví všem dlouhověkostem.

Moje matka je nyní 74 let. Měla na hrudi onkologii. Byla provedena operace k odstranění prsu a komplexní léčby v letech 2012-2013 s pooperační radiační terapií.

V roce 2017 byly odhaleny metastázy do plic, pohrudnice, levostranného hydrothoraxu a analýzy ukázaly přítomnost buněk glandulárních nádorů. Předepisovala chemoterapii.

Po absolvování šesti kurzů chemoterapie jsem se na internetu dozvěděl o léčbě léků proti hubám. Napsal jsem dopis dr. Isaevovi Jurijovi Viktorovichovi, s připoutáním našich výsledků a výňatků, které v té době nebyly uklidňující.

Lékař okamžitě odpověděl. Od června 2017 začala moje matka brát hubové přípravky podle schématu, které vytvořil Jurij Viktorovič. Léky nepřestávaly v průběhu chemoterapie. Máma teď bere drogy.

Nejnovější výsledky výpočetní tomografie ukázaly pozitivní dynamiku fokálních změn v plicním laloku, pozitivní dynamiku levostranného hydrothoraxu.

Časně definovatelná skupina malých ložisek umístěných převážně podél cév v této studii nebyla vizualizována. Věřím, že spolu s chemoterapií přispěly k pozitivním výsledkům i přípravky na hub.

Náš onkolog byl příjemně překvapen našimi výsledky. To dává matce pozitivní emocionální postoj a dává důvěru v léčbu.

Děkuji Yuri Viktorovichovi za efektivitu. On vždy reaguje na dopisy, nebo když tam není zpoždění v posílání drog. Vždy dává pokyny (připomíná) o správnosti příjmu hub.

Naladím svou matku na pozitivní postoj a snažím se vyjádřit, že nemůžete ztratit srdce, ale musíte žít, léčit se a věřit v léčbu.

Pozitivní výsledky po zahájení léčby přípravkem hub vštěpují matce naději. Věřila v ně.

S pozdravem, Tatyana, Krasnodar.

S mým onemocněním: Mnohočetný myelom, podle lékařů, transplantace kostní dřeně je jedinou záchranou. Já, stejně jako mnoho jiných lidí, jsem čekal na tento zázrak a doufal, že to bude dlouhá remise.

Ale v rozporu s mým očekáváním, při prvním kontrolním krevním testu byla zjištěna recidiva a opět jsem byl v nemocnici na chemoterapii, ale všechny léky předepsané pro mě dávají alergickou reakci.

Se zármutkem jsem prošel dvěma cykly chemoterapie, abych znovu vstoupil do remise a šel domů bez podpůrné léčby, protože tato skupina léků byla alergická.

Byl jsem konfrontován s obtížným úkolem vybrat si již navrhovaného, ​​již dárcovského, transplantaci kostní dřeně, ve které je míra přežití 15% a pomalá smrt z progresivního onemocnění.

Začal jsem zuřivě hledat spásu na internetu a našel jsem ji, když jsem se setkal s Yury Viktorovichem, kompetentním terapeutem hub.

Bez toho, aby sliboval cokoliv, mě tento lékař s velkým dopisem již šest měsíců léčí s léčivými houbami a nejsem jen v remisi, ale cítím výrazné zlepšení svého zdraví.

Léčivé houby jsou přesně ty, které jsou vytvořeny povahou léků, které nejenže pracují pro můj hibernaci imunitního systému, ale umožňují, aby vstoupily do práce samy o sobě a já už nežiji v očekávání zázraku, ale s důvěrou se těším na uzdravení.