Tincture chagi recenze

Název latinsky: Fungus betulinus

Synonyma: bříza, obliver tinder, bříza rakovina, kosotrubchaty tinder, chulchaus, tsyr, kyar, černá bříza houba, šikmé tinder

Popis

Chaga je houba, která patří k druhu Kinker. Pro strom je tato houba parazitem, který proniká skrz kůru. Ve vzhledu vypadá houba na stromě jako růst, jeho tvar je nepravidelný, jeho rozměry mohou dosahovat průměru 40 cm a tloušťky 15 cm. Barva Chaga je na vnější straně černá a na vnitřní straně hnědá. Venku je houba pokryta prasklinami a uvnitř má spoustu pruhů. Váha jedné kopie může dosáhnout tří kilogramů.

Nejčastěji chaga roste na březových stromech, což je důvod, proč získala oblíbený název „černá březová houba“. Ve skutečnosti se však Chagu nachází na jiných listnatých stromech - popela a bucích, stejně jako na javorech a olších. Život Chaga je až dvě desetiletí, ale její distribuce postupně vede ke skutečnosti, že strom ztrácí svou vitalitu a vysychá.

Chaga roste na americkém kontinentu, v Koreji, ve východoevropských zemích av Rusku. Chaga se obvykle nachází v březových lesích. nicméně, to může někdy růst na cedrech nebo jedle v sibiřských borovicových lesích v Dálném východě oblasti.

Sklizeň a skladování

Jakákoliv roční doba je vhodná pro sběr Chaga. Tradičně se sbírá na jaře nebo na podzim, stejně jako v zimě. Nicméně, toto není spojené s léčivými vlastnostmi, ale jen s pohodlím sbírání: Chagu je snadnější najít na holých stromech, které nejsou ještě pokryté listy nebo už přežily pád pádu. Chaga je odříznuta ze stromu ostrým nožem nebo oddělena od kmene sekerou. Bylinkáři doporučují sledovat, kde je houba, a ne vzít Chaga z padlých a sušených stromů - protože parazit živí životní sílu svého hostitele, chaga z živých stromů obsahuje mnohem více aktivních složek.

Shromážděné houby jsou očištěny od nečistot, rozdrceny na kousky asi 5 cm a vysušeny. Můžete nechat sušit na čerstvém vzduchu, a můžete použít sušičky nebo trouby, nastavení teploty ne více než 60 stupňů. Pro skladování Chagi jsou nejlepší utěsněné nádoby, protože houba v krátkodobém horizontu tuhne pod širým nebem. S řádnými skladovacími podmínkami si houba zachovává své léčivé účinky po dobu dvou let.

Historie použití

Kořeny terapeutického využití Chaga leží hluboko v historii. Recepty pro jeho použití jsou již v evidenci slavného lékaře Avicenny. Ve starověkém Římě byla chaga dovezena ze severních zemí, aby mohla být použita v medicíně.

Tradiční slovanská medicína také používala Chagu v lékařské praxi. V historii Ruska, epizoda zotavení z nádoru je známa s pomocí břízy houby knížete Vladimíra Monomakh, sahající až do 11. století. Po tom, královská medicína se rozšířila široce po celé zemi, a je obyčejně nalezený v bylinkáři, kde to je popisováno jako lék na širokou paletu nemocí. Chagoy uzdravil kloubní onemocnění, kožní problémy, poruchy vnitřních orgánů. "Mushroom" čaj, jak poznamenal lékaři, pomohl snížit nádory, zvýšil tón těla, posílil imunitní systém. S rozvojem lékařské vědy začala vážné experimenty a studie léčivých vlastností Chaga. V 19. století, Chagu byl vyšetřován u Moskevského lékařského institutu, a pak ve vědeckých institucích v jiných ruských městech. Testy prokázaly silné terapeutické účinky Chagi proti onemocněním gastrointestinálního traktu, srdce a cév, dýchacího systému, nervového systému a také odhalily imunoprotektivní vlastnosti březové houby. Druhá mocná vlna zájmu v Chag na straně oficiální medicíny přišla v polovině 20. století a v důsledku toho byl Chagu uznán jako lék. Několik pokusů bylo provedeno na umělém pěstování Chaga, aby bylo snazší sklízet houbu v průmyslovém měřítku, ale nevedlo k úspěchu, takže Chagu byl intenzivně sbírán v přirozených růstových podmínkách. Podle sovětských statistik dosáhla v 70. letech každoroční sběr břízové ​​houby 500 tun. Farmaceutický průmysl aktivně vyráběl infuze a extrakty z Chagi a houba byla také prodávána v suché formě. V moderních lékárnách Chagu znatelně stlačil chemické léky, ale příznivci přírodní léčby stále preferují břízovou houbu.

Chemické složení

Nejdůležitější roli v chemickém složení březové houby hraje agaricin a kyseliny huminové, podobné chagic kyselinám, které zlepšují fungování jater. Chag obsahuje významné množství polysacharidů - až 8%, slouží jako materiál pro tvorbu nových buněk a jako zdroj energie.

Lékařské aplikace

Chaga je výborným lékem na onemocnění trávicího systému. Doporučuje se užívat vředy, gastritidu a onemocnění jater. Použití břízové ​​houby pomáhá normalizovat střevní mikroflóru, poskytuje zjizvení vředů, pomáhá zmírnit křeče. Chaga vykazuje účinný terapeutický účinek na polypy v žaludku. Kromě toho má březová houba vlastnosti, které inhibují vývoj patogenních mikroorganismů, jakož i diuretický účinek. Přípravky z Chagi jsou dobrým čistícím prostředkem, přispívají k odstranění toxinů a toxinů z těl a dokonce i těžkých kovů a radioaktivních látek. Jeho silné antiseptické a regenerační vlastnosti činí z Chagu účinnou léčbu kožních onemocnění, včetně lupénky. Chaga jako externí lék je vhodný pro léčbu ekzémů, akné, popálenin kůže a omrzlin. Kompresory a pleťové vody z Chagi přispívají k rychlému hojení různých poranění epidermy a pomáhají eliminovat nepříjemné účinky bodnutí hmyzem.

Březová houba je silný přírodní stimulant, který výrazně posiluje imunitní síly těla, dodává impuls nervovému systému a navozuje dobrý metabolismus. Pravidelná konzumace Chagi vede ke zlepšení cirkulace mozku, příznivě ovlivňuje enzymové procesy a zároveň zlepšuje fungování srdce a cév a dýchacích orgánů. Chagu se tradičně používá jako protinádorové činidlo, inhibuje růst nádorů a tvorbu metastáz. Chagu je často doporučován pro pacienty trpící onkologickými onemocněními, u kterých se chirurgie nedoporučuje, chaga snižuje bolest a zlepšuje celkovou pohodu.

Léky Chagi pozitivně ovlivňují činnost nervového systému, pomáhají při podrážděnosti, zvýšené vzrušivosti, poruchách spánku a depresivních stavech. Zároveň chaga nejen zklidňuje nervy, ale také posiluje zdraví a tóny těla, dává sílu pro aktivní život. Po vážných onemocněních a předchozích operacích pomáhá chaga pacientům rychleji se zotavit.

V zubní praxi je chaga oceňována pro své antiseptické účinky, je schopna zmírnit zánět sliznic, posílit dásně, je účinná při léčbě onemocnění parodontu a parodontitidy a stomatitidy. Pro záněty v krku, Chaga je používán jako součást inhalační terapie, redukuje nádorové procesy, má protizánětlivý účinek, eliminuje chrapot.

V případě kardiovaskulárních problémů, chaga pomáhá normalizovat krevní tlak, dát cholesterol v pořádku, normalizovat tepovou frekvenci.

Chaga je známá svými vlastnostmi, aby normalizovala hladiny cukru a obnovila zhoršené metabolické procesy. Obecný tonizující a posilující účinek Chagi z něj činí dobrý nástroj pro prevenci infekčních a virových onemocnění.

Léčba nemocí

Chagu se používá k léčbě následujících onemocnění:

Kontraindikace

Příjem Chaga je kontraindikován v:

Recepty 1

Chaga - pro chronickou gastritidu, žaludeční vřed, atonii gastrointestinálního traktu, dyskinezi, polypózu žaludku a střev, rakovinu, rakovinu žaludku, rakovinu plic

Opláchněte houbu, namočte v teplé vařené vodě po dobu 7 hodin. Chagu dostat, zmáčknout, mlít strouhaný (v mlýnek na maso), nevypouštějte vodu. Vezměte 1 díl drcené houby zalijeme 5 díly vody (zbývající po namočení) zahřáté na 50 ° C. Trvejte na 48 hodinách, odtok, zmáčkněte sraženinu. Výsledná hustá kapalina se zředí převařenou vodou na původní objem. Užívejte 1 sklenici 3x denně, 30 minut před jídlem. Infuzní obchod uchovávejte 3-4 dny. Kurz je 1 měsíc, přestávka 10 dní a opakování kurzu.

Inhalace. S rakovinou hrtanu

Nalijte hrst chaga do hrnce, nalijte 2 šálky vařící vody. Opřete se o pánev a vdechněte páru a zakryjte hlavu přikrývkou. Vdechování se provádí denně, 5 minut, 2x denně. Kurz je 10 dnů. Je lepší kombinovat inhalaci s požitím chagoy. Celý kurz trvá 3 měsíce a 7 měsíců po každém měsíci podávání. Během kurzu si vezměte chaga denně a inhalace se provádí každý druhý den.

Tinktura

S onemocněním žaludku, střev, jater, sleziny, zhoubných nádorů, insomnie, metabolických poruch

100 g nasekané chaga pour 500 ml. kvalitní vodka, trvejte na chladném tmavém místě po dobu 2 týdnů, občas třepáním, deformací. Vezměte 1 čajovou lžičku, zředěnou v 30 ml. vařená voda 3x denně, před jídlem. Kurz je 2 týdny, pak 2 týdny a kurz se opakuje.

Recenze

29.8.18 Olga

Dobrý den, Julia Evgenievna!
Děkujeme za rychlou reakci. Prošel jsem krevní test na křivku cukru. Všechno je normální. Začal jsem pít Chagu, je to pro mě mnohem snazší! Děkuji moc.

02/15/18 Olga

Dobré odpoledne, Julia Evgenievna!

Žádám vás ne poprvé. Všechny vaše rady a doporučení jsou velmi účinné. Když jsem viděl poplatky, které vám doporučil z dermoidní cysty, cítil jsem se dokonale. V tuto chvíli jsem začal užívat Chaga infuzi, po dobu 2 týdnů jsem si vzal tinkturu Lespedets, teď jsem dal následující.

Děkujeme za pochopení a předem vám děkujeme za radu a doporučení.

08.26.17 Irina

Dobrý den, Julia Evgenievna!

Vaše rada je vždy velmi užitečná. Díky nim jsem celý rok žil bez bolesti a antibiotik, přestal jsem běhat kolem gynekologů. Při pravidelném vyšetření řekli, že děložní čípek je čistý, leukoplakie je pryč. Pomáhal doučovat Chagoy, tampony s kamenným olejem.

Ještě jednou vám děkuji za pozornost, vstřícnost a velmi efektivní radu.

14/17/17 Galina

Dobrý den, drahá Julia Evgenievna, s příchodem jara!

Sawed Leuzeu tinktura, Chagu, sbírka.

Cítím se dobře, suché oči a ústa se snižují. HRZ za celou dobu neublížil. Stalo se to více sil. Tlak se ani nepatrně nezvyšoval. Nervový systém je normální, méně podrážděný.

10/3/16 Oksana

Dobré odpoledne, drahá Julie Evgenievna!

Spěchám ke sdílení radosti, cítím se mnohem lépe a tady jsou mé nové výsledky.

Kus na štítné žláze se snížil. Alokace jdou už méně, já douche a polynya a Chagoy. Těžké bolesti žaludku mě zřídka obtěžují.

05/20/16 Irina

Dobrý den, Julia Evgenievna!

Piju byliny po dobu dvou měsíců a dokončit infuzi Sabelnik. Prováděla dva kurzy doučování Chagoy a ve třech cyklech dala tampony s kamenným olejem.

Ultrazvuk řekl, že jsem neměla ani adenomyózu, ani adnexitidu, ani žádné patologie. Necítím se špatně, nebyly žádné exacerbace.

07/07/16 Tatiana

Dobrý den, Julia Evgenievna!

Chagu dál pije bez přerušení. Nyní je dobře. Aktivní, dobrá chuť k jídlu, tlak téměř nevadí.

HAPPY VICTORY DAY, Yulia Evgenievna.

Doktorova rada

08.28.18 Irina

Dobrý den
Můj mladý muž má špatnou bolest žaludku. Udělal gastroskopii - nic neukázal. Šli k ultrazvuku, doktor řekl, že měl v žaludku písek a zánět žaludku. Předepsala pilulky, pila po dobu 2 týdnů, žaludek v této době nebolela, ale pak znovu začala, pilulky nepomohly. Můžete doporučit nějaké bylinky pro tyto nemoci?

Dobrý den!
Písek může být pouze v žlučníku (nebo ledvinách) a gastritida je vždy viditelná na gastroskopii.
Zatímco diagnóza je neznámá, není tam žádný název pro prášky, které pomohly, nechte svého zvoleného přesně dodržovat dietu a pít Chagu.
1. Houba Chagi umýt, namočte s převařenou vodou tak, aby tělo houby bylo ponořeno do vody, nechte po dobu 4-5 hodin, pak mleté ​​nebo nasekat na struhadlo. Pro přípravu vodného roztoku:
- 1/2 šálky nasekané houby zalijeme 3 šálky vařené vody s teplotou 50 stupňů a trváme na termosce alespoň jeden den. Napětí, stlačení. Infuzi lze uchovávat 3-4 dny na chladném místě.
Vypijte 100,0 ml třikrát denně, 30 minut před jídlem. Kurz je 2 měsíce.
Pokud máte štěstí a kupujete již rozdrcený Chagu, recept je stejný.
Chaga, velmi univerzální lék na všechny nemoci trávicího systému. Úspěch je zaručen.
DOBRÁ ŠTĚSTÍ!

23.8.18 Naděje

Dobrý den!
Syn má 19 let. Až 15 let nebyly žádné zdravotní problémy. Ve věku 15 let začal být nemocný, byl diagnostikován s ARVI a stal se diagnózou chronické angíny. Vzal si spoustu antibiotik (s exacerbacemi, které se projevily jako zvýšené teploty, zvýšená ESR v krvi), rozrušená stolice.
Od 15 do 19 let se nezotavilo. Byly vyšetřeny, diagnostikovány: Crohnova choroba. Strávil resekci ileocekálního úhlu (5 cm ve směru tlustého střeva a 15 cm ileum). Od provedení operace uplynuly 4 měsíce. Salofalk (1 na noc) je nyní uvedení svíčky, defecation 1 krát denně, s semi-kované výkaly.
Leukocyty jsou dvakrát nižší než norma, celé období od 15 let, nyní 2,7 (norma 4.5). Výška 180 cm, hmotnost 49 kg, před operací 50 kg (nikdy neváženo výše). Jeho chuť k jídlu je vynikající, jí šestkrát denně, trochu odmítá mléko a produkty z kvasinek. ESR a CRP se zlepšily v prvních dnech po operaci, další krevní obraz je také normální, testy na různé infekce, bakterie - negativní, s výjimkou leukopenie.
Otázka: jak zvýšit hladinu leukocytů, jak přivést váhu zpět do normálu, máte zkušenosti s léčbou lidí s Crohnovou chorobou? Pokud ano, jaká doporučení můžete uvést?

Dobrý den, naděje!
A existuje několik zkušeností a výsledků.
Každá matka se obává o otázku - odkud to může být? Musíme se ponořit do rodinné genealogie pro autoimunitní onemocnění nebo tumory. A možná, že dětská imunita vyčerpala extrémně rychlý růst.
V každém případě by měla být chráněna před jakoukoliv infekcí - nenavštěvovat přeplněná místa, nosit masku v dopravě. S největší pravděpodobností to neudělá, ale měl by s ním mít. Chraňte a před stresem a výživou věnujte zvláštní pozornost.
1. Chagoterapie.
Houba Chagi umýt, namočte s převařenou vodou tak, aby tělo houbičky bylo ponořeno do vody, nechte po dobu 4-5 hodin, pak mleté ​​nebo sekané na struhadlo. Pro přípravu vodného roztoku:
- 1/2 šálku nasekané houby nalijte 3 šálky horké vody (ne více, a nejméně 50 stupňů) a trvat na termosce na jeden den. Napětí, stlačení. Infuzi lze uchovávat a používat po dobu 3-4 dnů. Indikované množství pro 2denní příjem. Vypijte 100,0 ml třikrát denně, 30 minut před jídlem. Interval se sbírkou bylin - 30 minut. Kurz je šest měsíců.
2. Tinktura kořene ženšenu.
- Namočte 30,0 g všech kořenů ženšenu do vařené slazené vody při pokojové teplotě a ponechte po dobu 4 hodin.
Vypusťte vodu, jemně nakrájejte kořeny a nalijte 500,0 ml 40% alkoholu nebo vodky. Trvejte na 21 dnech na tmavém chladném místě, třepejte se denně. Nefiltrujte. Pijte 10 ml 1 krát denně, 30 minut před jídlem, NE pitnou vodou. Po 2 týdnech příjmu přidejte do vodky množství opilé tinktury.
Kurz je 30 dnů, přestávka 10 dní a opakování kurzu ještě dvakrát (celkem 90 dní).
3. Sbírejte byliny.
Kořeny: Léčivá pampeliška - 1, velká lopuch - 2; Kopřiva dvoukřídlá - 2, senovka pískavice - 2, marsh marsh - 3, třílisté hodinky - 2, Melilotus officinalis - 2, šípky - 2, jahodový list - 2.
Trávu a ovoce rozemele rovnoměrně až na 2-3 mm, kořeny do 3-5 mm - na začátku mechanicky na malé kousky, pak na mlýnek na kávu; rovnoměrně promíchejte.
Byliny bez dávky by měly být užívány v lžíce.
- 1 polévková lžíce. směs se nalije 300,0 ml studené pitné vody na hodinu, pak se přivede do varu. Broil na mírném ohni nebo vroucí vodní lázni, zakrytý po dobu 15 minut.
Ochlaďte, zatlačte, zmáčkněte a doplňte na 300,0 ml.
Vypijte 100,0 ml třikrát denně, 30 minut před jídlem. Kurz je 2 měsíce.
Jaká je sekvence příjmu?
Zatímco kořen ženšenu trvá, dítě musí kombinovat Chagu a sbírku bylinných anabolických steroidů.
Zastavme se teď a sledujme leukocyty.
Zkontrolujte UAC každých 10 dní.
Rádi vás uvidíme ve značkových prodejnách Eco-Factory "Staroslav" ve vašem městě, stejně jako v našem internetovém obchodě.
DOBRÁ LUCK a před komunikací!

08.22.18 Natalia

Dobrý den!
Papa byl diagnostikován s karcinomem pankreatické fáze 4 s rozsáhlými metastázami v játrech. Biopsie nebyla provedena. Říkají, že nepřežijí. Podáváme tablety Tramadol, 1 tableta denně.
Došlo také k obstrukční žloutence, operaci, vytáhl trubku ze žluči, žluč teď kape do láhve. Není odrazován a chce se zotavit. Jak nám můžete pomoci?
Jaké bylinky začaly brát? Děkuji.

Ahoj Natalia!
Tramadol, je to jen lék proti bolesti a pak na určitou dobu. Konec, kromě rostlinných jedů, nevidím. Každopádně, ale inhibují růst nádoru. Ale snažte se, aby váš otec nedal choleretické bylinky.
1. Tinktura květiny Hemlock flekatý, 5%. Nakupujte a pijte podle schématu výrobce.
2. Sbírejte byliny.
Kořeny: Sabelnik močál - 1, Lopuch velký - 1; Společné agrimony - 2, islandské Tsetraria - 1, mléčný bodlák - 1, šípky - 2, velký jarní - 1 des.l., Snegolovnik s plochými listy - 1.
Trávu a ovoce rozemele rovnoměrně až na 2-3 mm, kořeny do 3-5 mm - na začátku mechanicky na malé kousky, pak na mlýnek na kávu; rovnoměrně promíchejte.
Byliny bez dávky by měly být užívány v lžíce.
- 1 polévková lžíce. směs se nalije 300,0 ml studené pitné vody na hodinu, pak se přivede do varu. Broil na mírném ohni nebo vroucí vodní lázni, zakrytý po dobu 15 minut.
Ochlaďte, zatlačte, zmáčkněte a doplňte na 300,0 ml.
Vypijte 100,0 ml třikrát denně, 30 minut před jídlem. Kurz je 2 měsíce.
2.1. Samostatná recepce, Chaga.
Umyjte houbu, namočte ji do převařené vody tak, aby tělo houbičky bylo ponořeno do vody, nechte 4-5 hodin, pak mleté ​​maso nebo sekanou na struhadle. Pro přípravu vodného roztoku:
- 1/2 šálku nasekané houby nalijte 3 šálky horké vody (ne více, a nejméně 50 stupňů) a trvat na termosce na jeden den. Napětí, stlačení. Infuzi lze uchovávat a používat po dobu 3-4 dnů. Indikované množství pro 2denní příjem.
Vypijte 100,0 ml třikrát denně, 30 minut před jídlem. Interval se sběrem - 30 minut.
Snažte se mě informovat, ale místní onkolog by měl být rušen - jen k dispozici silná a moderní anestetika!
DOBRÁ LUCK všem účastníkům, před komunikací!

21.8.18 Raisa

Dobrý den!
Je mi 57 let. Diagnostika: nespecifikovaný periferní lymfom T-buněk. Všechno bylo zjištěno v dubnu letošního roku během vyšetření, udělal jsem PET, CT, pak byla provedena biopsie. nádor v brzlíku, zcela odstraněn.
V současné době procházím 2 cykly chemoterapie, užívám Tiofan v kapslích, nemohu pít v oleji a také mám ledvinový čaj, šípky, piju Chagu a vitamíny v doplňcích stravy.
Pomozte mi, prosím, jak a co správně přijmout, protože Nevidím důsledky zhoršení po chemii, ale obávám se, co bude dál, krevní testy jsou stále normální. Připojený výňatek z fotografie.
Děkuji!

Ahoj Raiso!
Oheň zhasl, krev se vrátila do normálu. Bohužel bohužel zůstává možnost spalování uhlí. Proto je nutné mobilizovat zdroje těla a udržovat je v neustálém tónu, ne ohýbání tyče. Lepší ženšen - nikdo nebude.
1. Tinkturní kořen Ženšen.
- Namočte 30,0 g všech kořenů ženšenu do vařené slazené vody při pokojové teplotě a ponechte po dobu 4 hodin.
Vypusťte vodu, jemně nakrájejte kořeny a nalijte 500,0 ml 40% alkoholu nebo vodky. Trvejte na 21 dnech na tmavém chladném místě, třepejte se denně. Nefiltrujte.
Pijte 10 ml 1 krát denně, 30 minut před jídlem, NE pitnou vodou. Po 2 týdnech příjmu přidejte do vodky množství opilé tinktury.
Kurz je 30 dnů, přestávka 10 dní a opakování kurzu ještě dvakrát (celkem 90 dní).
2. Sbírejte byliny.
Kořeny: Sabelnik marsh - 1, Labensnik obyčejný - 2, Pivoňka odchylná - 1; Mleté jmelí - 1 lžička, ovoce černého bezu - 1, Šípky - 2.
Trávu a ovoce rozemele rovnoměrně až na 2-3 mm, kořeny do 3-5 mm - na začátku mechanicky na malé kousky, pak na mlýnek na kávu; rovnoměrně promíchejte.
Byliny bez dávky by měly být užívány v lžíce.
- 1 polévková lžíce. směs se nalije 300,0 ml studené pitné vody na hodinu, pak se přivede do varu. Dusíme nad mírně teplou nebo vroucí vodní lázní, zakryté po dobu 10 minut, pak nalijeme do termosky na noc.
Ochlaďte, zatlačte, zmáčkněte a doplňte na 300,0 ml.
Vypijte 100,0 ml třikrát denně, 30 minut před jídlem. Kurz je 2 měsíce.
3. Trvejte na běžném výkonném imunomodulátoru.
- 2 lžíce. nasekané bylinky zalijeme 1 litrem vroucí vody, trváme na 2 hodinách, namáháme. Pijte 1 sklo 2-3 krát denně, teplé. Kurz - 1 měsíc, 3 týdny přestávka a opakování.
Ve sbírce jsem vzal v úvahu Vaši hypertenzi.
Vše nejlepší, Rais, dobrá nálada a úspěšný kurz.
Před komunikací!

08/20/18 Larisa

16 let. Podle výsledků endoskopické sonografie bylo zjištěno, že submukóza měří 16 x 10 mm. Povrchová gastritida. Selhání kardie. Žádné pozorování. Krevní test je normální.

Dobrý den!
Pokračujte v hloubkovém vyšetření - nádorové markery, biopsie.
Pokud se nic nenajde, musíme pozorovat a pozorovat! Dieta číslo 1; a můžete začít chagoterapii:
Houba Chagi umýt, namočte s převařenou vodou tak, aby tělo houbičky bylo ponořeno do vody, nechte po dobu 4-5 hodin, pak mleté ​​nebo sekané na struhadlo. Pro přípravu vodného roztoku:
- 1/2 šálku nasekané houby nalijte 3 šálky horké vody (ne více, a nejméně 50 stupňů) a trvat na termosce na jeden den. Napětí, stlačení. Infuzi lze uchovávat a používat po dobu 3-4 dnů. Indikované množství pro 2denní příjem. Vypijte 100,0 ml třikrát denně, 30 minut před jídlem. Kurz - 2 měsíce, opakování, ale EGD.
DOBRÁ LUCK a všechno nejlepší!

08/20/18 Olga

Dobrý den, Julia Evgenievna!
Opravdu potřebuji vaši radu znovu. Už několik týdnů mě bolest v mém jazyku a intenzivní žízeň začali obtěžovat. Jako by byly posypané solí a pepřem, chtěl jsem moc pít, ale nic se nezměnilo. Každý den se bolest nebo pocit pálení zesílil a já jsem zpanikařil.
Daroval krev glykovanému hemoglobinu HbA1c, výsledek je 5,60 (rychlostí 4,00–6,20). To je blíže horní hranici normálu. C-peptid - 1,38 (při rychlosti 1,10–4,40), inzulín - 6,72 (při rychlosti 2,60-24,90), glukóza - 5,11 (při rychlosti 4,10-5, 90).
Daroval krev štítné žláze: T4 volný - 11,90 (při rychlosti 11,50-22,70), TSH - 1,72 (při rychlosti 0,40-4,00). Všechno je v pořádku! Děkuji moc za navrhování, jak dostat štítnou žlázu zpět do normálu!
Absolvovala ALT - 7,8 (rychlostí až 35), AST - 16,2 (rychlostí až 35).
Šel jsem k ultrazvuku. Játra a slezina jsou normální. Slinivka břišní: hustota ozvěny se mírně zvýšila. žlučník je deformován - ohyb je v N / 3, pas je v N / 3. Rozměry 67 * 21 mm. Není zvětšen. Obrysy stěny jsou jasné. Stěna - 3,4 mm, mírně zhutněná. V lumen echo těsné žluč na? objem. V ledvinách jsou jednotlivé mikrolity až 4 mm. Echo známky deformity žlučníku, střední chronické cholecystopankreatitidy, jednotlivých mikrolitrů obou ledvin.
Vzpomněla jsem si, že asi před měsícem jsem udeřila do práce. Dlouho se nedalo vyléčit. Teplota každou noc 37,5, ne vyšší. Darované krve, a tam ESR byly zvýšeny - 16 (v poměru 2-15). Omezte antibiotikum Augmentin, 7 dní. A všechno šlo.
A po chvíli začal jazyk hodně bolet. Mohla by to být dysbakterióza v ústech kvůli antibiotikům? Nebo je to cukr? Proč je tam pořád silný žízeň, co odstranit?
Vyloučený cukr, veškerá mouka, tuk. Jen kaše, zelenina, ryba upečená v troubě, začala znovu vyrábět šťávy.
Začal pít ASD schémata. Vypadá to trochu jednodušší, ale stále to bolí. Pijte Fluconazole 150, i když to není jasné, neprochází.
Ano, kašel stále není silný, suchý. A bolest v hrudi, v průduškách nepříjemná, již několik dní. Další exacerbace: žaludek nebo slinivka, bolest břicha, zácpa, průjem.
Od dětství se jednalo o gastritidu s vysokou kyselostí, mnozí leželi v nemocnicích: gastroduodenitis, reflux - ezofagitida.
Obecně platí, že najednou a nevíte, kde začít. Jazyk nebo žaludek nebo kašel.
Manžel má 45 let. Stěžoval si, že jakékoli jídlo se stane jako kámen v žaludku a nic mu nepomůže. Dal jsem Mezimovi, když jsem pila - bylo to jednodušší, a pak to bylo znovu.
Udělal ultrazvuk. Echo indikace mírného zesílení jater bez fokálních změn ve struktuře. žlučník je deformován - ohyb v n / 3 in / 3, zúžení v n / 3 in / 3. Rozměry 64 * 20 mm. Není zvětšen. Obrysy stěny jsou jasné. Stěna je zesílená - 4,3 mm, utěsněná. Když je lumen echotický žluč? objem. Chronická cholecystopankreatitida. Mírné mikrolity obou ledvin do 3 mm. Slezina je normální.
Také jsem daroval krev pro Lipidogram. Triglyceridy - 0,52 (s rychlostí až 1,77), celkový cholesterol - 6,01 (s rychlostí až 5), HDL cholesterol - 1,42 (s rychlostí> 1,20), LDL cholesterol - 4,35 (při normální až 3).
Manžel přestal jíst cukr, mouku a brambory. Žádné tučné a tučné maso.
Ale bojím se, jak snížit špatný cholesterol? Gastroenterolog předepsal pít statiny pro život. Ale to není možnost. Existují bylinky, které sníží špatný cholesterol?
Jak pomoci s jeho žertem? Zavlažoval jsem tu manželovu tuřín, trochu snazší. Před žaludkem nebyly žádné problémy se žaludkem.
Počkám na vaši odpověď.

Dobrý den!
A vy a váš manžel máte hodně společného! Mikrolity, dyskineze, pankreatopatie)).
Je nutné radikálně změnit způsob krmení. Salo, mimochodem, není vůbec tak škodlivé, jak řekněme, smažená kuřecí kůže.
Můj manžel, stejně jako vy, potřebuje choleretické poplatky a procedury (tuba), léčbu v Truskavets.
Vy - udělejte křivku cukru. Možná je to inzulinová rezistence.
Glossitis je účinek užívání antibiotika. Musíme to udělat. No, a pokud to vše dohromady - imunita, jak intestinální, tak i generál padl.
1. Vetom 2 nebo jiný ukrajinský probiotik. Příjem podle pokynů.
2. Chagoterapie.
Houba Chagi umýt, namočte s převařenou vodou tak, aby tělo houbičky bylo ponořeno do vody, nechte po dobu 4-5 hodin, pak mleté ​​nebo sekané na struhadlo. Pro přípravu vodného roztoku:
- 1/2 šálku už rozdrcené houby nalijte 3 šálky horké vody (ne více, a nejméně 50 stupňů) a trvejte na termosce na jeden den. Napětí, stlačení.
Infuzi lze uchovávat a používat 3-4 dny na chladném místě. Indikované množství pro 2denní příjem. Vypijte 100,0 ml třikrát denně, 30 minut před jídlem. Kurz je nejméně 1,5 měsíce.
3. Koupele pro ústa.
Sena senovka, lékárna Heřmánek, podběl.
Rozemele, rovnoměrně promícháme a promícháme. Vařte od 1 polévkové lžíce. směs 300,0 ml vody obvyklé odvar, kmen.
Vložte teplý odvar do úst a nepolykejte po dobu 5 minut, napodobujte oplach. Doba jednoho postupu je 15 minut; dvakrát denně. Kurz 7-10.
4. kašel - pít všechny bylinné kolekce s Devyasil Root vysoko.
Manžel Cholesterol je syntetizován v játrech, proto je důležité nejprve stanovit motilitu žlučníku. Když žlučník přetéká, je zpětný tok žluči do jater.
Manželka potřebuje trubičky, vynucené žmolkování pomocí hluboké masáže pravého hypochondria. A jako nejlepší choleretic - travní léčivo Dymyanka a / nebo kukuřičný hedvábí.
Nejlepší snížení cholesterolu Mravenci plíží a drogy z nich. Například Tribestan. Další přichází Dioscorea Nippon nebo Dioscorea Caucasian.
1. Tinktura Dioscorea nipponskoy.
- 100,0 gramů drcených kořenových krupic, nalijeme 0,5 litru vodky, trváme na 14 dnech na tmavém chladném místě, občas třepáním, deformací, zmáčknutím. Pijte 25-30 kapek 3x denně, 30 minut po jídle. Kurz je 30 dnů, přestávka je 7 dní a kurz se opakuje. Udržujte minimálně 3 kurzy.
2. Sbírejte byliny.
Kořeny: Léčivá Pampeliška - 1; Pyreya, plíživý - 2; Ginkgo biloba - 1, islandský Tsetraria - 1, kukuřičné stigmaty - 2, lněné semínko - 1, Yakortsy plíživé - 2, šípky - 3.
Trávu a ovoce rozemele rovnoměrně až na 2-3 mm, kořeny do 3-5 mm - na začátku mechanicky na malé kousky, pak na mlýnek na kávu; rovnoměrně promíchejte.
Byliny bez dávky by měly být užívány v lžíce.
- 2 lžíce. Směs se nalije 500,0 ml studené pitné vody na hodinu, pak se přivede do varu a nalije se do termosky. Trvejte na 5-7 hodinách, namáhejte a pijte 150,0 ml, 3-4 krát denně, před jídlem. Kurz je 2 měsíce a podle potřeby opakován.
S přáním úspěchu, harmonie a dobra!

08/07/18 Elena

Měl jsem rakovinu děložního čípku 2, bez metastáz. Absolvovala radiační terapii. Teď na pokladně řekli, že je vše v pořádku, ale stále se bojím relapsu. Piju Chagu a proudového bobra. Co mi můžete poradit? Jaké další trávy pít?

ZKUŠENOSTI PACIENTA S ŘÍZENOU CHAGOGIÍ

NA MATERIÁLECH NOVINY "MUSHROOM PHARMACY".

Noviny "Lékárna hub" v září 2013 oslavily své desáté výročí. Během těchto deseti let se v redakci nahromadil značný archiv - články mykologů a recenze fungodoterapistů, ale nejcennější jsou dopisy čtenářů, které vyprávějí o svých zkušenostech s užíváním léčivých hub pro léčbu a jejich vítězství nad nemocemi. Tady dám nějaké dopisy o chag.

Při externím použití vykazuje chaga protizánětlivý, hojivý a analgetický účinek, chrání pokožku před plísňovými a virovými infekcemi, zmírňuje otoky a přispívá k obnově zdravé kůže.

A vyléčil a obuv se naučila nosit

Otřel jsem si nohy s nohama. Mladý poručíku - co chceš! Teprve poté, co se škola dostala do té části, a jsou tam učení. To vedlo hodnost a spis na stavbě výkopu. Přijedu k chatě v obci, kde jsme byli dočasně umístěny, rychle mýt nohy mýdlem, a nebudete jít do zdravotnické jednotky speciálně pro jód. Zdravotnická jednotka ve městě byla vojenská, 20 km od místa terénních cvičení. V průběhu týdne se moje noha zvedla nahoru a rána se otřásla. Moje paní jódu samozřejmě nebyla, pinicilin nebyl k dispozici. A druhý den jsem znovu oblékla botu... Babička se podívala na nohu a slíbila mi, že budu na noc léčit nohu vlastníma rukama. Přinesla mi kus černého uhlí - chaga - řekl mi, abych ho rozsekal na malé kousky. Pak se nějak napařila, v této teplé černé tekutině jsem si nechala nohu. Ihned to bylo snazší. Pak mlela tyto dušené kousky grindu, smíšeného propolisu (včelí lepidlo) a dala ten dort na nohu - na koleno. A zabalila ho ručníkem a svázala ho tak, aby se obvaz nesklouzl. A opět jsem vypil tuto černou tekutinu - swill, jen med mírně rozjasnil chuť. Teplota spala a teploměr tam nebyl, ale cítil jsem, že mi to mrzlo - to bylo během letního počasí. V noci jsem klidně spal - noha se neškubla, to nebolelo. Ráno naštěstí byl déšť těžký, četa byla obsazena politickými studiemi a já jsem zůstal doma. Moje hosteska měnila obvaz dvakrát denně a nádor odcházel.

Druhý den ráno jsem si mohl lehce obléknout boty, hlavně babička se mnou měla „kurz bojovníka“ - jak správně zabalit boty. A tam a nemusel jít do zdravotnické jednotky - všechno se rychle zahojilo.

A. R. Kireichenko, Moskva

Lumovitý lepkavý z hrudkovitých včel...

Velmi zajímavý recept mi ​​ukázal včelín. Bylo mi asi 13 let a včela mě bodla těsně pod kolenem - nejkrásnější místo. Obvykle se noha nafoukne, takže se stane palubou. Vím to - náš dům byl vedle sousedního včelaře. Ta babička a okamžitě šla k sousedům - na vosk. Dědeček včelaře vyšel ven, podíval se na mě, vzal kus chaga, nažvýkal ho a smíchal s měkkým voskem a nalepil ho na mé sousto. Nebyl žádný edém. Bolest rychle prošla a po kousnutí nebylo stopy. Teď jsem vždy chaga a vosk doma, jen pro případ.

Roman Sergeevich Fokin, Tula

Ve stáří plivat do pasu

Moje matka si vždycky umyla vlasy jogurtem a vypila se chaga. Vzala hustý jogurt, někdy k němu přidala slepičí vaječný žloutek (pokud to nebyla škoda). A omyje se chagoyem - hustou černou infuzí. Byl vždy v našem vesnickém domě. A maminka nikdy neměla žádné lupy nebo vypadávání vlasů. Ve věku 70 let je tlustý cop v ruce tlustý. Když jsem ji vzal do svého bytu ve městě, prýmek byl speciálně odříznut - dokonce ani šamponem to už nebylo možné. A na těchto šamponech se vlasy doslova za dva roky ztenčily, ztenčily, zšedly - staly se starými ženami.

Natalya Valentinovna Mamicheva, Nižnij Novgorod

Zkušenost lékaře-puggoterapevta I. P. Karevoy

Pacient ke mně přišel s komplexním a vzácným onemocněním - pyodermií. Pyoderma (z řečtiny. Pýon - „hnis“ a dérma - „kůže“) - hnisavá kožní léze, která je výsledkem zavedení hnisavých koků do ní.) Byla neustále léčena - počínaje antibiotiky a končící cytostatiky. Výsledkem bylo, že na lýtku nohy byla léze s kávovým talířkem - doslova kráter s karmínovým purulentním povrchem. Žena byla mladá a atraktivní, musela chodit jen v kalhotách, spát - v těsném obvazu. Navíc její manžel přestal spát s ní - obyčejný odpor. Obecně řečeno, stav pacienta, kterého znáte, jaký druh života se zhroutil a ona byla pohřbena zaživa pod sutinami.

Léčili se zavlažováním (sprejem) stříbrnou vodou a silným (15%) napar chagi, střídajícím se každý druhý den. Pak se pleťové vody ze země chaga (prášek, který zůstane v termosce po vaření se vloží do obálky gázy a aplikuje se teplý na ránu po dobu 10 minut) a ošetření s tinkturou kuchaře (10%) a tinktura hub (15%) každý druhý den. Uvnitř potlačují pyogenní bakterie - shiitake, dvě kapsle dvakrát denně před jídlem a chelka - dvakrát denně před jídlem. Sedm měsíců jsem vyměnil kapsle se svíčkami a přidal svíčky do houby (jednou za tři dny). Za měsíc byly okraje rány znatelně „vysušeny“ a rána se za osm měsíců vyléčila. Dosud do dvou let nedošlo k žádnému relapsu.

73-rok-starý pacient přišel s stížností na bolestivý stav kůže nohou - trvalé trhliny na patách a prstech. Ostrá bolest, neschopnost nosit normální boty a dokonce někam jít. Masť nepomohla ani antifungálním lékům. Moje doporučení, i když pozorně poslouchal, nepotřeboval - a drahou, a na dlouhou dobu. Kromě toho jsem si zvykl, že se k ní chovám jen sám - intuicí.

Po chvíli přišel, ale ne s vděčností, ale s poučivou řečí - jako my lékaři - předepisujeme spoustu dalších léků a jen spoustu peněz, které bychom mohli vytáhnout. A on byl vyléčen pouze z vlastního podnětu - ale s vlastním krémem „Chaga“. Každý den aplikoval krém a masíroval nohu. A ve vaně jsem se sebou nesl napar chagi a držel nohy v teplé lázni chagi. "Takhle moje prasklé podpatky šly - levné a rychlé..."

CHAGA V COSMETICS (podle materiálů novin "Houbařská lékárna")

Ledové koule z pytlů pod očima

Tato nepopsatelná houba, ale spíše růst břízy, má jednu překvapivou vlastnost - odstranit edém. Pokud náhle vstanete s oteklou nohou - první lék: vařit chaga. Nebo spíše, ne vařit, ale na páru. Vzhledem k tomu, že tyto léčivé látky, které jsou v něm nemají rádi topení velmi mnoho a mohou snadno přestat být léčebný. Proto pro perorální podání potřebují jen něco: jednu termosku, 3 lžíce. Já chagi na 0,5 litru horké vody (50 ° C) a velkou touhu odstranit otok. Pokud se večerní pára chaga, pak v dopoledních hodinách bude kompot připraven. Pití dvou sklenic denně je silné diuretikum. Mimochodem, ztrácí váhu na chag může být také docela dobrý - odstraňuje hodně vody z těla.

Ale hlavní věc je použít chaga jako kosmetický prostředek k úlevě od otoku obličeje. Ráno to někdy bolí, když se díváte do zrcadla - tašky pod očima, kůže na lících jako bavlněná přikrývka. Zde je recept velmi jednoduchý: napar je prostě... zmrazení. Kostky ledu otírají kůži ráno před prací. A pak jen trochu denní krém zvlhčete a můžete uložit kosmetiku. Mimochodem, tento recept byl používán Catherine II, velkou žárlivou ženou krásy a svěžesti její kůže.

LÉČBA DIABETŮ MELLITUS (podle materiálů novin "Houbová lékárna")

Maximální pokles hladiny glukózy v séru je pozorován 1,5–3 hodiny po požití infuze chaga uvnitř. Hladina cukru se zároveň snižuje o 15,8–29,9%.

Musíte pít chaga odstranit cukr

Co byste měli udělat, když náhle změříte krevní cukr a uvidíte čísla - 12–13? Musíte pít chaga a zhubnout. To jsem udělal.

Přišel jsem ke svému spolužákovi. Je to doktor. Pozorně se podíval na mé pravidelné běhy „vypít vodu“ a změřil cukr s mým přístrojem. Jsem plukovník v důchodu, lékařská deska, kterou jsem v minulosti opustil. Deset let bez lékařského dohledu. A to je situace. Lékař na poliklinice v místě bydliště nabídl několik léků, a pak řekl, aby přišel na předpis pro „inzulín“ - stejně, přijdeš k tomu dříve nebo později... Povzbuzován, musím říct. Moje tchyně, s křídly fazole, přemýšlela o vodě. Ale pevně jsem se rozhodl, že se budu léčit pouze houbami. V centru fungoterapii. Protože naprosto důvěřuji I. Filippové a jejím metodám. 100%. Vyléčila mého bratra - je o deset let starší než já - talentovaný architekt, Perm ho zná všechny. Tak, najednou - přes malé intervaly tří (!) Operace mozku - rozsáhlý gliom. Bude odstraněna, ozářena - a vrátí se k růstu. Po třetí operaci říkali, že nemohou dělat nic jiného. A už tři měsíce po operaci, jeho tvář se zkroutila, jeho řeč byla vyrušená, noha se tahala. Obecně, oni obdrželi konzultace od Philippi sám. Přijal schůzku - houby v areálu (chelka, chaga, tinder, atd.) - a pravidelně přišel k následným schůzkám a konzultacím. Obecně platí, že uplynulo sedm let. Bratr je naživu (i když dali půl roku života) a nejen to - je zdravý. A chodí a mluví normálně, a dokonce funguje. Postižení bylo odstraněno.

Proto jsem neměla ani jiné myšlenky - pouze léčivé houby! Zavolal jsem do Petrohradu, poradil jsem se s terapeutem plísně. A začal pít chaga a odstranit váhu (vážil jsem 115 kg).

Nápoj jsem potěšil 1,5 - 2,0 litry chaga - vždycky jsem chtěl pít se zvýšeným cukrem a dokonce se mi líbila chuť chaga. No, na dietě sedl - zelenina, houby, pohanka, rýže. Za sedm měsíců ztratil 20 kg, po celou dobu pije chaga. Každý den místo čaje a kávy. Cukr velmi rychle klesl. Nyní mám absolutní normu - 5.6.

A. Z. Gontler, Perm

Nejzdravější lidé jsou lesníci

Můj přítel se právě připravil na armádu, složil provizi u vojenského registračního úřadu. Tam zjistili, že má vysoký cukr. Poslal do nemocnice, léčen. Tablety byly vypuštěny, ampule s lékem na píchnutí. Striktně se říkalo, že dieta by měla být udržována, jinak by zůstala bez nohou (i tehdy se zjistil nějaký nesouhlas). Ten chlap se obával, že nechodí do armády - co by měl dělat v naší vesnici? Do Lvova 200 km. A není tam žádná práce. Nemůžete mu dělat diety - přišel domů a dokonce jedl plechovku třešňového džemu s mlékem, nebo si vzal žloutky s cukrem. Omluvte - zapomněl jsem, chtěl jsem jíst. 18 let - dítě více. Obecně jsem šel znovu do nemocnice. A pak jeho kmotr vzal s sebou do Ruska za těžbu dřeva. Ten chlap odtamtud o rok později - on ho nepoznal: praskl se zdravím, měl červenající plnou tvář, cukr byl normální, nohy mu nebolelo. A kmotr se jen směje - rychle ho uzdravím. Jen jídlo a práce. Jídlo, které měli, bylo nejjednodušší - ušetřili peníze, aby mohli přinést více peněz domů (každý dům byl postaven - na staveništi). Vermicelli, brambory, zvěřina (pokud budete mít štěstí, že budete lovit trochu), můj přítel vám nedal cukr - nemůžete. A místo čaje se vařila chaga. Syn mi řekl, že každý večer vaří dva kbelíky na jednu brigádu a vaří silněji. A ještě houby jedli - a smažené, a syrové (mladé hříbky a houby). Jsme zapadentsy, jsme dobře zběhlý v houbách - je potěšením jíst tyto houby v mladém věku s chlebem. Obecně platí, že již sedmý ročník - syn pracuje v těžbě dřeva, vdává se a je zdravý. Diabetes není.

Tatyana Gavrilovna Sorochan, Verkhovka

Zdroj: kniha "Chaga - houbová senzace"
Autor: Filipova I.A.

ZKOUŠKY ZÁKAZNÍKŮ LLC "BAIKAL HERBS". (Přeloženo z anglického fóra)

Bydlím v Polsku. Chaga používám více než 6 měsíců a musím říci, že i když hlavním důvodem, proč jsem začal chaga chovat, byly problémy se žaludkem, všiml jsem si, že kromě pozitivních účinků na můj žaludek se významně zvýšila i moje sexuální energie. Nemusí to být kvůli chaga, ale začalo to brzy poté, co jsem to začal brát. Chtěl jsem se zeptat, jaké účinky jsou pozorovány u těch, kteří pijí chaga. Je to jen moje reakce, nebo je to jedna z vlastností chaga?

Používám extrakt divoké sibiřské chaga a mám úžasné výsledky. Použitý extrakt I se provádí extrakcí vodou, tj. Alkohol při extrakci houby nebyl použit. Tento extrakt přidávám do všech nápojů, nemá chuť ani vůni. Všechny moje rodina konzumuje extrakt z chaga, moje pleť vypadá mladší, vlasy a nehty rostou rychleji. Právě jsem obdržel výsledky analýzy extraktů z houby na obsah antioxidantů. Výsledky ukazují, že množství antioxidantů v extraktech houby je mnohem lepší než antioxidační vlastnosti všech hub a jiných rostlinných antioxidantů, které jsou mi známy. Jsem tak spokojen s výsledky používání chaga, že jsem se rozhodl začít distribuovat tento produkt, aby o něm ostatní lidé věděli. Chaga je to nejlepší ze všech vitamínů a bylin, které jsem dosud použil.

Jmenuji se Dr. Stephen Hall, Ph.D., Centrum pro přírodní lékařské technologie (přírodní léčebné technologie) Služby). Zabývám se alternativní a holistickou medicínou a praktickou bioenergií a fotoelektrickou terapií s funkčními potravinami. Tuto techniku ​​používám u svých pacientů ke zvýšení jejich energetického potenciálu, energie „QI“. Domnívám se, že jakákoliv nerovnováha v těle je výsledkem nesprávného proudění a redistribuce energie. Výsledky tohoto přístupu k léčbě jsou velmi působivé. Pomáhám svým klientům s přírodními technologiemi, které využívají přírodní bylinné přípravky pro zlepšení imunity. Je důležité, aby tělo bylo nasyceno živou vodou, organickými minerálními látkami (huminové a fulvokyseliny), uklidnit tělo meditací, očistit tělo. Výsledkem je obnovení rovnováhy bioenergie. S tímto stavem je tělo schopno se uzdravit.

Extrakt z houby chaga mi však ukázal nové, vyšší obzory v přírodní léčebné technologii. Říkám chaga "Pigment alternativní buněčné energie", jinými slovy, tento pigment umožňuje člověku absorbovat léčivou sluneční energii a zachránit ji při provádění bioelektrických funkcí těla.

Chaga používám v posledních dvou letech a od začátku jsem byl překvapen tím, jak rychle a ostře chaga zlepšila mé zdraví, vytrvalost, pozornost a klid. To je skutečně největší zázrak přírody, který je lidstvu dán.

Byl jsem pití chaga extrakt (v prášku) po dobu téměř jednoho roku a byl schopen se zbavit 5 mm dlouhý ledvinový kámen. Nejzajímavější je, že jsem si nevšiml, jak se to stalo, žádná bolest!

Chci vám říct, jak jsem pomohl chaga. Právě jsem se otočil o 65 let a před čtyřmi měsíci jsem si myslel, že do tohoto data nebudu žít. Měla jsem velké zdravotní problémy. Trpěl jsem vysokým krevním tlakem, měl jsem městnavé srdeční selhání, diabetes mellitus, špatný krevní oběh, neuralgii, vysoký cholesterol, šedý zákal v pravém oku a hluchotu v levém uchu. Teď si dokážete představit, kde by mě to mohlo vést.

Měsíc jsem byl na antibiotikách kvůli infekci v levé noze a v nohou. Krevní testy na ledviny byly špatné. Lékař řekl, že s největší pravděpodobností na mě čeká dialýza (léčba dialýzou je nezbytná, když již nejsou schopny plnit svou funkci ledvinami, pak když onemocnění ledvin dosáhne ve stadiu selhání ledvin ve vývoji, obvykle je to ztráta funkce ledvin při léčbě ledvin). 85 až 90%). Bože, to byl šok!

10. října jsem byl poslán do Shandovy nemocnice, abych se podíval na to, co lze udělat s mým uchem. Ukázalo se, že moje hluchota souvisí se stavem plavidel. Neexistovala žádná naděje na zlepšení slyšení. Další den jsem šel na operaci šedého zákalu. Ale pak se stala dobrá věc. Můj společník Marty, který se dozvěděl o novém doplňku stravy (extrakt z chaga), mi dal instrukce pro jeho použití. Okamžitě jsem začal užívat tento lék. Okamžitě jsem si všiml prudkého nárůstu energie a také toho, že jsem se začal intenzivněji pohybovat. Zde jsem cítil, že ve mně začínají pozitivní změny. O několik dní později jsem šel do svého nového endokrinologa. Během prvního týdne testy na krevní cukr ukázaly významný pokles glukózy z 200 jednotek na 110 jednotek. V důsledku toho jsem zlepšil jasnost myšlenek a všeobecného blaha. Ale to nebyla jediná změna v mém zdraví po prvním týdnu pití chaga. Návrat k dialýze. Zlepšení mé pohody bylo tak patrné, že byl dialyzační postup zrušen. Všechny krevní testy se začaly zlepšovat. Po operaci šedého zákalu jsem už chaga používal 2 dny. Týden poté, když jsem přišel na vyšetření, byl lékař a sestra překvapeni, jak rychle se moje oko zotavilo. Nejlepší, o čem přemýšleli v důsledku operace, bylo to, že jsem mohl rozeznat světlo od tmy. Ale začal jsem vidět mnohem lépe než před operací. Pokud jde o mé slyšení, zlepšila se také. Lékaři nevědí, co říct. Teď pro mě chaga je můj život, nikdy ji nepřestanu používat. Mladý nebo starý, zdraví je velmi důležité v každém věku. A mám rád můj současný zdravotní stav a nechci ho ztratit.

Jsem z Tchaj-wanu, koupil chaga extrakt na chagatrade.ru v dubnu. Po několik měsíců jsem dal svůj chaga extrakt mým příbuzným a teď se chystám na další objednávku. Všiml jsem si, že extrakt z pití chaga má dobrý vliv na lidi s chřipkou, refluxem kyseliny, astmatem, alergiemi, chronickou gastritidou a poruchami spánku. Doufám, že mé informace budou pro vás užitečné.

Ahoj, Connected Finland. Piji suchý extrakt chagi po dobu sedmi měsíců. Je pravda, že jsem ještě nebyl u lékaře a nechtěl jsem zkontrolovat žaludek, ale myslím si, že jsem se úplně zotavil z gastritidy, protože mě už nevadilo.

Začal jsem studovat produkty chagovy před dvěma lety. Když jsem začal s chaga, velmi rychle jsem pocítil úlevu v mé chronické artritidě a po několika měsících došlo ke zlepšení jiných zdravotních problémů. V procesu studia chaga jsem viděl, že jiní lidé zažili zlepšení v různých onemocněních, od jednoduchých alergií na rakovinu, s vysokým krevním tlakem, cukrovkou a AIDS. Nikdy předtím jsem se necítil tak dobře, že budu pít chaga celý život.

Ano, o gastritidě, to je pravda, potvrzuji, že jsem chaga choval téměř rok a už nepozoruji žádné stopy gastritidy. Tady v Polsku, lidé vědí málo o chaga, doporučil bych vytvořit stránku na vašich stránkách v polštině.

Mám genetické narušení jater, produkuje příliš mnoho cholesterolu a hodí ho do krve. Jako výsledek, mám vysoký cholesterol velmi vysoký krevní tlak. Použil jsem standardní léky, ale jejich vedlejší účinky se mi nelíbily. Slyšel jsem o chaga a rozhodl jsem se to zkusit. Koupil jsem si vysoce koncentrovaný chaga extrakt. Betulin obsažený v něm ničí cholesterol v cévách, který se tam hromadí bez ohledu na mou stravu. Příčinou vysokého obsahu cholesterolu je moje játra, ne jak jím. Experimentoval jsem s mnoha potravinovými doplňky, abych našel náhražku léků, ale žádný z nich mi nevyhovoval. Další pokus byl chaga. Asi po týdnu užívání jsem viděl výsledek. Denně před jídlem jsem pil osm tobolek (300 mg). Tlak klesl ze 180/100 na 130/990, stále ještě příliš velký, ale skvělý pro mě. Cítím se skvěle.

Dobrý den, jsem napsal na tomto fóru před dvěma lety, když jsem si koupil chaga výpis z webu chagatrade.ru a slíbil, že zprávu o výsledcích jeho použití. Půl chaga jsem vypil první půl roku, ale výsledek jsem si nebyl jistý a ani jsem nevěděl, jestli stojí za to koupit další kilogram extraktu z chaga. Ale prodávající mě stále přesvědčil, abych neopustil léčbu, a pokračoval jsem v ní. Teď, po dvou letech pravidelného používání chaga, mohu říci jistě. Už nemám gastritidu, necítím žádný nepohodlí, žádné pálení žáhy, nic.. Během léčby chagoy jsem nepoužil žádné léky a ušetřil spoustu peněz ve srovnání s tím, jestli jsem byl léčen léky předepsané lékařem. I když teď nemám žádné zdravotní problémy, piju extrakt z chaga, jen jsem je nahradil kávou, jen jsem si na to zvykl a každý den ho piju. A jsem si jist, že od té doby, co piju pravidelně chaga extrakt, jsem dobře chráněn před rakovinou a cukrovkou. Díky za skvělý výrobek!

Bydlím v severní Albertě v Kanadě a nedávno jsem objevil úžasné vlastnosti hub chaga. Shromáždil jsem deset liber divoké chaga, která rostla daleko od místa, kde žiji. Byl bych Vám vděčný za radu, jak jej správně sušit. Moje žena vypila chagovský čaj a chaga extrakt a dostala skvělý výsledek. Zbavila se bolesti, která ji doprovázela již od dětství (dětská obrna) a tyto bolesti se ještě nevrátily. Kromě toho měla na nohou strašnou psoriázu, která po třech týdnech pití chaga extrahovala denně. Rozhodně nebudeme přestat pít chaga. Ještě jednou mi prosím řekněte, jak správně sušit chaga.

Chaga jsem užíval téměř měsíc, ale teď už jsem si všiml, jak moc se moje energie zvýšila. To jsem předtím necítil. Odpoledne už nevytahuji zdřímnout. Moje hodnoty krevního tlaku se zlepšily, trpím hypertenzí a léčím se v Institutu srdce v Ottawě, ale i když užívám léky, nikdy jsem neměl takové dobré svědectví před použitím chaga. Koupil jsem chaga extrakt od dealera v Quebecu, já sám chaga neprodávám. Chaga ale dává spoustu energie. Po 1-2 měsících půjdu zkontrolovat hladinu cukru v krvi, protože mám cukrovku, a velmi doufám, že budou dobré výsledky. Samozřejmě, cvičím a udržuji zdravou stravu. ale v tomto bodě použití chaga dává vynikající výsledek. Dokonce i můj otec, který je již 84 let, si všiml přílivu energie po použití chaga extraktu. Budu i nadále chodit do tohoto fóra a podat zprávu o tom, co se děje.

Chaga a tinder Sanhvan porosty na bříza, oba jsou vysoce efektivní imunomodulátory. Jsou dokonale kombinovány, aby se zlepšilo celkové zdraví, zastavil růst nádorových nádorů, vyléčil mnoho nemocí, stejně jako dlouhověkost a zlepšil kvalitu života. Chaga má nejvyšší ukazatel ORAC - schopnost neutralizovat volné radikály - více než 50 000 / g, borůvky mají pouze 50 g / g. Nejlepším způsobem použití je ohřev teplé vody. Stačí nalít 10 g každé houby do velké konvice a nechat ji vařit několik hodin. Pít horké nebo studené, pivovarnictví může být znovu použito. Pijte několik hrnků infuze denně po dobu 60 dnů, pak každé 4 dny v týdnu po dobu dalších 60 dnů. Cane Sanhwan se používá ve více než 40 protinádorových lécích, nemůže být pěstována v laboratoři.

Chaga může způsobit apoptózu nádorových buněk v nádoru. Studie to potvrzují v případech rakoviny prsu a prostaty. Měl jsem na obličeji maligní krtky a zmizeli po 60 dnech pití vývaru z chaga a tinder. To je věřil, že tyto houby mají větší terapeutický účinek, pokud rostou v drsném podnebí s chladnými zimami, v místech, jako je Sibiř, Aljaška a Kanada. Bydlím na Aljašce a devětkrát jsem v Rusku, když studuji vlastnosti adaptogenních rostlin a imunomodulačních hub. Mám mnoho informací o jejich mnoha příznivých vlastnostech z výzkumu provedeného Dr. Israel Breckmanem na Institutu východní medicíny ve Vladivostoku. Pokud máte dotazy k výše uvedeným informacím, můžete mne kontaktovat.

Jsem z Německa a ráda bych se podělila o svůj příběh: před 2 lety byla mé matce diagnostikována autoimunitní hepatitida a na začátku byla předepsána kartison a další depresivní drogy. Jak se ukázalo, nyní se v těchto léčivech stala méně netrpělivou a její nedávné analýzy byly jako zcela zdravý člověk. Nemůžu tomu uvěřit!

Snažím se také přesvědčit svého otce, aby začal pít chaga extrakt pro prevenci, ale nechce, říká, že je již zdravý, ale doufám, že ho můžu přesvědčit.

Copyright 2003-2015 Baikal Herbs Ltd, Irkutsk, Rusko